09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben satamamda , o kadar cogunada bakamam valal çingene olur cıkarız en iyisi doğum takılarıyla silikon yapılabilir

gecenlerde kuzenım böyle bir aracıyla bebek alacaktı aile ilk etapta 160 bin tl istedi canım

Ben ışıklara veririm Calıstırırım onları ahahahah

Ay saka mı yapıyosun? İnsan evladına nasıl para bicer ya

Benim gibi :)

benım annem cok guzel cocuk seyer oy benım canım oy benım kanım oy benım yavrumun yavrusu der egeyı yumaklar yerde
bende cekıl cekıl ben sevıcem moduna gırıyorum

Ben de icime sokarım böyle sıka sıka severim ve vazgecemem :) Gerci evlat sevgisi nasıldır bilmiyorum, koca sevgisi benim icin tehlikeli

Ben ışıklara veririm Calıstırırım onları ahahahah

Ay saka mı yapıyosun? İnsan evladına nasıl para bicer ya

yok canım ciddiyim
fakirlermiş çok tabi başka sehirdeler
para isteneceğini biliyolardı ama inan 30-40 bin gibi düşündüler 160 bin diye duyunca bu aile biizm peşimizi bırakmaz dediler kaldılar öyle valla
sonra cocugu başka birine vermişler tabi parayla

bize de yok her zamanki gibi,siz çocuk musunuz ki tatil yapıcaksınız diyorlar,kafaya bak..

mesai saatinin bitmesine cok az kaldııııııııııııııııııı

Ama yer cekimine dayanamazsa diye cok korkuyorum
daha var mesai bitimine 6 da çıkıyoruz ki biz..
yer çekimi doğal bişey yewrum,mecbur katlanıcaksın artık..

cute yazı güzel duygusal falan da biraz fazla bencilce değil mi:)
tüm bunları aslında kendimiz için yapıyoruz ,yaptık..o yüzden başa kalkmak gibi geliyor bana..

Umutsuz Ev Kadınlarındaki Yasemin geldi aklıma
ahahahha o da öyle diyodu dimi

Cüş yani inanılır gibi değil ben doğurup vereyim sizin akrabaya

Ben de icime sokarım böyle sıka sıka severim ve vazgecemem :) Gerci evlat sevgisi nasıldır bilmiyorum, koca sevgisi benim icin tehlikeli

koca sevgisi bir yere kadar
bende hep merak ederdim yahu insan cocugunu nasıl sever hanı sacımı supurge ederım derler ya
ben yapamam sankı gıbı gelırdı yemedım yedırdim içmedim içirdim derler ya bana yalan gelirdi o
meğersem dogruymus cocuk sevgisi çok başka bişey erkeğe duyulan sevgiyle çok alakası yok :) tarif bile edemem :)

Resmi tatili nasıl uygulamazlar ya fazla mesai vermeleri lazım o zaman iş kanununa göre.

Benim 1,5 saatim var bugün patlıcan yemeği yapıcam, hamile kaldığımdan beri sebze aseriyorum olacak iş değil

Bizim elimiz armut mu topluyo
Aman altta kalma
Olsun yine severim ben spermini sevdigim en kaliteli spirimini göndermiş diye severim ben
Evet Gamze ve Çınar Hakkı'nın anası

ahahahaha manyak

evlat bambaşka bişey elmiş hiçbir aşka benzemiyor..alıp içne soksan da yetmiyor sana..1 sn önce seni çileden çıkaran bücür,1 sn sonra pamuklara samak istediğin şey oluyor..öpemeye sevmeye kıyamıyosun da doyamıyosun da..:):)
en önemlisi de karşılığını o kadar güzel alıyorsun ki,bakışı sarılması öpmesi,hayatta kimse seni öyle sevemez heralde annenden başka..

Çok ayıp ablaya şebek denmez

İyiyiz efeem siz nasılsınız?

Selam abla hoşgeldin

naber bebişim

Hoş geldiniz Hanım abla ve Q
İyi Cute seni sormalı ?

iyi bebişim fena değilim işte,içgüveysinden hallice

hoşbulduk canım..

hanımabla ,cute size merhaba,nasıl herkes keyifler yerinde mi?

SAelamlar hoş buldum deyip kaçıuıyorum hemen mutfak beni bekliyor yemek yapmam lazım görüşürüz öpüyorum hepinizi

son paragraf özellikle
tabiki acıların en büyüğünü oglum için çektiysemde kendim iin ugraştım daha mutlu olacagım diye tamamlanayım diye :)
haklısın
ahahahha o da öyle diyodu dimi

Cüş yani inanılır gibi değil ben doğurup vereyim sizin akrabaya

silikon karşılığın olur vallaa

Ay ağlatıcan beni Q
son paragraf özellikle
tabiki acıların en büyüğünü oglum için çektiysemde kendim iin ugraştım daha mutlu olacagım diye tamamlanayım diye :)
haklısın

silikon karşılığın olur vallaa

Yeniden meme de yapsan vermeeeem

iilk 2-3 ay tehlikeli ama
yiyo aglıyo sıcıyo gazı gelıyor cıkmıyor yüzüne içiyor suratına sıcıyor :)
3 aydan sonra bilincli olarak gülmeye başlayarak karlışığını vermeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…