Yenidoğan Uyuturken - Bebeğim üşür mü tavsiyeleriniz gerekiyor

Zaten fazla ve deliksiz uyku mumkın degıl kı 2 saatte bir emzırmek için uyandırıyorsunuz degıl mı?
Evet evet ama doktorumuz gece 3 saate kdr çıkabilirsiniz dedi, onun dışında 2 saatte bir uyandırarak gidiyoruz.

Bu tavsiyeleri de uygulayacağım içim rahatladı bu vesileyle teşekkürler tekrar herkese 🌸

Evet evet ama doktorumuz gece 3 saate kdr çıkabilirsiniz dedi, onun dışında 2 saatte bir uyandırarak gidiyoruz.

Bu tavsiyeleri de uygulayacağım içim rahatladı bu vesileyle teşekkürler tekrar herkese 🌸
Yok ne demek bızımkıde 40 gunluk oldu bıraz daha rahatladık artık 2 saatte bır kalkmıyoruZ. Oda 23 derece şuan

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 23
Öncelikle sağlıkla büyütün.
Lütfen sizden yaşça büyükler bu tavsiyeleri veriyorsa ki öyle umuyorum dinlemeyin. Güncel bilgileri doktorları takip edin şimdi biz söylersek kırıcı gelebilir ama gerçekten iyilik yapmıyorsunuz o polyester patikleri falan giydirerek.
Çok sıcağa alışan bebek hep hasta olur şu an havalar o kadar soğuk da değil eğer kar yapan bir yerdeyseniz tulum içine bir kat daha giydirin ev soğuksa ama evinizi ölçün ona göre hazırlanan tablolar var öyle giydirin. Vücut ısısı normal diyorsunuz ya işte o normalliği sağlamak için bebek baygın durumda kalıyor. Aa sıcakta uyuyor ne güzel diye düşünmeyin gerçekten sağlıklı değil kimseyi yanlış anlamayın artık güncel bilgilere ulaşmak daha kolay.
Kesinlikle ben de ondan konu açtım çünkü bebek büyütürken herkes kendi deneyimine göre yorumluyor. Doğruyu bulmak benim gibi deneyimsiz anneler için zor olabiliyor. Deneme yanılma da istemiyorum.

Burada genelde örtü örtülmüş baktığım yazılarda, örtüsüz uyku tulumu tavsiyelerini görünce acaba polar olur mu onun yerine diye düşündüm olmazmış 🙂 En kısa zamanda uyku tulumu alıyoruz. Çok teşekkürler 🌸

Kesinlikle ben de ondan konu açtım çünkü bebek büyütürken herkes kendi deneyimine göre yorumluyor. Doğruyu bulmak benim gibi deneyimsiz anneler için zor olabiliyor. Deneme yanılma da istemiyorum.

Burada genelde örtü örtülmüş baktığım yazılarda, örtüsüz uyku tulumu tavsiyelerini görünce acaba polar olur mu onun yerine diye düşündüm olmazmış 🙂 En kısa zamanda uyku tulumu alıyoruz. Çok teşekkürler 🌸
Kumaş içerikleri çok önemli polyester bildiğiniz plastik. Bebeğe çöp poşeti giydirdiğinizi düşünün. Hep pamuklu olsun annesi.

Velsoft komple polyester sadece sokakta giysin bunu.

Ne kadar sıcağa alışırsa o kadar hasta olacak bilin.

Uyku tulumu alın. Tablo var tog değerleri ve içe giydirilmesi gerekenlerle ilgili kesinlikle ve kesinlikle buna uyun.

Uyku tulumu alin onu giydirin üstünü ortme sorununuz olmaz daha çok küçük bu şekilde rahat uykuya geçemez. Çorapsız yatırın uyku tulumunu bir tık büyük de alabilirsiniz daha uzun süre giyer 3 6 ay gibi, tog dereceleri var oda ısısına göre değişen ben 1 tog kullanıyorum içine ince atlet zıbın giyiyor sadece

Merhaba, bebeğim yenidoğan döneminde yatağa kenarlarını iyice sıkıştırarak örtüyle yatırdık. Fakat gece örtünün altına hafifçe girmişti çok korktum. Allah korusun yavrularımızı. 🙏🏻

Örtülmemesi gerektiğini bilsek de çok küçük olduğundan başta örttüm. Zaten uyumuyorum sürekli başındayım beşik yanımda ama insanız uyuyakalırız Allah korusun.
İstanbul’da yaşıyoruz, evde kalorifer sürekli açık. Tavsiyeniz lazım bu şekilde giydirsem örtüsüz gece üşür mü?
-Kısa kollu zıbın, kendinden patikli alt, çorap, patik, belini kapatan uzun kollu bir üst
-Tulum olarak wellsoft polar (görsel altta)

