Canım arkadaşım seni cok seviyorum elmiciğimmmmm
ben de canım yaaaa
Çok ayıp ablaya şebek denmezŞebeklik yapma kib yaparım benim adıma yazıyo diye
Nasılsınız iyimisiniz?
Selam abla hoşgeldinSelamlar hanımlar...
ben de geldimmm
Çok ayıp ablaya şebek denmez
iyi bebişim fena değilim işte,içgüveysinden hallicenaber bebişim
Hoş geldiniz Hanım abla ve Q
İyi Cute seni sormalı ?
aman efendim Allah iyilik versin bizde ne olsun bugun bitsin üzerine yarında bitsin diye günü öldürüyoruz
Aynen aynen ben de sıkıntıdan gidip gidip aynada göğüslerime bakıyorumAradaki boşluk doluyor yavas yavas ahahahah
çek sağol valal bende iyiyim 23 nisan var tatil mutluyum :)
Safiyegül derseniz derim :bananeyapansmiley:
iyi bebişim fena değilim işte,içgüveysinden hallice
Ama yer cekimine dayanamazsa diye cok korkuyorumfüze olacak onlar daha dur
Yaradı dimigördüm ya geçende maşallah büyümüş yaramış vallahiii
sırf bu yüzden bütün hayatım boyunca hamile olabilirim dermişim :)
çek sağol valal bende iyiyim 23 nisan var tatil mutluyum :)
" Senibir hücreden yaşamaya layık bir canlı haline getiren benim.Seni ıstırapların en büyüğü ile doğurdum;sevinçlerin en büyüğü ile kollarıma aldım.Sana ilk davranışıilk gülüşü ilk bakışı ilk heceyi ben öğrettim.Seni karşılıksız menfaatsiz ilk ben sevdim.
Sana hayatta lazım olacak ilk dersleri ben verdim.Senin yüzünden ilk acıyı ben duydum.İlk ağlayışlarını benim göğsümde dindirdin.İlk sırrını bana açtın.İlk dost beni edindin.
Ben anneyim!
Bana herzaman güvendin.İlk aşkını ben hissettim.Üzüntülerin benim üzüntülerim oldu.Seni pencerelerde bekledim gelişinle kapılara koştum.Seni herzaman aynı duygularla bağrıma bastım seninle iftihar ettim seninle taçlandım şereflendim.
Ben anneyim!
BenAllah'ın en büyük lutfuna layık görülmüşüm.Ben bereketim yeryüzünde iyi ve güzel kötü ve çirkin herşeyin mesuliyetini taşıyorum.Medeniyet benim mazi benim gelecek günlerin ümidi benim.
Ben anneyim!
Ben insanlığın başı ve sonuyum.Ben hayata şekil veren sanatkarım.İstediğim renkleri kullanır istediğim gibi yontarım.Beynine ilk nakşolacak sözler kalbine ilk yerleşecek duygular benim duygularımdır.Ben cennet ve cehennemim.Ben istersem sevgi kardeşlik ve dostlukla büyütürüm;istemezsem kinle düşmanlıkla içini doldururum.Ben dünyaya nizam veren iradeyim.
Ben anneyim!
Ben sabır ve tahammülüm.Ben en yumuşak ve en sertim.Cesur olmayı nasıl benden öğrendiysen korkuyu da ben sana öğrettim.Seni ilk öpen ve ilk döven benim.Sevmek aşık olmak şefkat kin dostluk ve düşmanlık duygularının hepsi bende..
Ben anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsın.Ben teselliyim.Ölsem bile gözüm arkamdadır.Ben endişelerin derin kuyusuyum kendi içime düşerim.Ben bütün alakaların mihrakıyım.Cömert olduğum kadar hasis kıskanmaz göründüğüm derecede kıskancım.
Evet seni kıskanırım!Sen benim eserimsin sen benim emeğimsin.Sen benim güzel günlerim geçen ömrüm bütün hatıralarımsın.Seni kıskanırım.Seni bu duyguyla bunaltır isyan ettirir üzerim.Seni kendime hasretmek isterim.Bunun için kıskanırım seni.
Ben anneyim!
Ben saygının mihrabıyım.Önümde diz çökmeni gönlünde yer etmeyi isterim.Hakkım ödensin isterim.Unutulmaktan korkarım.Baş üstünde ve baş köşende yerim.
Bu benim hakkım!
Ben anneyim!
Ve son nefesimde...Her zaman..
Sütüm ve hakkım helal olsun yavrum derim. "
Elmeyra oku bakalım taze anne adayı
ben satamamda , o kadar cogunada bakamam valal çingene olur cıkarız en iyisi doğum takılarıyla silikon yapılabilirAğzını burnunu kırarım
mesai saatinin bitmesine cok az kaldııııııııııııııııııı
Ama yer cekimine dayanamazsa diye cok korkuyorum
Yaradı dimilan doğurup doğurup satsak mı millete
Bu ne la böyleAnayımmm ben anaaaaaaaaa der gibi olmuş
Kızım bana böyle seyler göstermeyinBen hastalıklı severim geline damada yazık