01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Bugun esim yuzunden diyetim biraz aksadi sabah uyguladim ama oglen diyeti bozdum aksam birsey yemedim yarinda daha az yicem. Sebzeli diyet tarif onerileriniz var mi?
Kabak yemegı , fırınlanmıs sebze , karnabahar lahana ve ıspanagın içine birazda bulgur atıyorum ben güzel oluyo. Ben et türlerini sevdiğimden sebze kültürüm cok yok 🥰

Kabak yemegı , fırınlanmıs sebze , karnabahar lahana ve ıspanagın içine birazda bulgur atıyorum ben güzel oluyo. Ben et türlerini sevdiğimden sebze kültürüm cok yok 🥰
Tesekkur ederim. Kan grubuma gore daha cok sebze agirlikli beslenmeliymisim. 😊

kankilerim muhteşem bir akşam yemegı önerisiyle geldim 😀 yeşil mercimek haşladım yeşilliklerle bi salata yaptım . Üzerne istediğim baharatları ve sosları koydum missss hemde demir deposu saglıklı hemde cok doyurucu 🥰
Yesil mercimek koftesi gordum bende onu denicem. Burayada yazarim eger begenirsem.

Yesil mercimek koftesi gordum bende onu denicem. Burayada yazarim eger begenirsem.
Ben yaptim kofteyi hic begenmedim. Yesil mercimek mi kotuydu yoksa yiyenlerin mi damak tadi yokta ovuyorlar bilmiyorum. Allahtan az yapmistim.

Herkese merhaba 🤗 lzabella lzabella canım canım etiketlemişsin dün baya yoğun bir gündü ancak gelebildim.
Ben hala 78 kiloyum çok zor veriyorum bu aralar.
Sen yumurta diyetini bırakmışsın hayırlısı olsun 75lere düşmüşsün ne güzel 😍

Herkese merhaba 🤗 lzabella lzabella canım canım etiketlemişsin dün baya yoğun bir gündü ancak gelebildim.
Ben hala 78 kiloyum çok zor veriyorum bu aralar.
Sen yumurta diyetini bırakmışsın hayırlısı olsun 75lere düşmüşsün ne güzel 😍
Teşekkür ederim canım. İnşakkah verirsin bende 1 kilo vermişim zaten oda ödemdir

1 Mayıs diyetimin ilk günü.
18/6 aralıklı oruc
Akşam 18:00 sonra hiç birşey yememek.
Ekmeği tamamile hayatımdan çıkarmak.
Karbonhidratlı ve şekerli qıdaların çok çok az tüketmek.

Spor benlik olmadığı için sadece yürüyüş ve dans etmek

lzabella lzabella . başlanğıç -76kg /güncel 75.2kg
T Tubiskooo başlanğıç-72.5kg/ güncel-68kg
@Bsyo başlanğıç-68.10kg/ güncel-61.55kg
Liptonnn Liptonnn başlanğıç-78kg /güncel-78kg
Peeves Peeves başlanğıç-70kg/ güncel-68.9kg
Merhaba, bende sizinle diyete başlamak istiyorum.
Şuan güncel kilom 68.

Merhaba, bende sizinle diyete başlamak istiyorum.
Şuan güncel kilom 68.
Hoşgeldin canım . Kendıni seven kendıne değer veren kadın mükemmeldir . Bu gün kendin için bir adım atıp bu kararı verdiğin için tebrik ediyorum 🥰 morel bozmak yok daima motiveyiz. Kilocuklar bizden korksun 🥰🥰

Hoşgeldin canım . Kendıni seven kendıne değer veren kadın mükemmeldir . Bu gün kendin için bir adım atıp bu kararı verdiğin için tebrik ediyorum 🥰 morel bozmak yok daima motiveyiz. Kilocuklar bizden korksun 🥰🥰
Hoşbuldum canım, çok teşekkür ederim 😊

Back
X