- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
aynen canım herkes bişeyin yok abartma diyor ama baya kilo aldım 54 den çıktım yine 53 54 olmak istiyorum. 36 bedene zor giriyorummaşallah sen de ben gibi iyidir kilon ama daha fazlası lazım bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım herkes bişeyin yok abartma diyor ama baya kilo aldım 54 den çıktım yine 53 54 olmak istiyorum. 36 bedene zor giriyorummaşallah sen de ben gibi iyidir kilon ama daha fazlası lazım bize
ayy ben hiç 36 beden giymeedimaynen canım herkes bişeyin yok abartma diyor ama baya kilo aldım 54 den çıktım yine 53 54 olmak istiyorum. 36 bedene zor giriyorum
o zaman kilon basenlerinde mi oluyor canımm? ben belimden alıyorumayy ben hiç 36 beden giymeedim
nasıl oluyor ki o
emin adımlarla ilerliyorum
basenlerim 94o zaman kilon basenlerinde mi oluyor canımm? ben belimden alıyorum
yaa kefirin tadı iğrenç değil mi canım ?basenlerim 94
belim 67
göbüş 80
kefirler düştü göbeğim 80 ne 83 tü
yok canım valla süperyaa kefirin tadı iğrenç değil mi canım ?
bi deniyim bakayım canım yaa :)yok canım valla süper
kendim mayalıyorum
yediğim halde veriyorum kilomu
herhangi sağlık sorunum yok
pazar günleri sadece kullanmıyorum
kahvaltının dibine vuruyorum yane
Burdayım canımm işlerim vardı biraz. Onlarla uğraştım. Ayy çok yoruldum bugün.sandwiç imide yedim günlüğüm
çay keyfi yapıyorum şu an
ne kadar sessiz bi gün bu kızlar nerde ki acaba
HOŞGELDİN CANIMBurdayım canımm işlerim vardı biraz. Onlarla uğraştım. Ayy çok yoruldum bugün.
Okula gidip geldi. Temizlik yaptım SPor yaptım. Canım çıktıııHOŞGELDİN CANIM
ne oldu neden yoruldun bakım sen
Bugün tartılmadım canım. Dün akşam peynirli pide yedim azcık. + görmek istemedimohh maşallah yarasınnn
kalorileri yaktın yane
kilon ne alemde
ay bende hergün soruyorum
hergün tartılınca
günaydın kuzumm :)Günaydın canım :)