Evde de bos bos yatan kondisyon bisikleti, yürüyüş bandi , havasi indirilmiş plates topu, mekik aleti, twister, titretme aleti ... Var bi de göbeğinden ssimitinden şikayetçi ben ve karisinin fazla kilolarindan şikayetçi bi kocam var
Ben Buyum da iste niye veremiyorum neden tamam artik cçok hirsliyim vericem 6 kiloyu diyemiyorum abur cubur görünce bunu da yiyeyim bidaha yemiycem diyorum hayret gulunecek haldeyim anlayacagin
Zaten en fazla 15 dk yapin diyordu kuran adam da
Ben evlendiğinde 53 tüm doğuma 71 le gittim doğumdan sonra 66 kaldim 1 yil hirsla verdim yaza 54 bucuktum okul acildi bu yol salak gibi yine 59 a ciktim
Biz de kefir yapiyorduk ta mayamiz bozuldu bi daha maya bulamadik buradaki migros küçük biliyoruz internetten almistik önce de tanelerimizi aslında yine alsak pasama da çok iyi olur
Ayyy canim benim senle de tanistigimiz iyi oldu boyle birbirimizi sikistiririz yemeyelim diye
Ya da her saat Basi giremesek te saat başlarında girmeye gayret edelim birbirimize denk gelme olasiligimiz artar
canım ben hiç spor yapmadımJulian hic yaptin mi ? Bu günbi ondan yapsam baya ter attiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?