09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Resmi tatili nasıl uygulamazlar ya fazla mesai vermeleri lazım o zaman iş kanununa göre.

Benim 1,5 saatim var bugün patlıcan yemeği yapıcam, hamile kaldığımdan beri sebze aseriyorum olacak iş değil
mesai alıyorum ben canım,onda sorun yok,vermeseler gelmem ki...
yap tabi afiyet olsun,çok severim patlıcan ben de...

son paragraf özellikle
tabiki acıların en büyüğünü oglum için çektiysemde kendim iin ugraştım daha mutlu olacagım diye tamamlanayım diye :)
haklısın
süper açıklama ,aynen öyle,tamamlanayım diye..oherşeyi onlar için yapıyoruz ama onlar da bize mutluluk neşe sevinç verdikleri için..:):)Allah ayırmasın hiçbir evladı annesinden..
kuzenin bebek istiyorsa neden evlat edinmiyor da böyle parayla falan tövbe tövbe mal alır gibi almayı düşünüyor ki??

O zaman olur o iş parasını alıyosan mesele yok gidebilirsin izin veriyorum
Demirden korksak trene binmezdik muhaha

Mimikleri çok komik

ahahahha cekirge sendeki hafıza kimsede yok

Ay ağlatıcan beni Q
ağla ağla bişey olmaz...

iilk 2-3 ay tehlikeli ama
yiyo aglıyo sıcıyo gazı gelıyor cıkmıyor yüzüne içiyor suratına sıcıyor :)
3 aydan sonra bilincli olarak gülmeye başlayarak karlışığını vermeye başlıyor

bak bu doğru işte..:):):13:neye ağladığı da belli değil
bneim oğlan kolikti,1 seneden fazla çektik biz..
bi forumda yazı okumuştum hamileyken,kadın diyodu ki,öyle bir duruma geldim ki oğlumu pencereden fırlatasım geldi.....ohaaa dedim..kınadımm...hayatt bişeyi kınamamak lazım cidden..kadın da benim gibiymiş meğer,kolikmiş oğlu devamlı ağlarmış susmadan,uyumazmış vsss,.....o kadar uykusuz bir gecede oturup akrşısında oğlumun ben de ağlarken o yazı aklıma geldi...ulan dedim insan bazen çileden çıkabiliyomuş demek ki...

Nick yeni doğum yaptığında bi gece sabaha kadar uyumamış melih. En son sabaha karşı ikisi birden ağlamaya baslamış Emmiyo uyumuyo vs diye sabah etmişler Neyse sonra internetten bakmış meğer cocuğun gazı varmış cıkarınca rahatlamış

Cok zor annelik ve ne kadar bilincli olursak olalım cahiliz her daim.

evet o da sıkıntılıydı canım benim geçen konuştuk telefonda da..allah yardımcısı olsun..

ben doğurdum eve geldim,sanıyorum ki loğusayım ya uyucam..nerdeeeee ilk gece bile uyumadık,annemle 1 günlük bebeye emzik mi versek,çarşafta mı sallasak diyoduk hahahhahhaha
paşamdaki gaz bitmiyodu,emdikçe gaz oluyo ,gaz oldukça emmek istiyodu,bu döngü böylece devam etti :):)3 saat kesintisiz ağlardı 8-11 (akşam) nöbeti:):)
bu meretin çaresi yok ki la ,doktor tıp literatürüne geçrsin bulursan dedi hahhahhaha
Allah sana uyuyan ve iştahı çocuk versin inşşalllah,amin..

Amin canım amin. Napalım başımıza gelirse cekicez, kolay değil anne olmak.

Bizim kurumun erkekleri geceleri karılarını uyandırmıyor biliyo musun onlar bakıyolar Bi de vicdansızlar sütten kestiler rahatlıklarından

nasıl yaniii
iyi de bebek zaten acıktığı için uyanır,ne demek sütten kesmek,kaç aylık ki çocuklar???

nasıl yaniii
iyi de bebek zaten acıktığı için uyanır,ne demek sütten kesmek,kaç aylık ki çocuklar???

