- Konu Sahibi fairylove23
-
doğum yapacak anneler 0-3 ay için kaç tulum ve alt üst takım aldınız? Tulum mu daha kullanışlı sizce alt üst takım mı?
ben de 3 tane tulum aldım 1 tanede çıtçıtlı pijama takımı ama çoaplı olanlarından değil. kaç tane daha alsam acaba?
ben hastane çıkışı almayayım diyorum onların içinden kolsuz kafadan geçirmeli çıtçıtlı atletleri oluyor ben ekimde doğum yapacağımdan kullanışsız olur gibi geliyor onun yerine 5 li takımlardan alıp uzun kollu çıtçıtlılardan alayım battaniyesini de ona göre alırım diye düşünüyorum . sizce de mantıklı değil mi
ben hastane çıkışı almayayım diyorum onların içinden kolsuz kafadan geçirmeli çıtçıtlı atletleri oluyor ben ekimde doğum yapacağımdan kullanışsız olur gibi geliyor onun yerine 5 li takımlardan alıp uzun kollu çıtçıtlılardan alayım battaniyesini de ona göre alırım diye düşünüyorum . sizce de mantıklı değil mi
Islak mendil ne dusunuyosun peki?
Ben baby mee aliyorum saf pamuk ve su ozlu cok memnunum erkek ve kiz icin ayri
Bez de prima aktif bebek kullandim hep ve ona devam edicem
Pisik kremi nivea sampuan mustela konak onleyici bebe yagi semabed
Suan aklima gelen bunlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet birkaç tane ayaklı pijama alayım hatta 5-6 tane. çıtçıtlı uzun kollulardan da 5-6 tane alayım diyorum. 3 tane 5 li set alsam , ağız silme bezi battaniye filan oldu sona hastane çıkışı :)
canım ıslak mendil hakkında daha bi bilgim yok. dediğin marka aklımda bulunsun. Tanıdığım biri hep pamuk ve su kullandı .İçi su dolu Dondurma kabı ve pamuğu gittiği her yere götürüyordu üşenmeden:).Söylediğin Bebek bezi yenidoğan için mi?
Bebegin 40i cikana kadar ilik su ve pamuk kullanabilirsin ama artık bunun daha pratik hali var baby mee gibi saf pamuk ve su..
Tavsiye ederim arastir canim ona gore karar ver
Bence en iyi bez prima yenidogan dan itibaren kullaniliyo kiloya gore bedenleri degisiyor
Kacinci haftadasin bu arada?
26 dayım canım ya kız olacağını öğrendim. Şimdiden heves ediyorum her şeyini almaya , Sizin gibi deneyimli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var.
Kiz miii dogru yerdesin iki tane kizim var :)
Biri 5 yasinda digeri haftaya 5 aylik olucak inşallah <3
ooo ne güzel Allah bağışlasın canım . O zaman sizinle irtibata geçelim :)
doğum yapacak anneler 0-3 ay için kaç tulum ve alt üst takım aldınız? Tulum mu daha kullanışlı sizce alt üst takım mı?
Kiz miii dogru yerdesin iki tane kizim var :)
Biri 5 yasinda digeri haftaya 5 aylik olucak inşallah <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?