09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o ney la??? :KK60: kolay karpuz kesim yöntemi ney:KK60:

Ne dalga geciyosun kızım bilimsel adını söyledim :KK1:
$10154446_436526233117224_69064214424759343_n.jpg

bu arada nobody ile konuşan oldu mu hiç,dönmeyi düşünüyor mu??
ona da alındım yani,tamam bi sinirile çıktı ama bi hoşçakalın diyebilrdi..:63:

ben hiç limon ya da turşu yemedim ipek :KK1::KK1:dondurma çok severdim,mokunu çıkarıp hergün yedim:):)ben hiç gece de uynaıp bişey yemedim,Allah biliyomuş demek,sonradan uyuyamayacağım için,beni hamileyken bol bol uyutmuş :):)
ne tatlı ya buzdolabı önünde aç kedi gibi elinde nutella :KK16:

:KK60: kendin hakkında biraz daha naif konuş la artık sen..hamilesin,karnında bebe var daha zarif bir durum olarak bahset,inek gibi olucam,karnım dötüm birleşik vsss denmez....:KK20::KK20:
canım çekti yedim,aşerdim,birazcık kilo alıyorum,ama bebeğim yememi istiyor vsss :KK60:
Ben de hep böyle kro şeyler istedim: kokareç, çiğköfte, boza, şalgam suyu…
Ama böyle erik falan hiç istemedim. Deli gibi de aşerme hiç olmadı bende. Hep filmlerdeki gibi gecenin bir vakti eşimi uyandırıp pijamayla sokağa atacağım günü bekledim ama olmadı:KK1:

eskiden toprak yerlermiş hamileler düşünsene,aşerdiklerinden değil heralde :KK60:
ben hamile değilken de canım çeker biliyo mjusun,kumpir mesela ciddeb istedim.burda konuşulurken sevdiğim bişey olsun ağzım sulanır canım çeker..

herif idare edebilecek mi el kadar bebeyi?
hala iş bulamadı mı asyalım?hadi inşallah hayırlısı olsun.sevindim senin adına valla..:):)

o ney la??? :KK60: kolay karpuz kesim yöntemi ney:KK60:

idare etmeye çalışacak cannım bakııcımızın eli rahatsızlandı o bi düzelsin hem boş durmasındansa

Ne dalga geciyosun kızım bilimsel adını söyledim :KK1:
Eki Görüntüle 1056899

hahahhahaha sen türkiyedeki koca karpusları oratdan bölecek bıçağı bul gel bi de beni böl hahahahha
karpuz ne kadar büyük o kadar lezzettli...buna gerek yok ben sana yazayım:
önce kafa kısmını kesersin.sonra ortadan bölersin,sonra da dilim dilim ağzından suları akarak yersin tabağa koymadan ,kabuklu dilimlerle yani hahhah

Ben de hep böyle kro şeyler istedim: kokareç, çiğköfte, boza, şalgam suyu…
Ama böyle erik falan hiç istemedim. Deli gibi de aşerme hiç olmadı bende. Hep filmlerdeki gibi gecenin bir vakti eşimi uyandırıp pijamayla sokağa atacağım günü bekledim ama olmadı:KK1:

:KK60: ilahi ipek kıro şeyler istemişsin harbiden ben de kokoreç,ciğer falan istedim :KK1:
o sadece filmlerde oluyor galiba :)

eğit beni kazıııım :KK70:

Ben seni hep sarışın gördüm :KK70:

Seninle aynı duyguları paylasıyorum

eğiteceğim yewrummm:KK14::KK14:
hayır bi de soboşa o kadar laf saydırdığımıza da şahit olmuşluğu var ,sbeoş sen kurtulamıcaksın bu muhabbeten :):)

hahahhahaha sen türkiyedeki koca karpusları oratdan bölecek bıçağı bul gel bi de beni böl hahahahha
karpuz ne kadar büyük o kadar lezzettli...buna gerek yok ben sana yazayım:
önce kafa kısmını kesersin.sonra ortadan bölersin,sonra da dilim dilim ağzından suları akarak yersin tabağa koymadan ,kabuklu dilimlerle yani hahhah

eğiteceğim yewrummm:KK14::KK14:
hayır bi de soboşa o kadar laf saydırdığımıza da şahit olmuşluğu var ,sbeoş sen kurtulamıcaksın bu muhabbeten :):)
Ben öyle yiyemem her yerime damlar sinir olurum :KK70: Ben catalla yerim salon kadınıyım ahahahahahaha

