09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben geldim ama kaçırmışım demli konuları

iyi demişsin ipek
ben henüz o kadar posta koyamıyorum ama bulduğum fırsatlarıda kaçırmıyorum

Gelirsin gelirsin bu noktaya. Ben ilk evlendiğim zaman hatta nişanlı olduğum zaman kpedere nasıl davranıyormuşum ben ben değilmişim diyorum eşime. Şimdiki aklıma pek aramıyor zaten sinyalleri alıyor herhal.

İşte böyle empati yapmadıkları zaman bir tarafın amannn dese de diğer tarafın ister istemez kin tutuyor.

Ev terliği varya hani peluş normal
Onu bile istediler damattan
Bi de annesi yani kaynanm dedi, iste kızım ne lazımsa alsınlar

Ben annem dese bile isteyemem ama yetiştirme tarzı işte
Günlük ayıcıklı pijamaısnı bile aldırmıştı sandıktan onlar çıkıyodu çok komik

işin komedi tarafı, etrafa geline aldık dedikleri şeyi bozdurup yatırım garantisiyle almayı düşünüyorlar

Dediler ki sandık verelim bunlaır koymaya
Ev küçük diye ben istemedim
O zaman bohça verelim dediler
Kaynanam dedi ki ben onu bizim semtten daha uyguna alırım

Kızına sandık istediler

Ya da alamazdı.
işlerine geleni çok iyi anlıyorlar çekoo
kızına yaptırdıklarını gördük, yapmadıkları için saydırdıklarını da gördük
görgüsüzlüğün daniskası yani yapılanlar,
bende nabza göre şerbet veriyorum

geçen kv sesinide duymuyoruz hiç diyo arayıp sormuyorum yaa
dedim yakında seslendirme yapıcam hangi prgram olduğu belli olunca söylerim orda duyarsınız sesim :)=
tabii espri gibi sokuyorum ous anlayıp bana kükremesin diyeee

evlenirken hani pijama terlik vs alınır ya,bizde herkes kendisi aldı..:):)
biz kv ile sadece nişanda ve düğünde gelinlik ,kıyafet alışverişine gittik. gelinlikçide bile ilk girdiğimiz eyrden aldım:)ama hata işte hahahhahah

burda çok yakın bi ark.takı için kv ne beğenirsen al diyo,pırlanta set vs,o da pek süslüdür,alıyo pırlanta şahane bi set..düğün oluyo falan balayına gidicekler,damat diyo ki gitmeden şu borçları ödeyip gidelim...meğer kv bunlara ödetmiş tüm taktıklarını ,hatta düğündeki ikramları da hahahhhahha

Bende kendim aldım
Hatta ben iç çamaşırı vs almaya utanırım, gecelik te dahil netten sipariş vermiştim
Onlar sadece adetten bohçaya bir takım koydu.

Kızına günlüklerine kadar damada yıktılar

benimkileri ben aldım
ous ailesine de safiye annem bohça hazırladı
ousa iç çamaşarı eşofman v.s. aldım

ah ah hak etselerdi insan olup da

Ay olayı kvye bağladınız ahahaha bdv güzelleri sizi

tam senlik konulardı seboş kaçırdın valla,ama hemen yakalarsın sen
sana set takmışlar mıydı ??

manyaklar benim aşktan seti meti gözüm görmüşmüydü.en uyduruk en ucuz en hafif şeyleri aldırmıştım eşime.eşim gidiyordu en gösterişlisine sarılıyordu.ben ne gerek var demiştim.hiç bir şey istemedim yani utandım hem oglan verdiler yaa daha ne isteyecektim.kızıyor şimdi bana hiç bir şeyi ciddiye almadın diye.gelinliğine bile özenmedin iyi bir şey alsaydın şimdi kıza kalırdı diye.harbi harbi aptalmışım yavv.kına gecesinde bile abiye almamışım ne nişanda ayyy ben harbi harbi salakmışım yavvv.

kıytırık bir nikahla kışın ortasında eksi bilmem kaçlarda evlendim.öyle mutluydum öyle hevesliydim ki öyle güzel olmuştu evim.aşkım yanımdaydı.ayy heyecanlanan bir ben bir de eşimdi.herkes bir garipti.kına gecemde tüm ankarada ışıklar gitmişti.cumhuriyet tarihinde bir ilktir o gece

nikah öncesi kar başladı.yere düştüğü an buz tutuyordu arabalar çıkmıyordu.gelin arabasını biel ittiler.nikah bir ayrı felaketti.eve geldik çıkan olayları unutmam için elektro şok almam gerekti desem yeridir o biçim

benimkileri ben aldım
ous ailesine de safiye annem bohça hazırladı
ousa iç çamaşarı eşofman v.s. aldım

ah ah hak etselerdi insan olup da

ne yazık ki canımm...
aman neyse ateşim var zaten,bi de siz körüklemeyin şimdi,güzel şeylerden konuşalım

bide böyleleri var
buda ayrı bi başlık altında değerlendirilmeli :)

bide böyleleri var
buda ayrı bi başlık altında değerlendirilmeli :)

benim kardeşimde de aynı şey oldu.şunu aldık bunu yaptık diyorlarmış.sonuçta hepsini eşi yapmış ve KV kıza bir bilezik bile takmamış oldu.ayrıca hediye hediye diye alınan her şeyin taksitini bunlara ödettiler.kardeş tıp son sınıftaydı sesini çıkaramadı kocası ödedi

ablam evlenirken takmıştı çok beğendiğim seti ama,canım benim..çok şık zarif,ilerde gelinime takarım kısmet olursa..
ne varsa ablamda var zaten,doğumumda çok içimde kalmıştı da ablam hemen gidip alıvermişti bi altın nazarboncuklu kolye...
bu arada burda geline altın kemer takılır söyliyimburası altın memleketi,öyle haybeye kız vermezler de almazlar da..tektaşı,5 taşı,en az 5 bilezik,set,kemer vs vs....

abla kısa film canlandırdın hafızamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…