09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydınn hatunlarrrr

ulennnn q senin yüzünden dün işten erken çıktım...gittim kumpir aldım paket yeptırdım evde öküz gibi yedimmm heeee...ama sonra akşam kötü şeyler oldu midemde kalmaadı pek birşeyyy neyse en azındann yedimm hepsiniii

Günaydın sevgi pıtırcıklarım ve minnak odunlarım herkes üstüne düşeni alsın

İki gündür benim bulantılarım da kafayı yemiş modda, nefes alamıyorum yemin ederim.

Ben de bilmiyorum ki 3,5 herhalde 14 haftalık işte ama kusamıyorum da sürekli ağzımda

Ay sabah sabah midenizi bulandırmayayım

bulantın çok oldu acaba kızmı seninki...

yok midem bulanmaz okuyunca..hissetmem lazım görmem lazımm

bulantın çok oldu acaba kızmı seninki...

yok midem bulanmaz okuyunca..hissetmem lazım görmem lazımm

Kız mı bulantı yapar? Ne bileyim yok güzelleştin yok senin sivilcen yok bu kesin erkek diyolar ama görücez

Kız mı bulantı yapar? Ne bileyim yok güzelleştin yok senin sivilcen yok bu kesin erkek diyolar ama görücez

:44::44::44:he ayrı bi güzelleştiysen erkektir tabi.ya genelde çok bulantı yapıyorsa kız diyorlar ondan şeyettiydim:26:.ama kız annenin güzelliğini alır derler..amannnnn herkes bişi diyooo

gunaydın ne oldu şu intihar eden kızın hali daha fazla okuyamadım fena oldum.çok kötü şeyler olabilir Allah korusun.burda oyalanacagına kadar 112 arasaydı intihar ettim diye hemen gelirlerdi tuhh yaa bu gençler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…