Seboşa söylemediğimizi bırakmadık, bir de ban yedi sinirlendi fln tmm ama en azından kızlar böyle böyle hakkınızı helale din deseydi yeterdi

Ben öyle yiyemem her yerime damlar sinir olurum :KK70: Ben catalla yerim salon kadınıyım ahahahahahaha

Seboşa söylemediğimizi bırakmadık, bir de ban yedi sinirlendi fln tmm ama en azından kızlar böyle böyle hakkınızı helale din deseydi yeterdi

salon kadınlığını sevsinler,huylu şey seniii..eğilerek yersin tepsiye damlar sadece :KK1::KK1: ben ne kadınıyım la sne salon kadınısın da :KK12:

aynen katılıyorum bebişim..

salon kadınlığını sevsinler,huylu şey seniii..eğilerek yersin tepsiye damlar sadece :KK1::KK1: ben ne kadınıyım la sne salon kadınısın da :KK12:

aynen katılıyorum bebişim..

Sadece huyluyum evet :KK70: portakalı da öyle dilim yiyemem parcalarım :KK70: Sen benden daha salon kadınısın hatta sen L salonsun :KK1:

Hamilelik çok güzel. Erken uykular… sınırsız yeme.. kilo alacağım derdi yok… herkes pervane…
Ohh ne güzel tadını çıkarın

Hamilelik çok güzel. Erken uykular… sınırsız yeme.. kilo alacağım derdi yok… herkes pervane…

Bu konuda haklısın.

Zaten en cok sevdiğim sey "maksimum ilgi" :KK1: gelen yanağımı sıkıyor giden göbeeemi okşuyor, ex canın ne istiyor diye soruyor ama sürekli uyumaktan da bıktım

selam canlar nabersiniz :KK16:

biz bugün doktora gittik bebegimizi gördük gayet iyi görünüyordu annesi gibi rahatina düskün cikti kuzum benim :KK16:

Kızlar ya ikeadan yatak odasu alan var mı konu acmak istemiyorum

Senin kızıllığını yerim ben :KK70: Sana giden tek renk sarı bence, sarışın bombasın sen lakabının hakkını ver :KK70:

Ye beni elmiş,bencede sarı iyi gidiyor bana :KK1:

Rüyamda doğumumu görmüştüm aynını yaşadım hatta,acayip bir duyguydu.

selam canlar nabersiniz :KK16:

biz bugün doktora gittik bebegimizi gördük gayet iyi görünüyordu annesi gibi rahatina düskün cikti kuzum benim :KK16:

Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah:nazar:

Sadece huyluyum evet :KK70: portakalı da öyle dilim yiyemem parcalarım :KK70: Sen benden daha salon kadınısın hatta sen L salonsun :KK1:

L salon ney la hahahhaa ankara saoln kadını da böyle olur işte ancak ,la lu konuşsan salon kadını :)

Bir dönem kızıldım sonra sarıya döndüm

sarışın süpersin ablacım bence..nasılsın sağlığın nasıl kolestrol tansiyon?

Bu konuda haklısın.

Zaten en cok sevdiğim sey "maksimum ilgi" :KK1: gelen yanağımı sıkıyor giden göbeeemi okşuyor, ex canın ne istiyor diye soruyor ama sürekli uyumaktan da bıktım
ex ne zaman next olacak artık:KK31:

bakıcımın iki parmağına bişi oldu kımıldamıyor bi operasyon geçirecek o iyileşene kadar mecburum
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır ,yeni bakıcı bulması da alıştırması da zor..

X