09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın herkese...nasılsınız kuzular??

dün tüm gün ben 39 derece ateşle oturup geyik yapmışım ya la burda :):)ateşe biraz dayanıklıyımdır da,ama bu sefer bayılıcam sandım da ölçtüm ateşimi..
gece 6 kere treleyip üstümü değiştirince attım biraz ateşi..boğazım ağrıyo hala ama bugünüme şükür..

isyancım ohh afiyet olsun,çıkarmış olman önemli değil,yerken keyif aldıysan yeter :13:

:44::44::44:he ayrı bi güzelleştiysen erkektir tabi.ya genelde çok bulantı yapıyorsa kız diyorlar ondan şeyettiydim:26:.ama kız annenin güzelliğini alır derler..amannnnn herkes bişi diyooo
Bence de herkes bişi diyo Az kaldı ama catlıcam meraktan Bugün su iki sonucunu alıcam ordaki değere göre de tahmin yapıyolarmıs
Günaydın..
Yağmurlu bir gün.. artık yaz gelsinnnnnn
Buz gibi burası da
günaydın kızlar hayırlı sabahlar. nasılsınız
ayırlı sabahlar be ya
Kızda çirkinleşir oğlanda güzelleşir derler,bende de tersi oldu cildim parladı güzelleşmiştim kızımda.

O zaman her tespit doğru değil ama sen doğuştan güzel olduğun icin seni etkilememiştir

Sen baya dayanıklı cıktın havale gecirseydin grip muamelesi görecektin demek ki

Günaydın..
Yağmurlu bir gün.. artık yaz gelsinnnnnn
günaydın ipekk
günaydın kızlar hayırlı sabahlar. nasılsınız
hayırlı sabahlar asmuu

günaydın...geçmiş olsun.acile görünseydinn uffff 39la nasıl durmuşsun

Kız mı bulantı yapar? Ne bileyim yok güzelleştin yok senin sivilcen yok bu kesin erkek diyolar ama görücez

Güzelleştiysen erkek canım. Ben de inanmazdım böyle hurafelere ama öyle gerçekten.
Bir de erkekler basket topu gibi oluyor. Kız karınları daha yaygın yani geniş.

Güzelleştiysen erkek canım. Ben de inanmazdım böyle hurafelere ama öyle gerçekten.

Bence benim karnımda yayılacak yer yok yeterince yaygın

karın sivriyse kızdır.yanlar boşsa kızdır.çirkinleştiysen kızdır..kusuyorsan kzıdır hele bi de ekşi yedinmii oh tmmdır kesin kızzz

Sen baya dayanıklı cıktın havale gecirseydin grip muamelesi görecektin demek ki

aynen elmişim:):)

bu arada seboşum katılıyorum sana:güzel hamile yok aslında,son aylarda herkesin tipi kayıyo,ben kendimi çok güzel bişi sanıyodum,geçen bi foto gördüm amanın ne çirkinlik ,bi de makyaj yapmışım daha bi çirkin olmuşum hahhahhaha
ilk aylarda çok uyuyo ya insan yüzüne nur iniyo valla..

hanımablacım nasılsın,kızını aldın yanına keyfin yerindedir.:)

ben kızda çirkinleşmiştim ama güzel hamile görmedim hepsinin tipi kayıyor

Benim tipim kaymadı ama,pırıl pırıl bir cidim vardı leke de olmadı hiç.

Guartam çok geçmiş olsun tatlım.

Tabi tabi ne demessin,çakma sarışın olunca böyle oldum,mersi yinede sağol .
Karnın büyüyünce yukarı doğru çıkıp dolunca vede yn kısımların dolunca kız derler.
Karın aşağıda ve sivri olunca oğlan derler..

günaydın ipekk

hayırlı sabahlar asmuu

günaydın...geçmiş olsun.acile görünseydinn uffff 39la nasıl durmuşsun

günaydın misl.Acayip uykum var.
Dün serindi hava. Biraz üşür gibi oldum. Gece yatarken bir aferin aldım. Aman Allah’ım bulutların üstündeyim hala.

o doğru bak,benim önümde kocaman top şeklinde duruyodu,bel oyuntum falan vardı,arkadan bakan hamile demezdi yani:)

o doğru bak,benim önümde kocaman top şeklinde duruyodu,bel oyuntum falan vardı,arkadan bakan hamile demezdi yani:)

biraz yapı canım sen normalde çok kilolu değilsin bir de boy da iyi gözümün önüne getirmeye çalışıyorum da guzel bir hamile olmussundur

ana geçmiş olsun.. baya dayanıklıymışsın
günaydınn apla

ayırlı sabahlar be ya

seninki ayırlı olsun

Tam tersi olunca öyledir benşnimde yanlar doluydu hep.

sa abla nasılsın napıosun

keyif almak ne demekk yaaa çocuklarınn şeker çikolata yemesi gibi birşeydi...yerken görmenizz lazımdııı

Sen cakma sarısınsan biz kadın değiliz bebişim

Amaaan ben bir bütün olacağım kocaman kafam popomdan cıkmış gibi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…