Zumzum'un az ve öz ama ask dolu çeyizleri

Runnerlerim :
Siyah runner.png Zara home krem rengi runner.JPG Zara home vizon rengi runner.JPG
Masa örtülerini bulamadim netten, taninmamis markadan almistim...

Büyük elektronik esyalar :
Bosch çamasir makinesi WAW28462FG.JPG Bosch kombi 2.JPG Bosch kombi KGN36VL31.JPG Philips smart TV 3d ambilight.JPG Rowenta Elektrikli süpürge.png Elektrik el süpürgesi Philips.JPG Philips FC6140 01 el supurgesi 3.6V (2).JPG philips kazanli utu.JPG Brabantia utu masasi.png Kärcher cam temizleme aleti.JPG Kärcher 2.JPG

Ev için ivir zivirlar :
16 kelebek mandal.jpg antre buyuk boy ayna.JPG bardak koyma bazi.png camasir asma.JPG Dikis kutus.png housses sous vide.JPG Ikea 3 lu kutu.JPG Ikea beyaz organizer.jpg lot-ultramax-vileda.jpg sicak su torbasi.JPG

Ve bir kaç dekorasyon ürünler :
Giris için
antre buyuk boy ayna.JPG siyah raf.JPG giris paspasi.JPG

Salon ve yemek odasi için
beyaz vazo.JPG beyaz vazo 2.JPG buyuk fener.JPG Fener.JPG fotoraf cercevesi.JPG IKEA 3lu mumluk.JPG Karaca fotoraf cercevesi.jpg lamba.JPG Salon duvar saati.jpg

Odamiz için
2 tane siyah lamba oda icin.jpg Aynali duvar saati.PNG Oda dekoru.JPG

EVET KIZLAR, HEMEN HEMEN BUTUN CEYIZLERIMIN FOTORAFLARINI YUKLEDIM... :KK73:
Daha bir kaç eksigim var elbet, ama zamana yayiyoruz ... :KK55:

Yorumlariniz bekliyorumm :KK60:

Maşallah canım herşeyin harika çok beğendim Rabbim ağız tadıyla sağlıklı huzurlu kullanmanızı nasip etsin bir ömür :nazar::KK200:Eksik bitmiyor bende aldıkça topiğime ekliyorum fikir olması açısından insan evine girdiğinde eksiğini daha kolay farkedebiliyormuş :KK16:

Maşallah canım herşeyin harika çok beğendim Rabbim ağız tadıyla sağlıklı huzurlu kullanmanızı nasip etsin bir ömür :nazar::KK200:Eksik bitmiyor bende aldıkça topiğime ekliyorum fikir olması açısından insan evine girdiğinde eksiğini daha kolay farkedebiliyormuş :KK16:

Cok sagol tatlim :KK60:
Dedigin çok dogru, daha da almam gereken parçalar var... Örnegin 1 çift kisilik pike takimim daha olsa iyi olur, simdilik 1 tane var. Buralarda hava çok fazla sicak olmuyor ama yine de 1 tane daha olsun istiyorum lazim olur :21:

Cok sagol tatlim :KK60:
Dedigin çok dogru, daha da almam gereken parçalar var... Örnegin 1 çift kisilik pike takimim daha olsa iyi olur, simdilik 1 tane var. Buralarda hava çok fazla sicak olmuyor ama yine de 1 tane daha olsun istiyorum lazim olur :21:
Pike gerekliymiş evet bizde aldık bak hiç aklıma gelmedi o eklememişim :KK53:

Pike gerekliymiş evet bizde aldık bak hiç aklıma gelmedi o eklememişim :KK53:
Bu haftasonu Türkiye' ye gidiyoruz izine, insaAllah ordan alirim bir tane. Karaca'dan istiyorum ...... :KK9:
Bir de annemin aldigi 4 adet kirmizi kahvalti tabagina uyacak bir kaç parça ariyorum, gerçekten kahvalti takimina benzesin diye :21: Yerim olsa hiç kafa patlatmam bi kahvalti seti alirdim :KK23::KK23: Bakalim ....

Bu haftasonu Türkiye' ye gidiyoruz izine, insaAllah ordan alirim bir tane. Karaca'dan istiyorum ...... :KK9:
Bir de annemin aldigi 4 adet kirmizi kahvalti tabagina uyacak bir kaç parça ariyorum, gerçekten kahvalti takimina benzesin diye :21: Yerim olsa hiç kafa patlatmam bi kahvalti seti alirdim :KK23::KK23: Bakalim ....

