09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

biraz yapı canım sen normalde çok kilolu değilsin bir de boy da iyi gözümün önüne getirmeye çalışıyorum da guzel bir hamile olmussundur

kilo bana yakışıyo seboş,yanaklarım yüzüm falan doluyor,güzelleşiyorum hakikaten..doğumdan sonra kilo kalsın biraz diyodu herkes ama olmadı,verdim gitti valla:)ben 20 kg aldım ablacım,oğlan da 4,065 kg doğdu..):

ben geldim dedim ama kimsecikler oralı olmadı ama o kadar muhteşem hissediyorum ki kafaya takacak değilim:13::13::13::13::13::13:
canım hoşgeldin görmedim..nasılsın,2 çocuklu hayat nasıl gidiyor bakalım?

keyif almak ne demekk yaaa çocuklarınn şeker çikolata yemesi gibi birşeydi...yerken görmenizz lazımdııı

ohh maşallah afiyet şeker olsun,bebeğine yarasın :):)

ben de 11-14 kilo arası bir şey almıştım ve kızım 3 kilo dogdu.hiç acıkmadan yaşıyordum şimdi kızım hiç acıkmadan yaşıyor

Karnım tokken canım bi mok cekmiyo böyle hamilelik mi olur

Ama dün sanki biraz karpuz istedi canım ama o kadar uykum vardı ki söylemeye üsendim

Ama dün sanki biraz karpuz istedi canım ama o kadar uykum vardı ki söylemeye üsendim

aşerme diye bişey yok aslında elmiş.ya tıbbi olarak,vücutta eksikliği olan maddeyi canı çekiyor,ya da nasılsa hamileyim istediğimi yerim diyerek ipleri salıyor insan :):)

karın sivriyse kızdır.yanlar boşsa kızdır.çirkinleştiysen kızdır..kusuyorsan kzıdır hele bi de ekşi yedinmii oh tmmdır kesin kızzz

Ekşi kesinlikle belirleyici değil.
İlk aylar herkes limon yiyor nedense. Ben iş yerinde elimde limonla gezerdim. Turşu çekerdi canım.4-5. aydan sonra hep tatlı yedim. Hatta gece uyanıp sarelleyi kaşıklardım.

aşerme diye bişey yok aslında elmiş.ya tıbbi olarak,vücutta eksikliği olan maddeyi canı çekiyor,ya da nasılsa hamileyim istediğimi yerim diyerek ipleri salıyor insan :):)

Bence ikincisi, bir daha kilo almayı bu kadar takmam kafaya diyerekten inek gibi önümüze ne konursa yiyoruz

elmi dün ben sölemiştimmmm diğe topikte...
pazar günü karpuz sevdası ile uyandımm çok fenaydı yaa...
annemlerde kalıodum eşim konya dışındaydı babam aldı geldi sağolsunnn valla süper yedimmm kusmadımdaaa...
ama dün kumpiri sırf canım istediği için yedimm ve çıkardımmm...

kızlar öptüm sizi ben biraz çalışayım

evet q öleymiş vucudda ne eksikse o istenirmişşş...
ama biz bunu abartıyoruzz dün benim kumpir yemem gibi

hoş geldin çocugu ne yaptın kime bıraktın

Görmedik ni neyi kafana takıcan, hoşgeldin

hoş buldum

çocuğu baba ya bıraktım şefle konuştum süt izni için erken çıkabileceğimi söyledi o yüzden mutluyum bide çok yakında eşime iş sözü verdiiiiiii

Son düzenleme:

Ben de internette kolay karpuz kesim yöntemlerine bakarken canımı cektirdim

Ekşi kesinlikle belirleyici değil.
İlk aylar herkes limon yiyor nedense. Ben iş yerinde elimde limonla gezerdim. Turşu çekerdi canım.4-5. aydan sonra hep tatlı yedim. Hatta gece uyanıp sarelleyi kaşıklardım.
ben hiç limon ya da turşu yemedim ipek dondurma çok severdim,mokunu çıkarıp hergün yedim:):)ben hiç gece de uynaıp bişey yemedim,Allah biliyomuş demek,sonradan uyuyamayacağım için,beni hamileyken bol bol uyutmuş :):)
ne tatlı ya buzdolabı önünde aç kedi gibi elinde nutella

Bence ikincisi, bir daha kilo almayı bu kadar takmam kafaya diyerekten inek gibi önümüze ne konursa yiyoruz

kendin hakkında biraz daha naif konuş la artık sen..hamilesin,karnında bebe var daha zarif bir durum olarak bahset,inek gibi olucam,karnım dötüm birleşik vsss denmez....
canım çekti yedim,aşerdim,birazcık kilo alıyorum,ama bebeğim yememi istiyor vsss

evet q öleymiş vucudda ne eksikse o istenirmişşş...
ama biz bunu abartıyoruzz dün benim kumpir yemem gibi

eskiden toprak yerlermiş hamileler düşünsene,aşerdiklerinden değil heralde
ben hamile değilken de canım çeker biliyo mjusun,kumpir mesela ciddeb istedim.burda konuşulurken sevdiğim bişey olsun ağzım sulanır canım çeker..

hoş buldum

çocuğu baba ya bıraktım şefle konuştum süt izni için erken çıkabileceğimi söyledi o yüzden mutluyum bide çok yakında eşime iş sözü verdiiiiiii
herif idare edebilecek mi el kadar bebeyi?
hala iş bulamadı mı asyalım?hadi inşallah hayırlısı olsun.sevindim senin adına valla..:):)

Ben de internette kolay karpuz kesim yöntemlerine bakarken canımı cektirdim
o ney la??? kolay karpuz kesim yöntemi ney

Dışarda "ayyy cok canım cekti, ayyy memem sisti" diye kibar olucam söz

İyiyim canım sağol,kızımda işe başladı dün bir nev, eğitimde şimdi.

ablacım kışa mı geldi hamileliğin ya da son 3 ay yaza gelmedi ise çok leke olmuyor güneşin etkisi çok fazla oluyor

Son ayım ocaktı zaten,yazın bile lekem yoktu hiç.

ben geldim dedim ama kimsecikler oralı olmadı ama o kadar muhteşem hissediyorum ki kafaya takacak değilim:13::13::13::13::13::13:

Günaydın hoş geldin bebek nasıl iyimi

ana geçmiş olsun.. baya dayanıklıymışsın
günaydınn apla

seninki ayırlı olsun

sa abla nasılsın napıosun

Selam asmu,iyiyim sağol sen nasılsın.

Sen cakma sarısınsan biz kadın değiliz bebişim

Amaaan ben bir bütün olacağım kocaman kafam popomdan cıkmış gibi olacak

Sen bide kızıl halimi görmedin benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…