09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

L salon ney la hahahhaa ankara saoln kadını da böyle olur işte ancak ,la lu konuşsan salon kadını :)

sarışın süpersin ablacım bence..nasılsın sağlığın nasıl kolestrol tansiyon?

ex ne zaman next olacak artık:KK31:

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır ,yeni bakıcı bulması da alıştırması da zor..
inşallah canım
İyiyim canım sağol,kızımda işe başladı dün bir nev, eğitimde şimdi.

Son ayım ocaktı zaten,yazın bile lekem yoktu hiç.

Günaydın hoş geldin bebek nasıl iyimi :nazar:

Selam asmu,iyiyim sağol sen nasılsın.

Sen bide kızıl halimi görmedin benim :KK1:
çok şükür iyi ablacım

merhaba canım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:ben bugün çok acıktım alışmıştım öğleye kadar yatıp kahvaltı yapmaya

uzay mekiği değil be,sade bişey al zaten aksesuarlar kullanılmıyo bile..çok kullanışlı bişey..
sen git JOKER de bak,aslını görünce beğenirsin..
hiç de öyle demem...:KK14:az buçuk tahmin edeiyorum zaten..
tabii tabiii....:KK60: öyle pek tavsiye vermeyi sevmem ama,bir tek şunu söyliyim ne kadar uykusuz kalırsanız kalın asla kendi yatağınıza alıp emzirip uyumayın..:):)
Daha erken zaten o zaman tavsiyeleri alırım

Biriyle dertleşmeye cok ihtiyacım var sanırım doktora gitme vaktim geldi herseyi cok icime atıyorum
Bi dur yapışma hemen :yüzünüsilensmiley: :KK1:
:elinintersiylevuransmiley:
dimi ya hic fena olmaz :KK70:

cekirgee hos geldin canim :KK16:

Bence de :)

hahahhahah koptum hahahha
siz ikizkardeş gibisiniz,onlarda da biri değerine çok düşkün olur,öbürü de nazlanır durur :KK60:

Benim bi ablam aynı Elmik gibi
Benim yanaklaırm biraz tombiş sıkmak isterdi hep, ben kızardım
O da hasta olunca halsiz oluyorum ya o zaman kıstırırdı beni hain domdom :KK1:

:nanikyapansmiley:

Daha erken zaten o zaman tavsiyeleri alırım

Biriyle dertleşmeye cok ihtiyacım var sanırım doktora gitme vaktim geldi herseyi cok icime atıyorum

Bence de :)

bize anlatarak rahatlıyamıcaksan git tabii ki....yeter ki içine atma...içinde bebiş var :KK1:

kimmiş o sonradan görmeler??

Valla yurtdışında 2 gün kalan 'medeni'
Türkler 'yobaz' oluyo

Çevremde de 14 günlük devlet ödüyo diye yurt dışına giden gördüm, sanırsın ingiliz kraliyet ailesinden oldu artık :KK1:
Kk da da her konuyu 'Türk Kadınları' böyle şöyle diyen var

Türk adını ağzına almadan 7 kere yıkanmalı böyleleri, hayır taşıdığın kana yazık
Sonradan görme gavurdan dönme miydi neydi bunlar o tip işte

Maşallahın var senin, ALlah sağlık sıhhat versin yeter

ben de iki tane alıcam bi kücük besik yanımıza bi tane büyüyebilenden ama kısmet bakalım

Yok ondan değil ama sanki evlenirsek büyü bozulacak gibi geliyo, korkuyorum sanırım.

Önce sağlık diyoruz zaten,sonrası gelir nasılsa.

eğer sadece bebek yatağı alıcaksan oda takımı yerine büyüyen yatak alma derim.sadece oyun parkı yeterli olur bence..sonuçta doğunca uzun süre sizinle aynı odada yatcak oyun parkı yatağında..sonra da onu bebeğin odasına alırsın..daha sonra da büyük yatak kullanrısın..büyüyen yatağın üstünü kısa süre kullanabiliyosun sadece ...

ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine,ben yüksek tansiyon var sanıyodum sende..zor günler geçiriyorsun tabii ki,ama kendine de dikkat eetmen lazım..

hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Arada yükseliyor tansiyon,o günde 4 oldu ani bir düşüştü herhalde..

hanim abla evet ilk bebegimiz :KK17:
ilk defa bu kadar etkilendim ama ya.. simdiye kadar cok belirti de yasamadim sanki hamile degilmisim gibiydi hep..
hatta birazda endiseliydim ama bugün gittik o minicik ellerini gördük cok mutlu oldum :KK16:
Allah bagislasin seninkileri de abla darisi basimiza insaAllah bizde o günleri görürüz :)

elmy ben sey düsündüm ya hani söyle ufacik sepet gibi olanlar var ya sallaniyorlar bir de galiba onu oda oda yanima alabilirim diye öyle bir sey düsünüyorum suan ama bakalim danismam lazim bilenlere..

daha dur biz neler neler alacagiz dimi :nazar::emir_bebek:

Benşm kızımda 25 oldu artık ,torun seveceğiz kısmetse bizlerde..
Hele br doğsun kucağına aldığın ilk mutluluk anlatılmaz,ilk emzirme ilk alt değiştirme filan..

Benim bi ablam aynı Elmik gibi
Benim yanaklaırm biraz tombiş sıkmak isterdi hep, ben kızardım
O da hasta olunca halsiz oluyorum ya o zaman kıstırırdı beni hain domdom :KK1:

:nanikyapansmiley:

Kendimi bi geri cekerim görürsün :KK70:

Sen daha arama beni :KK37::KK49:
Öğlen arayayım :KK43:

Kırıkkaleye gidip geliyorum diye görüşemedik, sabahları servis senin evin önünden geciyordu, üst gecide takıldı gözüm niyeyse ağzımdan senin yakışıklının adı döküldü :KK70: Marji beni oyacak dedim :KK70: Dışarda görüşmek yalan oldu :KK1: ben yine size mi gelsem sizin evi cok sevdim :KK70:
bize anlatarak rahatlıyamıcaksan git tabii ki....yeter ki içine atma...içinde bebiş var :KK1:

Cocuk bi doğacak zaten catık kaslı :KK1:

Türkler 'yobaz' oluyo

Çevremde de 14 günlük devlet ödüyo diye yurt dışına giden gördüm, sanırsın ingiliz kraliyet ailesinden oldu artık :KK1:

Türk adını ağzına almadan 7 kere yıkanmalı böyleleri, hayır taşıdığın kana yazık

Ah canim sorma türk kadini sapik kiskanc cahil'mis mis :KK34:

Ben 23 sene yasadim yurt disinda dogma büyüme.
Adapt3 olacaksin elbette yasadigin sehire ülkeye.
Ama asimile olmayacaksin.
Aslini unutmayacaksin.

Ve senin dedigin gibi sonradan görme de olmayacaksin iste..

Önce sağlık diyoruz zaten,sonrası gelir nasılsa.

Hele br doğsun kucağına aldığın ilk mutluluk anlatılmaz,ilk emzirme ilk alt değiştirme filan..

Abla kizinla yasitmisiz :)
InsaAllah en dogru zamanda sende torun sevigisini tadarsin :KK16:
O günleri heyecanla bekliyoruz abla insaAllah sag salim kucagimiza aliriz da insaAllah iyi birer anne baba oluruz :)

Türkler 'yobaz' oluyo

okudum şimdi konuyu :):)
kültür farkı var tabii ki ama konunun onla ilgisi yok :):)

değişken tansiyon en zoru ablacım zaten ne ilaç kullanacağını şaşırıyor insan,bi ara babam da öyleydi..
sorsam mı bilemedim ama damat adayı ne durumda?

Kendimi bi geri cekerim görürsün :KK70:

Cocuk bi doğacak zaten catık kaslı :KK1:
geri çekilme yöntemi mi kullanıyosunuz,garanti değil bak ondan hamile kaldın sen demek ki hahahhah

X