geri çekilme yöntemi mi kullanıyosunuz,garanti değil bak ondan hamile kaldın sen demek ki hahahhah
ahahahahahahhahaha manyak bebeyok biz cekilmiyoruz ahahahahaha
Birinden karşıt yanıt alınca herşeyi aynı yere bağlıyo ki
klasik tepkimi vereyim hemen
o zaman neden türk sitesine takılıyor,gey,k yapıyor,derdini anlatıyor vss...demek ki yine kendisini en iyi anlayan türk kadınalrı olduğu için:):) yoksa alman forumlarına yazardı heralde:)
o zaman neden türk sitesine takılıyor,gey,k yapıyor,derdini anlatıyor vss...demek ki yine kendisini en iyi anlayan türk kadınalrı olduğu için:):) yoksa alman forumlarına yazardı heralde:)
Abla kizinla yasitmisiz :)
InsaAllah en dogru zamanda sende torun sevigisini tadarsin
O günleri heyecanla bekliyoruz abla insaAllah sag salim kucagimiza aliriz da insaAllah iyi birer anne baba oluruz :)
Geçmiş olsun Hanım abla
okudum şimdi konuyu :):)
kültür farkı var tabii ki ama konunun onla ilgisi yok :):)
değişken tansiyon en zoru ablacım zaten ne ilaç kullanacağını şaşırıyor insan,bi ara babam da öyleydi..
sorsam mı bilemedim ama damat adayı ne durumda?
geri çekilme yöntemi mi kullanıyosunuz,garanti değil bak ondan hamile kaldın sen demek ki hahahhah
Sağol çekim nasılsın .
O zaten türk olduğunu inkar etmiyor ki sadece şunu vurgulamaya calısıyor; ben mükemmelim, klasik türk kızlarından değilim, cağa ayak uydurdum herşey normal herşey doğal :) o la la lala lala teletabiiiiiis
Şükür bala seni sormalı ?
Medeniyet dediğin milletin artığından yudumlamaksa ben almayayım
O sanıyo ki herkes kıskançlıktan diyo, aslında ben bayda bayanda milletin içeceğini kullanmam yani
O zaten türk olduğunu inkar etmiyor ki sadece şunu vurgulamaya calısıyor; ben mükemmelim, klasik türk kızlarından değilim, cağa ayak uydurdum herşey normal herşey doğal :) o la la lala lala teletabiiiiiis
psikoloğu siz misiniz yoksa :)
en önemlisi de o cok 'cool' böyle aynen
ne diyim.. Allah annemden babamdan razi olsun gurbet elde yetistim (ablamlar yegenlerim dahil) hic birimizde böyle bir tavir yok..
sanki bir de avrupada bize kucak mi aciyorlar?
ne kadar iyi bir pozisoynda olursan ol türk oldugun icin illa ki bir laf istiyorsun..
en önemlisi de o cok 'cool' böyle aynen
ne diyim.. Allah annemden babamdan razi olsun gurbet elde yetistim (ablamlar yegenlerim dahil) hic birimizde böyle bir tavir yok..
sanki bir de avrupada bize kucak mi aciyorlar?
ne kadar iyi bir pozisoynda olursan ol türk oldugun icin illa ki bir laf istiyorsun..
Aynen ben asla ağzıma sürmem, en tiksindiğim seydir aynı bardaktan icmek solumuştur kesin o bardagaben kendi bardağımı bile icmeden önce koklarım
Benim oğlan anlar o işlerden, benim ilacım olsa kendi başıma sürerim
Elmi arada gelir bize, salondaki kırmızı divana uzanır, benim irvin yalom oğlum da kıkırdama tedavisiyle iyi eder elmiyi gönderir.
Benim oğlan anlar o işlerden, benim ilacım olsa kendi başıma sürerim
Elmi arada gelir bize, salondaki kırmızı divana uzanır, benim irvin yalom oğlum da kıkırdama tedavisiyle iyi eder elmiyi gönderir.