• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Yemek lazım canım. b12 vitaminim eksik benim mesela. İğnelerle tamamlamaya çalışıyorum. Ne tesadüf akşam yeşil mercimekli çorba içecem :kk77:
canım yumurtaya falan asıl bebeğim o zman
ondan alıcan artık sana
lazım şeylere bakarım ben bebeğim
afiyet olsun kuzum

çok güzelsin maşallah o zaman devam vercen bu kiloları hatta 50 leri görcen cano
arkandayım ben senii
tütütütü maşallah
Teşekkür ederim canım benim. Ben de zaten bi 50li kiloları görüp bırakayım diyorum. Hatırlamıyorum hiç 57-58 falan olduğumu :KK70:

Teşekkür ederim canım benim. Ben de zaten bi 50li kiloları görüp bırakayım diyorum. Hatırlamıyorum hiç 57-58 falan olduğumu :KK70:
bende hiç böyle olmadım canım ama
şimdi eski kiloma dönmeyeyim diye tırmalıyorum:KK55:

buldummm, slm kızlar arada buraya da takılırım artık. malum kilosu az olanlar çok ciddiye alınmıyo, asssk beni ciddiye alır :KK50:

buldummm, slm kızlar arada buraya da takılırım artık. malum kilosu az olanlar çok ciddiye alınmıyo, asssk beni ciddiye alır :KK50:
ben seni alırım canım ciddiye bende deli oldum az kilo olunca kimse yüzüme bakma
psikohayris hariç tabe

canım senn et yerine sanırım
günde 2 yumurta yemen lazım
ama bıkarmısın bilmem :KK53:

canım senn et yerine sanırım
günde 2 yumurta yemen lazım
ama bıkarmısın bilmem :KK53:
Canım 1 tane yesem kardır diye düşünüyorum. Bakliyat tüketiyorum bol bol. Sıkıntı yok. Teşekkürler. Bu arada tabi ciddiye alırım. Tecrübelisin sonuçta. Bir sürü şey öğreniyorum senden

Canım 1 tane yesem kardır diye düşünüyorum. Bakliyat tüketiyorum bol bol. Sıkıntı yok. Teşekkürler. Bu arada tabi ciddiye alırım. Tecrübelisin sonuçta. Bir sürü şey öğreniyorum senden
bende sizden canım
napalım halimizden anlayan yok
biraz canlanalım demi
sende başlasan şu kefire ne iyi olcak
enerji verecek ama

aa canım ben bide
yeşilçay ve zeytinağacı yaprağı aldım
şimdi içtim çayımı çok iyi olcak yeşilçay iyi geliyor dediler bende aldım:cool:

aa canım ben bide
yeşilçay ve zeytinağacı yaprağı aldım
şimdi içtim çayımı çok iyi olcak yeşilçay iyi geliyor dediler bende aldım:cool:
Kefire başlamayı düşünüyorum bakalım artık. Yeşilçay arada ben de içiyorum evet ama zeytin ağacı yaprağını ilk defa duydum

Kefire başlamayı düşünüyorum bakalım artık. Yeşilçay arada ben de içiyorum evet ama zeytin ağacı yaprağını ilk defa duydum
Anti bakteriyel olarak kullanılır
Antibiyotik özelliği vardır
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Soğuk algınlığına iyi gelir
Kan basıncını düşürür
Kan şekerini düşürür
Kötü kolesterolü düşürür

öğlen yemeğim sandwiç
ve bir dilim baklava yediim :KK67:
ama napıyım uzun süredir yememiştim ben ya:cool:

Yeme canım yeme bak tüm gün dikkat ettin. Saat 5 e geliyor. Akşama bişey kalmadı. pis o sana zarar verecek. Hem tadını da biliyorsun:KK60:
yaa evet haklısın ama sinirlerim çok bozuk sarıyorum ordan bana bakıyorlar :KK17:

Back