09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoşbulduk canım...

Nasıl oldun
Benim cırcırım geçmişti de dün yağmura yakalandım çıkışta

Günaydın cnm

Yok ya ex hastalandı gece onunla ilgilendim, gözüme hic uyku girmedi dün gece. Cocuğa hazırlık yapıyorum

Next o artık geçmiş olsun . Valla sen erken yaşlanacan niye gözüne uyku girmedi

Nasıl oldun

Sen bana ilgi gösterirsen next dicem
Her yarım saatte bir tuvalete gidince kahve patates fln yaptım nane limon yaptım kıyamıyorummmm cocuuumun papasına

Sen bana ilgi gösterirsen next dicem
Her yarım saatte bir tuvalete gidince kahve patates fln yaptım nane limon yaptım kıyamıyorummmm cocuuumun papasına

Tamam işte patates yap yat, ne bekliyosun çocuk gibi tuvalete sen mi tutuyosun onu

Kızlarrr Merhabaa

Kesintisiz muhabbetinize benide katın benideee

Hoş geldiniz

Halı saha macı yaptı dün iş arkadaşlarıyla teri soğudu hem midesini hem de bağırsakları bozmuş sabaha kadar tuvaletteydi Üşüyorummmmm ölüyorummmm falan diyo

aman merak etme sana bişey olmaz deseydin:)

Nasıl oldun

çeko türkkahvesine limon sık tatlı kaşığında,bir lokmada atıver ağzına,üstüne bol su iç 2 saate geçer bişeyciğin kalmaz
ben iyiyim çok şükür..ama oğlumla sıkıntılarımız var yine.herşeye hayır diyor inat ediyor,sabah çişini bile yapmamak için inat ediyordu,napıcamı şaşırdım valla..

Üstüne gittiğin icin yapıyor olmasın. Hayır derse tamam de sen de

Üstüne gittiğin icin yapıyor olmasın. Hayır derse tamam de sen de

onu da denedim elmiş..dün eve gittiğimde başladı mesela..bi anda suratımın ortasına yapıştırdı tokadı,noldumu şaşırdım..burnu akıyor,yine öksürük başladı,burnun sildirmiyor yaa,deliricem..bişey demesem olmuyor,bronşit olacka yine..burnunu silmesini söylerken yedim tokadı zaten..
bıraktım sonra kendi haline..sofrayı hazırladım.kedi gibi peşimde geziyor..oturudm yemekleri koydum,hiç ellemedim,kendi yedi.burnu öyle tıkalı ki yemek yerken nefes alamıyor ....akşam yine uyku problemi..güçbela yattıkk..
sbah da elimiyüyümü yıkamıcam,çişimi yapmıcam, vsss..okula da gitmemiş...
ne yapacağımı şaşırdım vallahi,pedagoga mı götürsem ne halt etsem...
yani yok sevgi ihtiyacı bilmem ne ,elimden ne gelirse yapıyorum daha ne yapayım,hiç dolmuyor sevgi kesesi demek ki...
ağladım artık dün sinirimden..

herif mesaj attı şimdi,oğlanı pazar günü annene bırakalım da konuşalım biraz diye....
ne dicekse artık..

Bir arkadaşımın oğlu da son zamanlarda Ata gibi yapmaya başlamış.

Kız araba kullanmayı yeni öğrendi. Ankara trafiğinde yağmur acemilik falan sırtımdan ter akıyor, oğlan da arkada "altıma yapıyorum, üstüme kusucam, tırnaklarımı yicem" bilmem ne derken dönmüş çakmış bi tane Diyo ki vicdanım sızım sızım sızladı ama bir tek öyle susturabildim

Pedagog iyi fikir bence.

ya cidden bazen zor tutuyor insan kendini.....vicdamnı sızlıyor insanın ama ne bileyim o durumda da iyi yapmış valla:):)
ne desem olmuyor.oğlum bak yine hastalanırsan doktor hastaneye yatırır bizi de yanına almaz diyorum,iyi diyor.iğne yaptırıcam diyorum yaptır diyor..ne desem boş ne korkusu var ne bişey...

Quarta ilgini çekmeye çalışıyor Ata
Üstüne gitme , öyle davrandığı zaman sinirlenme ama üstüne de gitme
Dikkatini dağıt ,oynarken arada sil burnunu,
Çişini yapmıyorsa sen bilirsin, markete gittiğimizde unutturma da sana bez alalım
Arkadaşların altına çiş yaptın diye gülerler sonra de ama sakince dön arkanı baka şeyle ilgilen

Ay bu çocuk bana benziyo

Bence sen biraz kendini cek uzak durmaya calıs :)
Günaydıııııııın
Ben geldiiiiim , özledim siziiii

Günaydın kiticiiiiiiimmmmmm nasılsın

Bence de üstüne gidilmese belki kendi kendine gider wc ye filan
aslında her işni kendi yapabiliyor çeko,tuvalete gitmek de dahil,ona inat olsun sadece bu ara..

selam kit,ben de özledim seni valla..:)
bze olayını söyledim,olur tamam hadi alalım diyor,bağla sen de diyor. hiçbir blöfe gelmiyor sorun da bu ya..arkadaşlrın dalga geçer diyorum,geçsinler sorun değil diyor ...
ne yapacağımı şaşırdım valla sinirdne ağlıyoruma rtık...
oyuna döküyorum mecburen,burun silmek için suyla oynama ,banyya sokma vs...ama bu da beni çok yıpratıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…