09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evlenirken senin setin oldumu abla ?

evet oldu ve ne oldu biliyor musunuz ince bir set ve 4 bilezik ( seti KP takmış oldu, amcası 1 bilezik, annesi 1 bilezik, amcası 1 bilezik) tüm takı buydu.var dediysek hepsi bu .bilezikler 14-15 gramdı.

neyse ne oldu bu set biliyor musunuz eşimle bir kavgamızda takı setini eline geçirdiği gibi çıkısıyla duvara fırlattı ve ne varsa hepsi haşat oldu.satmak zorunda kaldık alan adam bir terslik oldugunu anladı diyor ki neyse size bir şey olmamış yaab

Son düzenleme:
harbi kısa film gibi olmuş hahahhaha
sen şimdiki aklınla olucaktın ki kvye ne setler ne altınlar aldırıdın seboş..

aldırmazdım yine.sanıyor musun insanlar değişir değişmez.gider kendim alırdım

abla kısa film canlandırdın hafızamda

kısa film gibi kız STV ye felan göndersem ibret olsun diye filmini bile yaparlar.eve geldim ne tiyatrolar sergilendi yani yeteneklerine kendileri bile şaşmıştır.kaç olay dinledim benimkinin yanına yaklaşanı çıkmadı henuz

benim beğendiğim seti de annemle babam düğün hediyesi aldılar sağolsunlar
ne varsa insanın kendi ailesinde var canım işte

sana kemer takmadı mı kv :)

Kaştım ben genşler yolum uzun

Öpüldünüz

hepimiz bdv yiz

aman orası soğru seboş valla...
valla haklarını yemeyeyim,evlenirken evimizi eşyalarımızı aldılar..

evi eltiye almışlar bizden 10 ay once evlendi.ev kelimesi bile geçmediği gibi nikahtan 3 gun sonra ( eşin nikah izni bitince işe başlar başlamaz) KV arayıp oğlum çocuk yapma onun niyeti kardeşi gibi ev aldırıp çocuk yapıp bıoşanıp nafaka yemek demiş.bir de kardeşimin oğlunu karıştırmış ona dönmesinmiş.nasıl ağlamıştım agunlerce haftalarca göz yaşlarım sel olmuştu.kız kardeşimin evi var onu da babam aldı.boşandıgı eşi 1 gun bilr çalışmadı.ne nafakası yemesi kız yuzunu bile görmek istemiyorum dedi zaten adamın durumu da yok.neler neler

benim beğendiğim seti de annemle babam düğün hediyesi aldılar sağolsunlar
ne varsa insanın kendi ailesinde var canım işte

sana kemer takmadı mı kv :)

yok canım takmadı,bi kalın zincir varmış,neneleri takmış,onu ikiye böldü yarısı ban yarısı kızına..aman Allah razı olsun ne diyeyim bu saatten sonra....
komik bişi anlatayım,şimdi ilk anneler günü ben özel bişey bekliyorum..bi de o zamn bi dövme yaptırmak istiyodum,oğlumun adı ,aynı zamanda herifin isminde de var ya..o şekilde..
ben bunu istiyorum diye bana gidip kendi adının yazılı olduğu bileklik yaptırmışş..ben çok şaşırdım ama yine de sevindim.sonra işyerinde ark. o ne la,nası bi aşk gözünü kör etti de,herif adının yazılı olduğu bilekliği verince havalara uçtıun dedi

işte bulduk delisi olmuşuz

bu süpermişşş :)))))))))))))))))))
takıda bile bencil dam yaa :))))))))

ben kaçar kızlar,eve gidip yastığa yorgana sarılmak istiyorum ama oğlum nasıl oalcak bilmiyorum da..

en sinir oldugum şey bize mobilya parası veriyorlar guya 1 yıl once eltiye aldıkalrı mobilyaların uzerinden veriyorlar.onlara şu kadar verdik size de bu kadar diyerek.mobilyaya zam gelmedim sanki ayrıca sanki onlardan para isteyen oldu.adam resmen kurusuna kadar hesaplayıp verdi.çok adildir kendisi aman eltinin hakkı bana geçmesin.

sonra bizim adetlerimizde gelin arabasına elti binert o binmezse ipleri koparırım dedi yapmadıgı bırakmadı ama suç onda değil onu dolduranlarda.benim evimde odalarda diz dize göz göze dedikodu yapanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…