- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
biraz yapı canım sen normalde çok kilolu değilsin bir de boy da iyi gözümün önüne getirmeye çalışıyorum da guzel bir hamile olmussundur
canım hoşgeldin görmedim..nasılsın,2 çocuklu hayat nasıl gidiyor bakalım?ben geldim dedim ama kimsecikler oralı olmadıama o kadar muhteşem hissediyorum ki kafaya takacak değilim:13::13::13::13::13::13:
keyif almak ne demekk yaaa çocuklarınn şeker çikolata yemesi gibi birşeydi...yerken görmenizz lazımdııı
kilo bana yakışıyo seboş,yanaklarım yüzüm falan doluyor,güzelleşiyorum hakikaten..doğumdan sonra kilo kalsın biraz diyodu herkes ama olmadı,verdim gitti valla:)ben 20 kg aldım ablacım,oğlan da 4,065 kg doğdu..):
isyan bu arada benim canım da feci şekilde kumpir istedi şu anda biliyo musun hahahahha
öğeleye siparişşş etde gelsinnnn şekerimmmmmm
Karnım tokken canım bi mok cekmiyoböyle hamilelik mi olur
Ama dün sanki biraz karpuz istedi canım ama o kadar uykum vardı ki söylemeye üsendim
karın sivriyse kızdır.yanlar boşsa kızdır.çirkinleştiysen kızdır..kusuyorsan kzıdır hele bi de ekşi yedinmii oh tmmdır kesin kızzz
aşerme diye bişey yok aslında elmiş.ya tıbbi olarak,vücutta eksikliği olan maddeyi canı çekiyor,ya da nasılsa hamileyim istediğimi yerim diyerek ipleri salıyor insan :):)
Karnım tokken canım bi mok cekmiyoböyle hamilelik mi olur
Ama dün sanki biraz karpuz istedi canım ama o kadar uykum vardı ki söylemeye üsendim
aşerme diye bişey yok aslında elmiş.ya tıbbi olarak,vücutta eksikliği olan maddeyi canı çekiyor,ya da nasılsa hamileyim istediğimi yerim diyerek ipleri salıyor insan :):)
hoş geldin çocugu ne yaptın kime bıraktın
Görmedik ni neyi kafana takıcan, hoşgeldin
hoş buldumkilo bana yakışıyo seboş,yanaklarım yüzüm falan doluyor,güzelleşiyorum hakikaten..doğumdan sonra kilo kalsın biraz diyodu herkes ama olmadı,verdim gitti valla:)ben 20 kg aldım ablacım,oğlan da 4,065 kg doğdu..):
canım hoşgeldin görmedim..nasılsın,2 çocuklu hayat nasıl gidiyor bakalım?
ohh maşallah afiyet şeker olsun,bebeğine yarasın :):)
elmi dün ben sölemiştimmmm diğe topikte...
pazar günü karpuz sevdası ile uyandımm çok fenaydı yaa...
annemlerde kalıodum eşim konya dışındaydı babam aldı geldi sağolsunnn valla süper yedimmm kusmadımdaaa...
ama dün kumpiri sırf canım istediği için yedimm ve çıkardımmm...
ben hiç limon ya da turşu yemedim ipekEkşi kesinlikle belirleyici değil.
İlk aylar herkes limon yiyor nedense. Ben iş yerinde elimde limonla gezerdim. Turşu çekerdi canım.4-5. aydan sonra hep tatlı yedim. Hatta gece uyanıp sarelleyi kaşıklardım.
Bence ikincisi, bir daha kilo almayı bu kadar takmam kafaya diyerekten inek gibi önümüze ne konursa yiyoruz
Ben de internette kolay karpuz kesim yöntemlerine bakarken canımı cektirdim
evet q öleymiş vucudda ne eksikse o istenirmişşş...
ama biz bunu abartıyoruzz dün benim kumpir yemem gibi
herif idare edebilecek mi el kadar bebeyi?hoş buldum
çocuğu baba ya bıraktım şefle konuştum süt izni için erken çıkabileceğimi söyledi o yüzden mutluyum bide çok yakında eşime iş sözü verdiiiiiii
o ney la???Ben de internette kolay karpuz kesim yöntemlerine bakarken canımı cektirdim
kendin hakkında biraz daha naif konuş la artık sen..hamilesin,karnında bebe var daha zarif bir durum olarak bahset,inek gibi olucam,karnım dötüm birleşik vsss denmez....
canım çekti yedim,aşerdim,birazcık kilo alıyorum,ama bebeğim yememi istiyor vsss
Dışarda "ayyy cok canım cekti, ayyy memem sisti" diye kibar olucam söz
aynen elmişim:):)
bu arada seboşum katılıyorum sana:güzel hamile yok aslında,son aylarda herkesin tipi kayıyo,ben kendimi çok güzel bişi sanıyodum,geçen bi foto gördüm amanın ne çirkinlik ,bi de makyaj yapmışım daha bi çirkin olmuşum hahhahhaha
ilk aylarda çok uyuyo ya insan yüzüne nur iniyo valla..
hanımablacım nasılsın,kızını aldın yanına keyfin yerindedir.:)
ablacım kışa mı geldi hamileliğin ya da son 3 ay yaza gelmedi ise çok leke olmuyor güneşin etkisi çok fazla oluyor
ben geldim dedim ama kimsecikler oralı olmadıama o kadar muhteşem hissediyorum ki kafaya takacak değilim:13::13::13::13::13::13:
ana geçmiş olsun.. baya dayanıklıymışsın
günaydınn apla
seninki ayırlı olsun
sa abla nasılsın napıosun
Sen cakma sarısınsan biz kadın değiliz bebişim
Amaaan ben bir bütün olacağım kocamankafam popomdan cıkmış gibi olacak