Pesinati mi?Ben olsam paramı önce biriktiririm.
Hayır, büyük bir bölümünü. Mesela ev 100 bin tl ise 80 bin tl ye sahip olmalıyım.Pesinati mi?
O zamana kadar o 100 bin lik ev 130 bin e çıkıyor ama.Hayır, büyük bir bölümünü. Mesela ev 100 bin tl ise 80 bin tl ye sahip olmalıyım.
O krediler de bedava değil. Bankalar hayrına vermiyor.O zamana kadar o 100 bin lik ev 130 bin e çıkıyor ama.
Konut kredisi ile bireysel krediyi aynı anda çekemiyorsunuz diye biliyorum ?
Ay bu gerçek mi yaa?
Bankacılar aydınlatsa aslında.
Ben de böyle bir şey düşünüyordum çünkü.
Aslında uzun vadede ödeme yapıp ödemelerde zorlanılmayacğı görülüyorsa problem olmamalı bence.
İkinci paragraf için teşekkür ederim. İlk paragraf gelince sizi ilgilendiren bir durum değil ama yine de açıklama yapayım. Benim evim var eşimin de evi var. Arsalar falan da var. Aylık gelirimiz de yeterli olduğu için biriktirme ihtiyacı hissetmedik. Bu zamana kadar çalışmama durumuna gelince zaten 20 yaşındayım. Kızım 3 yaşında daha yeni büyüdü sayılır. Ve en önemlisi keyfim çalışmak istemedi. Daha yeni istiyorum birkaç ay sonra çalışacağım.Kusura bakma ama su an kira vermiyorsunuz,kayinvalide kayinpeder destek oluyor kizinizin bakimina ,kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama neden simdiye kadar birikim yapma geregi duymadiniz ya da calisma geregi duymadiniz
0 pesinatla astari yüzünden pahaliya gelir diye düsünüyorum,ayrica evdeki hesap carsiya uymaz hemen kiraya veremeyebilirsiniz vs vs en azindan 10-20 bin birikim olmasi iyi olur bankaya ne kadar az bulasirsaniz o kadar iyi
Güneydoğu da yaşıyoruz. Evler acil satılık aynı kalitede alevler 130.000 bin civarı. Kelepir geldi o yüzden. Yoksa ev alma gibi bi düşüncemiz yoktu.Ev hoşunuza gittiyse ev sahibiyle irtibata geçip para biriktirmek için zaman isteyebilirsiniz. Iyi biriyse kabul edebilir. Talep yoksa2-3 yıl satamamaktansa bir kaç ay beklemeyi tercih edecektir.
Yalnız imza atmadan önce bütçenizi yapmayı unutmayın 1700 tl iyi bir paradır ama Istanbul gibi pahalı bir şehirde yaşamıyorsanız.
Biri eşimin üzerine diğeri başka biri üzerine düşündük (ben, kayinpederim vs.)Konut kredisi ile bireysel krediyi aynı anda çekemiyorsunuz diye biliyorum ?
Acil satılıksa fiyatların uygun olması çok normal. Yatırım amaçlı düşürseniz uzun vadede kazançlı çıkarsınız ama hesabınızı kitabınızı yapıp öyle karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır.Güneydoğu da yaşıyoruz. Evler acil satılık aynı kalitede alevler 130.000 bin civarı. Kelepir geldi o yüzden. Yoksa ev alma gibi bi düşüncemiz yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?