Bebek İkinci El 0-6 ay erkek, 0-5 yaş kız ve anne adayları için kıyafetler

beğendim canım beğenmez olur muyumhem de 2 üründü bu aymetka ile bir husumetimiz vardı ondan moralim bozuk kusura bakmayın

Yok kusur ne demek rica ederim..ses cikmayinca acaba begenmediki dedim..iyigunlerde kullanin insallah..aranizdaki problemi de cozmeniz dilegiyle...

Hanımefendi, husumet demek düşmanlık demek. Bizim sizinle aramızda olan şey yatırdığınız paranın kontrolu ve size geri iadesidir. Lütfen kullandığınız kelimeleri doğru kullanın.
Para mevzusuna gelince yatırdığınız para hesapta dün ve bugün görünmüyordu. Daha sonra öğrendik ki kredi kartına yapılan ödemelerin hesaba geçmesi 1 haftayı buluyormuş. Ben bunu beklemicem yarın ptt hesabına gönderirim paranızı daha fazla uzamasın diyoloğumuz.

merhaba,
8,12,19,21 ürünleri beğendim satılmadıysa 1 - 2 yaş arası için uygudur değil mi.

merhaba,
8,12,19,21 ürünleri beğendim satılmadıysa 1 - 2 yaş arası için uygudur değil mi.

Merhaba. Ürünler satılmadı. Uygunluğu biraz Kızınızın durumuna bağlı. Seçtiğiniz ürünlerde
8 numara 2
12 numara 2
19 numara 2-3 yaş için.
21 numara şimdi bakarken gördüm kol altlarında dikiş açılmış. Kolayca Onarılacak bişey. Bunu ücretsiz veririm.

yarın ptt hesabına gönderirim paranızı
evet bi zahmet

Son düzenleme:

canım yanlış baktım sanırsam :26: resimle göstereyim birde dedim
Eki Görüntüle 1107132 Eki Görüntüle 1107133 Eki Görüntüle 1107134 Eki Görüntüle 1107135

bunların toplam fiyatını söyleyebilir misin? bana karışmış gibi geldi 2 den sonra numara fiyatlar yukarı yazılmış farkedemedim ondan teyit edeyim istiyorum.:26: hayırlı işler

Karışıklık yok sadece 2. Resim çıkmamış. Fiyatlar resimlerin altında yazıyor.

8 no pembe elbise 7 lira
12 no çiçekli kot elbise 5 lira
14 no yeni eklemişsiniz 3 lü takım 12 lira
19 no gri kısa pantolon 4 lira
21 no çiçekli elbise ücretsiz
Toplam 28 lira yapıyor

tekrardan uğraştırdım sizi teşekkür ederim evet dayanamadım onu da ekledim yarın size haber veririm

takas yapacaktık canım senden bir ses çıkmadı

Canım 09.05.2014. 12:29 da özeline mesaj atmıştım tamam yapalım takasımızı diye görmedin heralde. İyiki görmemişsin çünkü bu arada bizim kızı ortapedi servisine götürdük ayaklarında biraz çarpıklık varmış ortapedik ayakkabı giymesi gerekiyormuş. Sana hayırlı satışlar diliyorum

yok canım görmedim geçmiş olsun sanada hayırlı satışlar canım

8 -12 -14 -19 -21 numaradaki kıyafetler satılmıştır. Diğerlerinin satışı devam etmektedir.

10.14.18.19.26.34.35.37 istiyorum, indirim var mı canım :)

Dünkü mesaja kırmızı mont ve şapka yı ilave etmişsiniz
mini mor etekte istemiştiniz. Onu iptal mi ettiniz.
Birde gri kısa pantolon, düğme askılı kot etek ve 3 lü takım satıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…