- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
inşallah canımL salon ney la hahahhaa ankara saoln kadını da böyle olur işte ancak ,la lu konuşsan salon kadını :)
sarışın süpersin ablacım bence..nasılsın sağlığın nasıl kolestrol tansiyon?
ex ne zaman next olacak artık
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır ,yeni bakıcı bulması da alıştırması da zor..
çok şükür iyi ablacımİyiyim canım sağol,kızımda işe başladı dün bir nev, eğitimde şimdi.
Son ayım ocaktı zaten,yazın bile lekem yoktu hiç.
Günaydın hoş geldin bebek nasıl iyimi
Selam asmu,iyiyim sağol sen nasılsın.
Sen bide kızıl halimi görmedin benim
Merhaba
öyle birşey olsa bebek öyle bakıp sallamayla uyumaz zaten,kucağa alınmak emmek isteraa gercekten mi ya tüh hayallerim suya düstü
ben ciddi ciddi öyle bisey vardir diye düsünüyordum ya :)))
Merhaba
cekirgee hos geldin canim
merhaba canımben bugün çok acıktım alışmıştım öğleye kadar yatıp kahvaltı yapmaya
merhaba çeko hoşgeldin..
Bi dur yapışma hemen :yüzünüsilensmiley:
Daha erken zaten o zaman tavsiyeleri alırımuzay mekiği değil be,sade bişey al zaten aksesuarlar kullanılmıyo bile..çok kullanışlı bişey..
sen git JOKER de bak,aslını görünce beğenirsin..
hiç de öyle demem...az buçuk tahmin edeiyorum zaten..
tabii tabiii....öyle pek tavsiye vermeyi sevmem ama,bir tek şunu söyliyim ne kadar uykusuz kalırsanız kalın asla kendi yatağınıza alıp emzirip uyumayın..:):)
:elinintersiylevuransmiley:Bi dur yapışma hemen :yüzünüsilensmiley:
dimi ya hic fena olmaz
cekirgee hos geldin canim
Hoş buldum teşekkürler
Şu sonradan görmeler kadar gıcık olduğum bişey yok
hahahhahah koptum hahahha
siz ikizkardeş gibisiniz,onlarda da biri değerine çok düşkün olur,öbürü de nazlanır durur
:elinintersiylevuransmiley:
Biriyle dertleşmeye cok ihtiyacım var sanırım doktora gitme vaktim geldi herseyi cok icime atıyorum
Daha erken zaten o zaman tavsiyeleri alırım
Biriyle dertleşmeye cok ihtiyacım var sanırım doktora gitme vaktim geldi herseyi cok icime atıyorum
:elinintersiylevuransmiley:
Bence de :)
Sen daha arama beni
kimmiş o sonradan görmeler??
Maşallahın var senin, ALlah sağlık sıhhat versin yeter
ben de iki tane alıcam bi kücük besik yanımıza bi tane büyüyebilenden ama kısmet bakalım
Yok ondan değil ama sanki evlenirsek büyü bozulacak gibi geliyo, korkuyorum sanırım.
eğer sadece bebek yatağı alıcaksan oda takımı yerine büyüyen yatak alma derim.sadece oyun parkı yeterli olur bence..sonuçta doğunca uzun süre sizinle aynı odada yatcak oyun parkı yatağında..sonra da onu bebeğin odasına alırsın..daha sonra da büyük yatak kullanrısın..büyüyen yatağın üstünü kısa süre kullanabiliyosun sadece ...
ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine,ben yüksek tansiyon var sanıyodum sende..zor günler geçiriyorsun tabii ki,ama kendine de dikkat eetmen lazım..
hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
hanim abla evet ilk bebegimiz
ilk defa bu kadar etkilendim ama ya.. simdiye kadar cok belirti de yasamadim sanki hamile degilmisim gibiydi hep..
hatta birazda endiseliydim ama bugün gittik o minicik ellerini gördük cok mutlu oldum
Allah bagislasin seninkileri de abla darisi basimiza insaAllah bizde o günleri görürüz :)
elmy ben sey düsündüm ya hani söyle ufacik sepet gibi olanlar var ya sallaniyorlar bir de galiba onu oda oda yanima alabilirim diye öyle bir sey düsünüyorum suan ama bakalim danismam lazim bilenlere..
daha dur biz neler neler alacagiz dimi
Benim bi ablam aynı Elmik gibi
Benim yanaklaırm biraz tombiş sıkmak isterdi hep, ben kızardım
O da hasta olunca halsiz oluyorum ya o zaman kıstırırdı beni hain domdom
:nanikyapansmiley:
Öğlen arayayımSen daha arama beni
bize anlatarak rahatlıyamıcaksan git tabii ki....yeter ki içine atma...içinde bebiş var
Valla yurtdışında 2 gün kalan 'medeni'
Türkler 'yobaz' oluyo
Çevremde de 14 günlük devlet ödüyo diye yurt dışına giden gördüm, sanırsın ingiliz kraliyet ailesinden oldu artık
Kk da da her konuyu 'Türk Kadınları' böyle şöyle diyen var
Türk adını ağzına almadan 7 kere yıkanmalı böyleleri, hayır taşıdığın kana yazık
Sonradan görme gavurdan dönme miydi neydi bunlar o tip işte
Önce sağlık diyoruz zaten,sonrası gelir nasılsa.
Arada yükseliyor tansiyon,o günde 4 oldu ani bir düşüştü herhalde..
Benşm kızımda 25 oldu artık ,torun seveceğiz kısmetse bizlerde..
Hele br doğsun kucağına aldığın ilk mutluluk anlatılmaz,ilk emzirme ilk alt değiştirme filan..
Geçmiş olsun Hanım ablaArada yükseliyor tansiyon,o günde 4 oldu ani bir düşüştü herhalde..
Valla yurtdışında 2 gün kalan 'medeni'
Türkler 'yobaz' oluyo
Çevremde de 14 günlük devlet ödüyo diye yurt dışına giden gördüm, sanırsın ingiliz kraliyet ailesinden oldu artık
Kk da da her konuyu 'Türk Kadınları' böyle şöyle diyen var
Türk adını ağzına almadan 7 kere yıkanmalı böyleleri, hayır taşıdığın kana yazık
Sonradan görme gavurdan dönme miydi neydi bunlar o tip işte
değişken tansiyon en zoru ablacım zaten ne ilaç kullanacağını şaşırıyor insan,bi ara babam da öyleydi..Arada yükseliyor tansiyon,o günde 4 oldu ani bir düşüştü herhalde..
Benşm kızımda 25 oldu artık ,torun seveceğiz kısmetse bizlerde..
Hele br doğsun kucağına aldığın ilk mutluluk anlatılmaz,ilk emzirme ilk alt değiştirme filan..
geri çekilme yöntemi mi kullanıyosunuz,garanti değil bak ondan hamile kaldın sen demek ki hahahhahKendimi bi geri cekerim görürsün
Cocuk bi doğacak zaten catık kaslı
okudum şimdi konuyu :):)
kültür farkı var tabii ki ama konunun onla ilgisi yok :):)
geri çekilme yöntemi mi kullanıyosunuz,garanti değil bak ondan hamile kaldın sen demek ki hahahhah