Öyle valla ve bu kadınlar ev hanımı. 4 aylık falandılar, yok yorgunum yok lohusayım yok depresyondayım diye kestiler bi şekilde işte.

Cok enteresan seyler de oluyo yani

Öyle valla ve bu kadınlar ev hanımı. 4 aylık falandılar, yok yorgunum yok lohusayım yok depresyondayım diye kestiler bi şekilde işte.

Cok enteresan seyler de oluyo yani

böyle gerzeklere uyuz oluyorum,manyak loğusaysan neden loğusassın çocuk doğurduğun için....4 ayda dinlenmediysen git ahırda saman kemir,ya da camış gibi yat...kıyamam o minik bebeklere..çok üzüldüm bebişler için ,doğadaki en tabi haklarından mahrum bırakıldıkalrı için..
fransada eylem yapmıştı kadınlar çocuk emzirmemek için biliyo musun onu;onşar çok öenm veriyolar ya estetik olarak,sarkıyo ne kadar olsa da;o yüzden slogan buydu: boobs are not for babies,for dadsss..(memeler bebekler için değil babaları içindir)

bu arada ;ben daha yeni dinleniyorum lan,demek bende arıza var :):)

ahahahahhaha koptum mal değnekleri

Ya anlatsam var ya inanamazsın, milletin karısı mı kıymetli, karıları sırf coğalmak icin mi coğalıyolar.....

Senin bebe daha yeni düzeldi de ondan

ahahahahhaha koptum mal değnekleri

Ya anlatsam var ya inanamazsın, milletin karısı mı kıymetli, karıları sırf coğalmak icin mi coğalıyolar.....

Senin bebe daha yeni düzeldi de ondan

ne herifler var bi de...:)kimsenin anneliğini sorgulamak haddime değil ama yine de olmaz be kardeş,el kadar bebe o hakkı o sütü emmek..1 yaşından sonra naparsan yap..onlar çok çoğalmasın bence bu mantıkla:):)

ara ara sapıtıyo yine ama uyku konusunda,çok şükür bu ara iyidün beraber uyuduk misler gibi

Olmaz tabi ki, kıcını devirip yatacaksan o cocuğu yapmayacaktın. Ben spora gidemiyorum, ben platese gidemiyorum diye mmızmızlanacaksan peceteye boşalacaktın ay cok sinirlendim yine ahahahahha sanki benim karım

Tabi ki girebilirsin ipekcim

Pc ye virüs bulaşmış. Ama kimden belli değil. Bizim uyanık pc ci bugün Berkemal oldu. Resmen net geçmişime baktı sanırım ki virüs taraması yapıyor. Bana dedi ki: dün gece pc niz açık kalmış.
Mümkün değil ben sabah açtım dedim.
Eminim gece ben uzaktan kapattım dedi
Adam delü müdür nedir gece pc lere bakıo evden.
Allam gördü mü acaba girdiğim yerleri
Bence gördü

Olmaz tabi ki, kıcını devirip yatacaksan o cocuğu yapmayacaktın. Ben spora gidemiyorum, ben platese gidemiyorum diye mmızmızlanacaksan peceteye boşalacaktın ay cok sinirlendim yine ahahahahha sanki benim karım

bir de sanki spora hep düşkün tiplerdi bunlar,moda diye ne yapacaklarını şaşırdılar:):)
peçeteye hahahhha koptum bu arada hahahha
tabi kızım o ebbeelr hepimizin,bu toplum ait değiller mi,kendi hakalrını savunamıyorlar biz savunucaz..

ipek senin önceden böyle bi sıkıntın olmuştu hatırladığım kadarıyla...istediği zaman görür evet ama istemesi anormal değil mi zaten?
söylseydin,senin gece gece işin yok mu da benim bilg. kontrol ediyosun diye..

Adam inanılmaz takıntılı ve bilgili Q. Yüksek mühendis zaten kafa da çalışıyor. PC de her şey ona bağlı. Ekrana resim bile koyamıyoruz. Evden bilimsel bir şey yapıyordur dersem bir cevabı var. Zamanında çok dedim…
O da dedi ki: herkesin ne yaptığını biliyorum. Yönetim isterse bir gün kimsenin gözünün yaşına bakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…