- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
seboşun yazdıklarını oku :)
harbi kısa film gibi olmuş hahahhaha
sen şimdiki aklınla olucaktın ki kvye ne setler ne altınlar aldırıdın seboş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seboşun yazdıklarını oku :)
evlenirken senin setin oldumu abla ?
harbi kısa film gibi olmuş hahahhaha
sen şimdiki aklınla olucaktın ki kvye ne setler ne altınlar aldırıdın seboş..
hepimiz bdv yizAy olayı kvye bağladınız ahahaha bdv güzelleri sizi
aldırmazdım yine.sanıyor musun insanlar değişir değişmez.gider kendim alırdım
hepimiz bdv yiz
aman orası soğru seboş valla...
valla haklarını yemeyeyim,evlenirken evimizi eşyalarımızı aldılar..
abla kısa film canlandırdın hafızamda
ablam evlenirken takmıştı çok beğendiğim seti ama,canım benim..çok şık zarif,ilerde gelinime takarım kısmet olursa..
ne varsa ablamda var zaten,doğumumda çok içimde kalmıştı da ablam hemen gidip alıvermişti bi altın nazarboncuklu kolye...
bu arada burda geline altın kemer takılır söyliyimburası altın memleketi,öyle haybeye kız vermezler de almazlar da..tektaşı,5 taşı,en az 5 bilezik,set,kemer vs vs....
Amaaaan başlarım takısına tokasına huzur olmadıktan sonra napayım kolumdaki trabzon hasırları
Amaaaan başlarım takısına tokasına huzur olmadıktan sonra napayım kolumdaki trabzon hasırları
Mecazen didin dimi
Heralde kızım satar mini coopper alırım ahahahahahahha
hepimiz bdv yiz
aman orası soğru seboş valla...
valla haklarını yemeyeyim,evlenirken evimizi eşyalarımızı aldılar..
bravo son nokta...
gerçi bizde kalmadı da hiç altın falan,motor aldık,araba aldık,kredi kartı borcu için sattık vs..
benim beğendiğim seti de annemle babam düğün hediyesi aldılar sağolsunlar
ne varsa insanın kendi ailesinde var canım işte
sana kemer takmadı mı kv :)
yok canım takmadı,bi kalın zincir varmış,neneleri takmış,onu ikiye böldü yarısı ban yarısı kızına..aman Allah razı olsun ne diyeyim bu saatten sonra....
komik bişi anlatayım,şimdi ilk anneler günü ben özel bişey bekliyorum..bi de o zamn bi dövme yaptırmak istiyodum,oğlumun adı ,aynı zamanda herifin isminde de var ya..o şekilde..
ben bunu istiyorum diye bana gidip kendi adının yazılı olduğu bileklik yaptırmışş..ben çok şaşırdım ama yine de sevindim.sonra işyerinde ark. o ne la,nası bi aşk gözünü kör etti de,herif adının yazılı olduğu bilekliği verince havalara uçtıun dedi
yok canım takmadı,bi kalın zincir varmış,neneleri takmış,onu ikiye böldü yarısı ban yarısı kızına..aman Allah razı olsun ne diyeyim bu saatten sonra....
komik bişi anlatayım,şimdi ilk anneler günü ben özel bişey bekliyorum..bi de o zamn bi dövme yaptırmak istiyodum,oğlumun adı ,aynı zamanda herifin isminde de var ya..o şekilde..
ben bunu istiyorum diye bana gidip kendi adının yazılı olduğu bileklik yaptırmışş..ben çok şaşırdım ama yine de sevindim.sonra işyerinde ark. o ne la,nası bi aşk gözünü kör etti de,herif adının yazılı olduğu bilekliği verince havalara uçtıun dedi