- 1 Mart 2013
- 2.148
- 157
- 113
Fotoğrafları yükleyebilir misiniz?
4 yas kiyafetler hangileri acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafları yükleyebilir misiniz?
Size bilgi olması için : Kızım bu ay 5 yaşını bitiriyor. 22 kilo 116 cm. Bu sene aşağıdakiler olmuyor ama geçen sene hepsini giyiyordu.4 yas kiyafetler hangileri acaba
Size bilgi olması için : Kızım bu ay 5 yaşını bitiriyor. 22 kilo 116 cm. Bu sene aşağıdakiler olmuyor ama geçen sene hepsini giyiyordu.
Ben size numaralarını söyleyeyim.
17-26-27-29-31-32-33-35-37-38-39-40-41-42
Benim kızım 2010 doğumlu 3-4 yas giyiyor toplu alımda indiriminiz olurmu
O zaman 34 numarada olur. Taytın üzerine tunik şeklinde giydirebilirsiniz.
Tabiki olur anlaşırız. Siz beyendiklerinizi söyleyin bir fiyat söyleyeyim.
Takas düşünürseniz 9-12 aylık erkek takımlarım var 5 ve 6. Sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704924
26,27,32 numaradaki elbiseleri beğendim yazlık şort etek felan varmi tunik tee
Oğluşum 9. Ayını bitirdi. Aşağıdakiler Olurmu birde ona göre başka kıyafetlerde varmı
11-13-14 numarayı
Olur 9 aylık canim olur buyuk çünkü birde kisliklar var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685187
kısa uyarmi bilmiyorum
Dediğiniz gibi kışa küçük gelirler. Ama 15 numaralı ayakkabı bize uyar sanırım. Yazında giydirebilirim değilmi?
Mothercare olan sifirdir bez olduğu icinde rahatça giyer ben kızımı almaya gidicem gelince konusuruz
Canım napalım. Ayakkabılardan vazgeçtim. Diğerlerinede net karar veremiyorum( Kargo parası vs.)Takas yapmasak sana uyar mı?
Canım napalım. Ayakkabılardan vazgeçtim. Diğerlerinede net karar veremiyorum( Kargo parası vs.)Takas yapmasak sana uyar mı?
Kırmızı ve beyaz spor ayakkabıların problemleri varmı numara ve fiyatları nedir?
canım kırmızı ayakkabı 31 numara içi altın sarısı renginde içinin rengi biraz soluk onun haricinde hiçbir kusuru yok fiyat 10tl
beyaz spor ayakkabı 30 numara sanki bugün alınmış gibi yepyeni fiyat 10 tl
beyaz spor ayakkabı 25 numara oda bugün alınmış gibi yepyeni
not .iki adet bayaz spor ayakkabı var ikiside aynı
31 kırmızı ve 30 numara beyaz spor ayakkabıyı
26 numara haricinde seçtiğiniz 20 liralık giysilerle takas edelim
haber bekliyorum ............................
31 kırmızı ve 30 numara beyaz spor ayakkabıyı
26 numara haricinde seçtiğiniz 20 liralık giysilerle takas edelim
Canim takas ettiklerimizi begenmedinmi?kargo takipte teslim edildi diyor..bi haber verseydin aldim begendim yada begenmedim
beğendim canım beğenmez olur muyumhem de 2 üründü bu aymetka ile bir husumetimiz vardı ondan moralim bozuk kusura bakmayın