Nasılsın? NAsıl geçti hafta sonun :) Ben pek giremedim. Ödevlerle filan boğuştumgünaydın kuzumm :)
Afiyet olsun ne diyelim. E hafta içi dikkat eder toparlarsın senbenm haftasonum mükemmel geçti
canım cumartesi misafirler vardı
pazarda mükemmel bi kahvaltı hazırladım
akşamda mükemmel bi mangal yaptı koçiş
tabi hatunun kilo 59,100 geldi
ama bende yedikçe yedim napım adam sevgi pıtırcığı yaptı beni
bugün hallederim canım ben zaten bizimAfiyet olsun ne diyelim. E hafta içi dikkat eder toparlarsın sen
senin kilon kaç oldu canımAfiyet olsun ne diyelim. E hafta içi dikkat eder toparlarsın sen
Tartılmadım canım. Spor yapamadım bu hafta düzenli bi şekilde. Bugün yaptım ama. Bu arada denemek için kefir aldım. Bayıldım tadına. ŞEy bişey soracaktım. Baırsaklara da iyi geliyor değil mi? Bende biraz bağırsak tembelliği var da afedersin kabızlık çekiyorum bi süredirsenin kilon kaç oldu canım
tembel bağırsak seniiTartılmadım canım. Spor yapamadım bu hafta düzenli bi şekilde. Bugün yaptım ama. Bu arada denemek için kefir aldım. Bayıldım tadına. ŞEy bişey soracaktım. Baırsaklara da iyi geliyor değil mi? Bende biraz bağırsak tembelliği var da afedersin kabızlık çekiyorum bi süredir
Tamam canım onu da soracaktım. Dün netten araştırdım da sen nerden alıyordun? Tecrübelisin sonuçta. Bir sürü yer satıyordu da emin olamadımtembel bağırsak senii
o zaman şimdilk hazırıyla idare et
ama canım sipariş et sende
şaşıcaksın sende
eğer ööyle sorun varsa yap
hemen karın ağrın başlarr
msj ına bak canım attımTamam canım onu da soracaktım. Dün netten araştırdım da sen nerden alıyordun? Tecrübelisin sonuçta. Bir sürü yer satıyordu da emin olamadım
Tamam canım teşekkür ederimmsj ına bak canım attım
al yap bayılacaksın
ben süt alıyorum 500 lük plastik şişelere atıp buzlukta bekletiyorum
sabahtan çıkarıyorum akşama kadar çözülüyor
ne deemek canım her zaman dikkat ettTamam canım teşekkür ederim
Canım iradeni kaybetme sakın. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin resmen. Kaçamak hiç yapmamak lazım aslında. Bol bol su ve yeşil çay iç. Yeşil çayına kabuk tarçın ekle. Yeme isteğini alır bi nebzene deemek canım her zaman dikkat ett
önüne geçmiş olursun
raht rahat kilo vermeye devam edersin
ya bazen öyle iştahım açılıyor ki anlatamam
ben napcvam ya böyle
yok canım merak etmiyorummEvet bak o da su tutar vücutta. Bir iki güne düşer ama merak etme
Diğer günler dikkat ediyorsun pazar günü de olsun o kadar canımyok canım merak etmiyorumm
o yemek yicekse bende yicem
kaliteli zamanımız bi pazar eşimle napıyım bende uyuyorum
aynen canım gene aynı menüye ddevamDiğer günler dikkat ediyorsun pazar günü de olsun o kadar canım
ya kuzu sende tartılDiğer günler dikkat ediyorsun pazar günü de olsun o kadar canım
Yakındır tatlım. Ben inanıyorumaynen canım gene aynı menüye ddevam
57 yi ne zaman görcem bakam ben
Başlangıç: 78ya kuzu sende tartıl
ben merak ettim senn kilonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?