09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ye beni elmiş,bencede sarı iyi gidiyor bana

Rüyamda doğumumu görmüştüm aynını yaşadım hatta,acayip bir duyguydu.

Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Hanim abla Allah razi olsun cok tesekkür ederim Amin insaAllah

Kızlar ya ikeadan yatak odasu alan var mı konu acmak istemiyorum

Elmy cocuk icin yatak odasimi yoksa kendin icin mi?
Ben genelde iyi seyler duyuyorum ikea ürünlerini kullananlardan.
Ablam cocuk odasini ordan almisti.

Gördüm resmini simdi, maşallah sizeeee

Canim Allah razi olsuuuunn

Ye beni elmiş,bencede sarı iyi gidiyor bana
Biz senin yaşına geldiğimizde senin yarın kadar olalım yeter bence
L salon ney la hahahhaa ankara saoln kadını da böyle olur işte ancak ,la lu konuşsan salon kadını :)
ex ne zaman next olacak artık

ahahahahahha biz angara bebesiyiz bizim kadınlığımız bu kadar yewrum aslı :d

Off ex de amcam da arkadaşlarım da aynı seyi soruyo Allah belamı versin hic icimden gelmiyo

Elmy cocuk icin yatak odasimi yoksa kendin icin mi?
Ben genelde iyi seyler duyuyorum ikea ürünlerini kullananlardan.
Ablam cocuk odasini ordan almisti.
Canim Allah razi olsuuuunn

Kendim icin de cocuk icin de. Ama cocuk icin sadece büyüyen beşik alabilirim, benim bi tane tek kişilik odam var cünkü onun dolabını etajerini kullanıp sadece beşikle kombinleyeceğim.

Baktım da cok ucuz yatak odaları hem de kibar ondan mı alsam dedim

Kolesstroliçin hap kullanıyorum,bitsin tahlile gidecem yine,tansiyon fena değil geçen günlerde 2 kere bayıldım 4'e düştü mide bulantısı ile başladı ateş basıyor bir anda şak diye yrede buluyorum kendimi.

Yok bee yaşlandım artık varya yaş oldu 50 az değil yani
sende kendini yaşlı kategorisine sokma sakın

bende öyle bisey istiyorum yatak odasina koyucam bende cocuk odamiz var gerci ama yanimizda olsun istiyorum

canim bakalim diger arkadaslar ne der ama ben dedigim gibi kalite acisindan sorun olmaz diye düsünüyorum?

deli mi ne bela okuyo bi de kendine...
sen şimdi bebeğe odaklısın ya gereksiz geliyo sana sanırım..ama bence bi an öcne bitir kurtul..

Yok bee yaşlandım artık varya yaş oldu 50 az değil yani
sende kendini yaşlı kategorisine sokma sakın
Maşallahın var senin, ALlah sağlık sıhhat versin yeter
bende öyle bisey istiyorum yatak odasina koyucam bende cocuk odamiz var gerci ama yanimizda olsun istiyorum

canim bakalim diger arkadaslar ne der ama ben dedigim gibi kalite acisindan sorun olmaz diye düsünüyorum?
ben de iki tane alıcam bi kücük besik yanımıza bi tane büyüyebilenden ama kısmet bakalım
deli mi ne bela okuyo bi de kendine...
sen şimdi bebeğe odaklısın ya gereksiz geliyo sana sanırım..ama bence bi an öcne bitir kurtul..
Yok ondan değil ama sanki evlenirsek büyü bozulacak gibi geliyo, korkuyorum sanırım.

eğer sadece bebek yatağı alıcaksan oda takımı yerine büyüyen yatak alma derim.sadece oyun parkı yeterli olur bence..sonuçta doğunca uzun süre sizinle aynı odada yatcak oyun parkı yatağında..sonra da onu bebeğin odasına alırsın..daha sonra da büyük yatak kullanrısın..büyüyen yatağın üstünü kısa süre kullanabiliyosun sadece ...

ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine,ben yüksek tansiyon var sanıyodum sende..zor günler geçiriyorsun tabii ki,ama kendine de dikkat eetmen lazım..

hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

hanim abla evet ilk bebegimiz
ilk defa bu kadar etkilendim ama ya.. simdiye kadar cok belirti de yasamadim sanki hamile degilmisim gibiydi hep..
hatta birazda endiseliydim ama bugün gittik o minicik ellerini gördük cok mutlu oldum
Allah bagislasin seninkileri de abla darisi basimiza insaAllah bizde o günleri görürüz :)

elmy ben sey düsündüm ya hani söyle ufacik sepet gibi olanlar var ya sallaniyorlar bir de galiba onu oda oda yanima alabilirim diye öyle bir sey düsünüyorum suan ama bakalim danismam lazim bilenlere..

daha dur biz neler neler alacagiz dimi

Allah razi olsun canim Rabbim dileyen herkese nasip etsin

oyun parkini gecen baktim internette onun yüksekligini degistirebiliyormuyuz mesela ben yatagin yanina koymak istiyorum ya ayni hizada olsun diye?

geçmişte yaşadıklarından sonra korkman normal tabi ama bebek var artık öyle düşün,eninde sonunda o imzayı atıcan..bu ülkede nikahsız çocuk doğurmak zor iş..

bir de alt değiştirme için kullancağın bişey lazım odasına elmişm..etejerin boyu nasıl yüksekse onu kullanırsın..

O park yatak bana uzay mekiği gibi geliyo hic hosuma gitmiyo ama el mecbur ondan alıcam galiba

Gerci daha cok var

Evet keselerin ağzını acık bırakmalıyız

Ohooo o zamana kadar evlenmiş oluruz da bilmiyorum Q ya icimdekileri sana anlatsam "sacmalama elmy" dersin eminim.

Allah razi olsun canim Rabbim dileyen herkese nasip etsin

oyun parkini gecen baktim internette onun yüksekligini degistirebiliyormuyuz mesela ben yatagin yanina koymak istiyorum ya ayni hizada olsun diye?

yok canım yğkseklik ayarı yok onların sadece iç yatağın yksekliği ayarlanyo,o da şöyle 2 kademe sadece..ilk kademe yüksekte bebekken kullanıyor,sonra büyüyüp dönmeye başlayınca,tutunup kalkmaya başlayınca aşağı indiriyosun ...
yatakla aynı hizada bulman zor..zaten öyle bir lüx yok yataktan kalkmadan bakıp tekrar uyutmak gibi

ya da mesela göğüslerimiz fil hortumları gibi olsa yerinden cıkıp cocuğu doyurup kücülse nasıl fikir

sorma canim Allahtan bayrama denk geliyor el öpmesini ögretelim karnimizdayken

aa gercekten mi ya tüh hayallerim suya düstü
ben ciddi ciddi öyle bisey vardir diye düsünüyordum ya :)))

O park yatak bana uzay mekiği gibi geliyo hic hosuma gitmiyo ama el mecbur ondan alıcam galiba

Gerci daha cok var

Ohooo o zamana kadar evlenmiş oluruz da bilmiyorum Q ya icimdekileri sana anlatsam "sacmalama elmy" dersin eminim.
uzay mekiği değil be,sade bişey al zaten aksesuarlar kullanılmıyo bile..çok kullanışlı bişey..
sen git JOKER de bak,aslını görünce beğenirsin..
hiç de öyle demem...az buçuk tahmin edeiyorum zaten..

ya da mesela göğüslerimiz fil hortumları gibi olsa yerinden cıkıp cocuğu doyurup kücülse nasıl fikir

tabii tabiii.... öyle pek tavsiye vermeyi sevmem ama,bir tek şunu söyliyim ne kadar uykusuz kalırsanız kalın asla kendi yatağınıza alıp emzirip uyumayın..:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…