09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Adam inanılmaz takıntılı ve bilgili Q. Yüksek mühendis zaten kafa da çalışıyor. PC de her şey ona bağlı. Ekrana resim bile koyamıyoruz. Evden bilimsel bir şey yapıyordur dersem bir cevabı var. Zamanında çok dedim…
O da dedi ki: herkesin ne yaptığını biliyorum. Yönetim isterse bir gün kimsenin gözünün yaşına bakmam:KK23:
aslında kimin ne yaptığını görmek için alim olmaya gerek yok,bizim de burda heralde 500 kişiden fazladır pc kullanan,herkesin ne yazdığı ne mail attığı nereye girip çıktığı görülür ,ama istenirse...yani önemli olan yönetimden sorulması..böyle bir ihtimal var mı??sorsalar bizde de dökün bakalım kim ne mok yiyo tüm gün diye,hepsi şak diye çıkartılır valla:):)

Gözlük çok riskli değil mi Q. Yani takmadan ben kesinlikle cesaret edemem.

riskli evet ama dediğim gibi mağazada 400 den aşağı yok..o da indirimdeyken,şimdi havalar ısınınca indirim de bitmiştir zaten..denemekte fayda var diye düşünüyorum,beğenmezsem gönderirim zaten..:KK31:

ağla ağla bişey olmaz...:KK1:

bak bu doğru işte..:):):13:neye ağladığı da belli değil:KK1:
bneim oğlan kolikti,1 seneden fazla çektik biz..
bi forumda yazı okumuştum hamileyken,kadın diyodu ki,öyle bir duruma geldim ki oğlumu pencereden fırlatasım geldi.....ohaaa dedim..kınadımm...hayatt bişeyi kınamamak lazım cidden..kadın da benim gibiymiş meğer,kolikmiş oğlu devamlı ağlarmış susmadan,uyumazmış vsss,.....o kadar uykusuz bir gecede oturup akrşısında oğlumun ben de ağlarken o yazı aklıma geldi...ulan dedim insan bazen çileden çıkabiliyomuş demek ki...
bilgisayarcılar geldı anıden cıktım

benımkının 3 ay surdu ama o aglıyor ben aglıyorum o derece yemek yapsam yıyemıyorum yesem tuvaelet gıdemıyorum o kadar en sonunda bır salıncak aldık otomtık sallanıyor rahat erdım
bende 40.günü artık bir gece neredeyse uykudan sarhos olmak uzereyken ne ıstıyorsun ya anlamıyorum ıste anlamıyorum dıye yere kapaklanmıs bır aglamıstımkı sorma :) annemı o donem gece 3-4-5 anne gellll bayılacammmm
kolik cok zor

aslında kimin ne yaptığını görmek için alim olmaya gerek yok,bizim de burda heralde 500 kişiden fazladır pc kullanan,herkesin ne yazdığı ne mail attığı nereye girip çıktığı görülür ,ama istenirse...yani önemli olan yönetimden sorulması..böyle bir ihtimal var mı??sorsalar bizde de dökün bakalım kim ne mok yiyo tüm gün diye,hepsi şak diye çıkartılır valla:):)

riskli evet ama dediğim gibi mağazada 400 den aşağı yok..o da indirimdeyken,şimdi havalar ısınınca indirim de bitmiştir zaten..denemekte fayda var diye düşünüyorum,beğenmezsem gönderirim zaten..:KK31:

Olabilir evet senin elin alışkın nasıl olsa netten almaya:KK76:

mesai alıyorum ben canım,onda sorun yok,vermeseler gelmem ki...
yap tabi afiyet olsun,çok severim patlıcan ben de...

süper açıklama ,aynen öyle,tamamlanayım diye..oherşeyi onlar için yapıyoruz ama onlar da bize mutluluk neşe sevinç verdikleri için..:):)Allah ayırmasın hiçbir evladı annesinden..
kuzenin bebek istiyorsa neden evlat edinmiyor da böyle parayla falan tövbe tövbe mal alır gibi almayı düşünüyor ki??

