09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aslında kimin ne yaptığını görmek için alim olmaya gerek yok,bizim de burda heralde 500 kişiden fazladır pc kullanan,herkesin ne yazdığı ne mail attığı nereye girip çıktığı görülür ,ama istenirse...yani önemli olan yönetimden sorulması..böyle bir ihtimal var mı??sorsalar bizde de dökün bakalım kim ne mok yiyo tüm gün diye,hepsi şak diye çıkartılır valla:):)

Gözlük çok riskli değil mi Q. Yani takmadan ben kesinlikle cesaret edemem.

riskli evet ama dediğim gibi mağazada 400 den aşağı yok..o da indirimdeyken,şimdi havalar ısınınca indirim de bitmiştir zaten..denemekte fayda var diye düşünüyorum,beğenmezsem gönderirim zaten..

bilgisayarcılar geldı anıden cıktım

benımkının 3 ay surdu ama o aglıyor ben aglıyorum o derece yemek yapsam yıyemıyorum yesem tuvaelet gıdemıyorum o kadar en sonunda bır salıncak aldık otomtık sallanıyor rahat erdım
bende 40.günü artık bir gece neredeyse uykudan sarhos olmak uzereyken ne ıstıyorsun ya anlamıyorum ıste anlamıyorum dıye yere kapaklanmıs bır aglamıstımkı sorma :) annemı o donem gece 3-4-5 anne gellll bayılacammmm
kolik cok zor

Olabilir evet senin elin alışkın nasıl olsa netten almaya

evlatlık edınmelerı ıcın turk vatandası olmaları gerekıyor canım bırde yas ıtıbarıyle yenıd ogan denk gelmıyordu ama sımdı turk vatandaslıgına basvuracaklar

buarada benım egem emmedı erken dogmustu oyle acık agızla beklıyodu hıc ugrasmıyordu elektrıklı pompa aldım son model bebek uyusada ben 2 saatte bır sagmaya gıdıyordum ama benımde bazı durumlardan oturu cat dıye sutum kesıldı uzuntuden
megersem sutum yetmıyormus herhalde cunku sonra cocuk uyumaya basladı :)

Olabilir evet senin elin alışkın nasıl olsa netten almaya
evet alıyorum ben bi sürü şey netten,geçen ataya da polodan harika 3 tane şort aldım,geçen yaz 1 tanesine saydığım parayla 3 tane aldım

hmmm anladım cute,Allah gönüllerin göre hayırlı bir evlat versin ..evet ya süt yetmeyince de ağlıyorlar,işte bilemiyosun ki ilk zamanlar neye ağladıklarını:):)

Görsün benim itciler de hamile olduğumu burdan öğrendi

Aynen aynen sosyal cevre istiyor diye yapıyolar yoksa aksam hepsi hamurisi yiyo

Daha önce bu markalardan kullandıysan al yoksa alma canım riskli biraz

18:00 olsa da gitsek
Safa yatan personellerden bıktım
Sanki ben programcıyım

Günaydın genşler inanılmaz uykum var, i na nıl maz :)

nesi vardı ki?adam seninle ilgilenmekten yataklara düştü sonunda demek ki

Halı saha macı yaptı dün iş arkadaşlarıyla teri soğudu hem midesini hem de bağırsakları bozmuş sabaha kadar tuvaletteydi Üşüyorummmmm ölüyorummmm falan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…