- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
tabii ki dürterim ne demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabii ki dürterim ne demek
Tebrikler canım15 günde 1,700 kilo verdim
benm için süperr bişey az kilom var sonuçta
sağol kuzum darısı başına :)Tebrikler canım
sen neler yaptın kuzumTebrikler canım
71.8 kiloyuuuuumsen neler yaptın kuzum
tamm canım ohh maşallah valla veriyoruz ya71.8 kiloyuuuuum
Nasıl mutlu oldum anlatamam. Kasım ayında bana olmayan bi kotum vardı. 79 kiloydum o zaman. Az önce onu denedim. Ayyy nasıl bol geldi anlatamam
Çok mutlu oldum ya.
Kahvaltım kepek ekmeğine tost yapıcam şimdi. Yağsız tabii ki. Akşama da mantarlı bişeyler düşünüyorum. Sanırım bugün iştahım yerine geldi
Ama dikkat edecem tabii ki. Kaç gündür spor yapamıyordum. Halsizlik vardı. Bakalım bugün kendimi iyi hissedersem devam edecem
Aynen canım benim de daha önceki diyet maceralarımda yaptığım hata buydu sanırım. Yemek düzenimi oturtamamıştım. Şimdi hem kalori hesabı yapıyorum hem de istediğimi yiyorum. Ekmeğimi değiştirdim. Akşam 6'dan sonra meyve dahil hiçbir şey yemiyorum. Diyet bittikten sonra da bu şekilde devam edecem. Henüz hiç kaçamak yapmadım. 60'lı kilolara gelince kendime bi ödül verecem. Hamburgeri çok özledim. Erkek arkadaşıma söz verdim gidip yiyecemtamm canım ohh maşallah valla veriyoruz ya
kefir beni sıkılaştırdı
göbeğim toparlandı biliyormusun
iyi bişey yapıyorum artık eminim
baklavayı yemesem baya iyi olcaktı aman
napım sonuçta tatlı yicem yane
kilo verdikten sonra
Kefir işini de denemek istiyorum da ben kahvaltı yapmayı çok seviyorum. Öğlen de yemek yemiyorum acıkmıyorum yani. Akşam mı kullansam acaba.Aynen canım benim de daha önceki diyet maceralarımda yaptığım hata buydu sanırım. Yemek düzenimi oturtamamıştım. Şimdi hem kalori hesabı yapıyorum hem de istediğimi yiyorum. Ekmeğimi değiştirdim. Akşam 6'dan sonra meyve dahil hiçbir şey yemiyorum. Diyet bittikten sonra da bu şekilde devam edecem. Henüz hiç kaçamak yapmadım. 60'lı kilolara gelince kendime bi ödül verecem. Hamburgeri çok özledim. Erkek arkadaşıma söz verdim gidip yiyecem
ben hiç denemedim canımKefir işini de denemek istiyorum da ben kahvaltı yapmayı çok seviyorum. Öğlen de yemek yemiyorum acıkmıyorum yani. Akşam mı kullansam acaba.
Neyse 60ları bi göreyim de deneyeyim o zamanben hiç denemedim canım
yanında bişey yersen kilo aldırır diye bilioyurm canım
kilosu az olanı normal kiloya
kilosu çok olanıda olması gereken kiloya indiriyormuş
hem zaten içinde neler var neler
Sağol canım. Neymiş şu kefir yaaaYapılan çalışmalar bu süt ürününün sinirsel rahatsızlıklar, iştahsızlık ve uykusuzluk için iyi bir ilaç olduğunu göstermiştir.Sinir sistemi üzerine olan sakinleştirici etkisi nedeni ile uyku bozuklukları, depresyon ve hiperaktivite rahatsızlıklarında kullanılmaktadır.
bu senin için canım enerji veriyor
bilgin olsun ders çalışıyon ihtiyacın var
hemde ne canımSağol canım. Neymiş şu kefir yaaa
maşallah sen de ben gibi iyidir kilon ama daha fazlası lazım bizeayy ben de 1.68 im kilom 58,9 olmuş
geçen p.tesi diyete başladım 10. günümdeyim 57.7 yim şuan
takipteyim konuyu