• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

günaydın
günlükçüm
ben geldimm
ama süperim sabah kilom tam tamına 58,200 geldi
ve ben kendimi süper hafif hissediyorum
sabah kahvaltım kefir kefir kefirr kefir :cool:
akşam ne yedim tabikide
patates ve köfte
ketçap hiç dayanamam :KK53:

sen neler yaptın kuzum
71.8 kiloyuuuuum :KK76::KK76::KK76:
Nasıl mutlu oldum anlatamam. Kasım ayında bana olmayan bi kotum vardı. 79 kiloydum o zaman. Az önce onu denedim. Ayyy nasıl bol geldi anlatamam :KK49::KK49::KK49:
Çok mutlu oldum ya. :KK30:
Kahvaltım kepek ekmeğine tost yapıcam şimdi. Yağsız tabii ki. Akşama da mantarlı bişeyler düşünüyorum. Sanırım bugün iştahım yerine geldi :oops:
Ama dikkat edecem tabii ki. Kaç gündür spor yapamıyordum. Halsizlik vardı. Bakalım bugün kendimi iyi hissedersem devam edecem:cool::cool::cool::cool:

71.8 kiloyuuuuum :KK76::KK76::KK76:
Nasıl mutlu oldum anlatamam. Kasım ayında bana olmayan bi kotum vardı. 79 kiloydum o zaman. Az önce onu denedim. Ayyy nasıl bol geldi anlatamam :KK49::KK49::KK49:
Çok mutlu oldum ya. :KK30:
Kahvaltım kepek ekmeğine tost yapıcam şimdi. Yağsız tabii ki. Akşama da mantarlı bişeyler düşünüyorum. Sanırım bugün iştahım yerine geldi :oops:
Ama dikkat edecem tabii ki. Kaç gündür spor yapamıyordum. Halsizlik vardı. Bakalım bugün kendimi iyi hissedersem devam edecem:cool::cool::cool::cool:
tamm canım ohh maşallah valla veriyoruz ya
kefir beni sıkılaştırdı
göbeğim toparlandı biliyormusun
iyi bişey yapıyorum artık eminim
baklavayı yemesem baya iyi olcaktı aman
napım sonuçta tatlı yicem yane:cool:
kilo verdikten sonra

tamm canım ohh maşallah valla veriyoruz ya
kefir beni sıkılaştırdı
göbeğim toparlandı biliyormusun
iyi bişey yapıyorum artık eminim
baklavayı yemesem baya iyi olcaktı aman
napım sonuçta tatlı yicem yane:cool:
kilo verdikten sonra
Aynen canım benim de daha önceki diyet maceralarımda yaptığım hata buydu sanırım. Yemek düzenimi oturtamamıştım. Şimdi hem kalori hesabı yapıyorum hem de istediğimi yiyorum. Ekmeğimi değiştirdim. Akşam 6'dan sonra meyve dahil hiçbir şey yemiyorum. Diyet bittikten sonra da bu şekilde devam edecem. Henüz hiç kaçamak yapmadım. 60'lı kilolara gelince kendime bi ödül verecem. Hamburgeri çok özledim. Erkek arkadaşıma söz verdim gidip yiyecem :kk77:

Aynen canım benim de daha önceki diyet maceralarımda yaptığım hata buydu sanırım. Yemek düzenimi oturtamamıştım. Şimdi hem kalori hesabı yapıyorum hem de istediğimi yiyorum. Ekmeğimi değiştirdim. Akşam 6'dan sonra meyve dahil hiçbir şey yemiyorum. Diyet bittikten sonra da bu şekilde devam edecem. Henüz hiç kaçamak yapmadım. 60'lı kilolara gelince kendime bi ödül verecem. Hamburgeri çok özledim. Erkek arkadaşıma söz verdim gidip yiyecem :kk77:
Kefir işini de denemek istiyorum da ben kahvaltı yapmayı çok seviyorum. Öğlen de yemek yemiyorum acıkmıyorum yani. Akşam mı kullansam acaba.

hehehe ödül iyidir canım
ben önceden verirken her pazar paşalar gibi kahvaltı
yapardım kısmasdım hiç
çünkü kahvaltı benm hayatım
bana ait bi pazarım var geirisi faso fiso yani
onun için bencede ödül ver canım

Kefir işini de denemek istiyorum da ben kahvaltı yapmayı çok seviyorum. Öğlen de yemek yemiyorum acıkmıyorum yani. Akşam mı kullansam acaba.
ben hiç denemedim canım
yanında bişey yersen kilo aldırır diye bilioyurm canım
kilosu az olanı normal kiloya
kilosu çok olanıda olması gereken kiloya indiriyormuş
hem zaten içinde neler var neler

ben hiç denemedim canım
yanında bişey yersen kilo aldırır diye bilioyurm canım
kilosu az olanı normal kiloya
kilosu çok olanıda olması gereken kiloya indiriyormuş
hem zaten içinde neler var neler
Neyse 60ları bi göreyim de deneyeyim o zaman :KK15:

Yapılan çalışmalar bu süt ürününün sinirsel rahatsızlıklar, iştahsızlık ve uykusuzluk için iyi bir ilaç olduğunu göstermiştir.Sinir sistemi üzerine olan sakinleştirici etkisi nedeni ile uyku bozuklukları, depresyon ve hiperaktivite rahatsızlıklarında kullanılmaktadır.
bu senin için canım enerji veriyor
bilgin olsun ders çalışıyon ihtiyacın var

Yapılan çalışmalar bu süt ürününün sinirsel rahatsızlıklar, iştahsızlık ve uykusuzluk için iyi bir ilaç olduğunu göstermiştir.Sinir sistemi üzerine olan sakinleştirici etkisi nedeni ile uyku bozuklukları, depresyon ve hiperaktivite rahatsızlıklarında kullanılmaktadır.
bu senin için canım enerji veriyor
bilgin olsun ders çalışıyon ihtiyacın var
Sağol canım. Neymiş şu kefir yaaa

günlüğüm merhaba
bugün öğlen yemeğim sandwiç :KK39:
tasarrufun alasını yaptım
günlük 7.5 tl cebimde daha ne olsun:stop:

ayy ben de 1.68 im kilom 58,9 olmuş:KK57::KK57::KK57:
geçen p.tesi diyete başladım 10. günümdeyim 57.7 yim şuan:oops:
takipteyim konuyu
maşallah sen de ben gibi iyidir kilon ama daha fazlası lazım bize

Back