(Biraz sıcak tutmak istiyorum gazı açısından rahatlıyor gibi geliyor)
Selamlar , oda ısısı 22 max 23 te tutuyoruz doğduğundan beri bende ist dayım,küçük bir derece alın odaya eğer yok ise,hiç örtü kullanmadım ben,kasımda doğmuştu kısa kollu body üzerine ilk zamanlar patikli alt -üst veya patikli tulum giydirp yatırdım biraz büyüdükten sonra ayaklar çıplak,üşüdüüğünü anlamak için boynunun arkasından sırtına doğru elinizi sokup bakabilirsiniz sırtından veya göğsünden anlarsınız soğuksa üşüyor demektir,eli ayağı sıcak veya soğuksa önemli değil bebeklerde

Merhaba, bebeğim yenidoğan döneminde yatağa kenarlarını iyice sıkıştırarak örtüyle yatırdık. Fakat gece örtünün altına hafifçe girmişti çok korktum. Allah korusun yavrularımızı. 🙏🏻

Örtülmemesi gerektiğini bilsek de çok küçük olduğundan başta örttüm. Zaten uyumuyorum sürekli başındayım beşik yanımda ama insanız uyuyakalırız Allah korusun.
İstanbul’da yaşıyoruz, evde kalorifer sürekli açık. Tavsiyeniz lazım bu şekilde giydirsem örtüsüz gece üşür mü?
-Kısa kollu zıbın, kendinden patikli alt, çorap, patik, belini kapatan uzun kollu bir üst
-Tulum olarak wellsoft polar (görsel altta)

(Biraz sıcak tutmak istiyorum gazı açısından rahatlıyor gibi geliyor)
Birde owli uyku gurusu,morro refleksi başlayınca onu kundak gibi kullanabiliyorsunuz yarım kundak kollar sabit ayaklar içinde serbest kalıyor,3 yaşına kadar kullanılıyor kışında oda ısısına göre kullanıyorsunuz,alırsanız eğeryazın burdan anlatırım detaylı✌️🌸

Selamlar , oda ısısı 22 max 23 te tutuyoruz doğduğundan beri bende ist dayım,küçük bir derece alın odaya eğer yok ise,hiç örtü kullanmadım ben,kasımda doğmuştu kısa kollu body üzerine ilk zamanlar patikli alt -üst veya patikli tulum giydirp yatırdım biraz büyüdükten sonra ayaklar çıplak,üşüdüüğünü anlamak için boynunun arkasından sırtına doğru elinizi sokup bakabilirsiniz sırtından veya göğsünden anlarsınız soğuksa üşüyor demektir,eli ayağı sıcak veya soğuksa önemli değil bebeklerde
Çok teşekkürler bessste bessste merve merve Y yesimcik4581 Z zeynobt Bizim ev yazın bile serin oluyor hiç şort giyilemiyor mesela, kalorifer açık olsa bile bu yüzden çekindim. Bir kere patiği çıkaralım sırf çorap kalsın dedik ertesi gün gazı hafif kokulu oldu. Üşüttüyse diye çorap&patik devam ediyorum… Sırtı sıcacık ama nemli değil.
Herkesin tavsiyeleri üzerine şimdi ilk iş battaniyeyi kaldırdım ince müsline geçtik 😊 Uyku tulumunu da yarın gidip alırız :)

Çok teşekkürler bessste bessste merve merve Y yesimcik4581 Z zeynobt Bizim ev yazın bile serin oluyor hiç şort giyilemiyor mesela, kalorifer açık olsa bile bu yüzden çekindim. Bir kere patiği çıkaralım sırf çorap kalsın dedik ertesi gün gazı hafif kokulu oldu. Üşüttüyse diye çorap&patik devam ediyorum… Sırtı sıcacık ama nemli değil.
Herkesin tavsiyeleri üzerine şimdi ilk iş battaniyeyi kaldırdım ince müsline geçtik 😊 Uyku tulumunu da yarın gidip alırız :)
Bizim de ev soğuk olurdu. 21 22 derece gibi. Yani soğuk değil de analarımız alıştırmış ya. Biz yorgana sarılırken çocuk pijamayla döne döne uyurdu. 1 yaştan sonra uyku tulumu bile giymedi bizimki. Soğuk en son korktuğunuz şey olsun. 40ından sonra biz her havada dışarı çıkardık. Kış bebeğiydi.

Back
X