evlatlık edınmelerı ıcın turk vatandası olmaları gerekıyor canım bırde yas ıtıbarıyle yenıd ogan denk gelmıyordu ama sımdı turk vatandaslıgına basvuracaklar

buarada benım egem emmedı erken dogmustu oyle acık agızla beklıyodu hıc ugrasmıyordu elektrıklı pompa aldım son model bebek uyusada ben 2 saatte bır sagmaya gıdıyordum ama benımde bazı durumlardan oturu cat dıye sutum kesıldı uzuntuden
megersem sutum yetmıyormus herhalde cunku sonra cocuk uyumaya basladı :)

Olabilir evet senin elin alışkın nasıl olsa netten almaya:KK76:
evet alıyorum ben bi sürü şey netten,geçen ataya da polodan harika 3 tane şort aldım,geçen yaz 1 tanesine saydığım parayla 3 tane aldım:KK9:

evlatlık edınmelerı ıcın turk vatandası olmaları gerekıyor canım bırde yas ıtıbarıyle yenıd ogan denk gelmıyordu ama sımdı turk vatandaslıgına basvuracaklar

buarada benım egem emmedı erken dogmustu oyle acık agızla beklıyodu hıc ugrasmıyordu elektrıklı pompa aldım son model bebek uyusada ben 2 saatte bır sagmaya gıdıyordum ama benımde bazı durumlardan oturu cat dıye sutum kesıldı uzuntuden
megersem sutum yetmıyormus herhalde cunku sonra cocuk uyumaya basladı :)
hmmm anladım cute,Allah gönüllerin göre hayırlı bir evlat versin ..evet ya süt yetmeyince de ağlıyorlar,işte bilemiyosun ki ilk zamanlar neye ağladıklarını:):)

Pc ye virüs bulaşmış. Ama kimden belli değil. Bizim uyanık pc ci bugün Berkemal oldu. Resmen net geçmişime baktı sanırım ki virüs taraması yapıyor. Bana dedi ki: dün gece pc niz açık kalmış.
Mümkün değil ben sabah açtım dedim.
Eminim gece ben uzaktan kapattım dedi:KK70:
Adam delü müdür nedir gece pc lere bakıo evden.
Allam gördü mü acaba girdiğim yerleri
Bence gördü:KK43::KK43:

Görsün benim itciler de hamile olduğumu burdan öğrendi :KK1:

bir de sanki spora hep düşkün tiplerdi bunlar,moda diye ne yapacaklarını şaşırdılar:):)
peçeteye hahahhha koptum bu arada hahahha
tabi kızım o ebbeelr hepimizin,bu toplum ait değiller mi,kendi hakalrını savunamıyorlar biz savunucaz..
Aynen aynen sosyal cevre istiyor diye yapıyolar yoksa aksam hepsi hamurisi yiyo :KK70:
alakasız bi yerden yazıcam ama ,alışverişe son vermiştim ama güneş gözlüğüm yok benim ya,mağazalarda 400 den aşağı iyi bişey yok...
bunlar nasıl yakışır mı acaba bana:

https://www.markafoni.com/product/6919226/
https://www.markafoni.com/product/6919321/
https://www.markafoni.com/product/6919471/
https://www.markafoni.com/product/6919381/

Daha önce bu markalardan kullandıysan al yoksa alma canım riskli biraz

18:00 olsa da gitsek
Safa yatan personellerden bıktım
Sanki ben programcıyım :KK19:

Günaydın genşler inanılmaz uykum var, i na nıl maz :)

nesi vardı ki?adam seninle ilgilenmekten yataklara düştü sonunda demek ki:KK1:

Halı saha macı yaptı dün iş arkadaşlarıyla teri soğudu hem midesini hem de bağırsakları bozmuş sabaha kadar tuvaletteydi :KK1: Üşüyorummmmm ölüyorummmm falan diyo :KK1:

X