Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hep böyle kro şeyler istedim: kokareç, çiğköfte, boza, şalgam suyuben hiç limon ya da turşu yemedim ipek dondurma çok severdim,mokunu çıkarıp hergün yedim:):)ben hiç gece de uynaıp bişey yemedim,Allah biliyomuş demek,sonradan uyuyamayacağım için,beni hamileyken bol bol uyutmuş :):)
ne tatlı ya buzdolabı önünde aç kedi gibi elinde nutella
kendin hakkında biraz daha naif konuş la artık sen..hamilesin,karnında bebe var daha zarif bir durum olarak bahset,inek gibi olucam,karnım dötüm birleşik vsss denmez....
canım çekti yedim,aşerdim,birazcık kilo alıyorum,ama bebeğim yememi istiyor vsss
eğit beni kazıııımaferin sana :13:
Ben seni hep sarışın gördümSen bide kızıl halimi görmedin benim
bu arada nobody ile konuşan oldu mu hiç,dönmeyi düşünüyor mu??
ona da alındım yani,tamam bi sinirile çıktı ama bi hoşçakalın diyebilrdi..
eskiden toprak yerlermiş hamileler düşünsene,aşerdiklerinden değil heralde
ben hamile değilken de canım çeker biliyo mjusun,kumpir mesela ciddeb istedim.burda konuşulurken sevdiğim bişey olsun ağzım sulanır canım çeker..
herif idare edebilecek mi el kadar bebeyi?
hala iş bulamadı mı asyalım?hadi inşallah hayırlısı olsun.sevindim senin adına valla..:):)
o ney la??? kolay karpuz kesim yöntemi ney
Ne dalga geciyosun kızım bilimsel adını söyledim
Eki Görüntüle 1056899
Ben de hep böyle kro şeyler istedim: kokareç, çiğköfte, boza, şalgam suyu
Ama böyle erik falan hiç istemedim. Deli gibi de aşerme hiç olmadı bende. Hep filmlerdeki gibi gecenin bir vakti eşimi uyandırıp pijamayla sokağa atacağım günü bekledim ama olmadı
eğit beni kazıııım
Ben seni hep sarışın gördüm
Seninle aynı duyguları paylasıyorum
idare etmeye çalışacak cannım bakııcımızın eli rahatsızlandı o bi düzelsin hem boş durmasındansa
Ben öyle yiyemem her yerime damlar sinir olurum Ben catalla yerim salon kadınıyım ahahahahahahahahahhahaha sen türkiyedeki koca karpusları oratdan bölecek bıçağı bul gel bi de beni böl hahahahha
karpuz ne kadar büyük o kadar lezzettli...buna gerek yok ben sana yazayım:
önce kafa kısmını kesersin.sonra ortadan bölersin,sonra da dilim dilim ağzından suları akarak yersin tabağa koymadan ,kabuklu dilimlerle yani hahhah
eğiteceğim yewrummm
hayır bi de soboşa o kadar laf saydırdığımıza da şahit olmuşluğu var ,sbeoş sen kurtulamıcaksın bu muhabbeten :):)
Ben öyle yiyemem her yerime damlar sinir olurum Ben catalla yerim salon kadınıyım ahahahahahaha
Seboşa söylemediğimizi bırakmadık, bir de ban yedi sinirlendi fln tmm ama en azından kızlar böyle böyle hakkınızı helale din deseydi yeterdi
salon kadınlığını sevsinler,huylu şey seniii..eğilerek yersin tepsiye damlar sadece ben ne kadınıyım la sne salon kadınısın da
aynen katılıyorum bebişim..
eğit beni kazıııım
Ben seni hep sarışın gördüm
Seninle aynı duyguları paylasıyorum
Bir dönem kızıldım sonra sarıya döndüm
Hamilelik çok güzel. Erken uykular sınırsız yeme.. kilo alacağım derdi yok herkes pervane
Ohh ne güzel tadını çıkarın
Senin bakıcı ne oldu asya? İkisine birden baktıracaktın falan? Ne durumdasın?
selam canlar nabersiniz
biz bugün doktora gittik bebegimizi gördük gayet iyi görünüyordu annesi gibi rahatina düskün cikti kuzum benim
Senin kızıllığını yerim ben Sana giden tek renk sarı bence, sarışın bombasın sen lakabının hakkını ver
Hamilelik çok güzel. Erken uykular sınırsız yeme.. kilo alacağım derdi yok herkes pervane
Ohh ne güzel tadını çıkarın
selam canlar nabersiniz
biz bugün doktora gittik bebegimizi gördük gayet iyi görünüyordu annesi gibi rahatina düskün cikti kuzum benim
Sadece huyluyum evet portakalı da öyle dilim yiyemem parcalarım Sen benden daha salon kadınısın hatta sen L salonsun
Bir dönem kızıldım sonra sarıya döndüm
ex ne zaman next olacak artıkBu konuda haklısın.
Zaten en cok sevdiğim sey "maksimum ilgi" gelen yanağımı sıkıyor giden göbeeemi okşuyor, ex canın ne istiyor diye soruyor ama sürekli uyumaktan da bıktım
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır ,yeni bakıcı bulması da alıştırması da zor..bakıcımın iki parmağına bişi oldu kımıldamıyor bi operasyon geçirecek o iyileşene kadar mecburum