Englishome da bak derim şuanda 22 TL falan çok uygunlar ben yeni aldım somon rengi işi görüyor takım halinde biraz daha pahalıdır tabi:21:Porlanddan yeni aldım canım şekilli kahvaltılık kapları beyaz bir de çeyizime büyük tabaklarından almıştım kahvaltı takımımı oluşturdum gibi normal set aldığındada kapaklı değil çok kullanışlı olmuyor ve oldukça fazla ücrete geliyor sen takım yapsan daha iyi benim fikrim tabi :KK53:

Englishome da bak derim şuanda 22 TL falan çok uygunlar ben yeni aldım somon rengi işi görüyor takım halinde biraz daha pahalıdır tabi:21:Porlanddan yeni aldım canım şekilli kahvaltılık kapları beyaz bir de çeyizime büyük tabaklarından almıştım kahvaltı takımımı oluşturdum gibi normal set aldığındada kapaklı değil çok kullanışlı olmuyor ve oldukça fazla ücrete geliyor sen takım yapsan daha iyi benim fikrim tabi :KK53:

22 TL mi ?? Simdi gördüm çok güzel !! Bende öyle yapayim, dedigin gibi takim daha pahali olur. Bi de burasi Turkiye kadar sicak olmuyor , ne kadar kullanacagiz ki :KK53: Porlanda da bakarim tabiii kahvaltilik için :KK19: Sagol canimmm :KK15:

22 TL mi ?? Simdi gördüm çok güzel !! Bende öyle yapayim, dedigin gibi takim daha pahali olur. Bi de burasi Turkiye kadar sicak olmuyor , ne kadar kullanacagiz ki :KK53: Porlanda da bakarim tabiii kahvaltilik için :KK19: Sagol canimmm :KK15:
Şuanda sitesinde öyle yazıyor canım kaçırma derim indirim bittiğinde biraz daha yüksek olabilir fiyatı ama :eek:aynı renk ya da yine uyum sağlayacak farklı renk yastık alırsın olur biter beyaz çarşaflarla her türlü uyarlar :21:Porland düz beyaz porselenlerde çok iyi topiğime en son eklediğim tabaklar oradan mesela :21:

Şuanda sitesinde öyle yazıyor canım kaçırma derim indirim bittiğinde biraz daha yüksek olabilir fiyatı ama :eek:aynı renk ya da yine uyum sağlayacak farklı renk yastık alırsın olur biter beyaz çarşaflarla her türlü uyarlar :21:Porland düz beyaz porselenlerde çok iyi topiğime en son eklediğim tabaklar oradan mesela :21:

Evet gördüm tatlim, harikalar güle güle kullan :KK68:

Ceyizime son eklenenler ...... :21:

havlu asma aleti.JPG

tarti.JPG

gunluk 6kisilik ckb takimi.JPG
(CKB takimi kayinvalidemin hediyesi)

gecelik 1.JPG
gecelik2.JPG
(bunlari evlenmeden önce almistim ama eklemeyi unutumusum, ayni modelden biri siyah biri kirmizi) :nazar::nazar:

Elbiseler çok kullanışlı oluyor özellikle yazın vallahi efil efil aşkla kullan canım:nazar::KK200:
Vallah öyle canim, ben bol bol aldim. Türkiye 'ye gidince de bir kaç baby doll takimi daha alacam, çok rahat oluyor onlarda tavsiye ederim eger yoksa sende :KK60:

Son aldiklarim ....

2 li gümüs kahve takimimiz (çok istiyordum bu günlere nasip oldu ) :nazar::nazar:
IMAG0942.jpg

Cok aradigim yagdanligim - siyah renk - 2 adet aldim : biri ayçiçek yagi ,biri de zeytin yagi için
Ocagin yaninda duruyorlar, çok pratik , tavsiye ederim kizlar hiç akitmiyor ve kapagindan dolayi hijyenik :nazar::nazar:
IMAG0940.jpg yagdanlik.jpg

Ve 6 li kahve yani su bardagi aldim (LAV TRUVA) - sade tercih ettim bütün fincan takimlarla uyumlu olsun diye :nazar:
tru309f-5270527601.jpg

Bu baharatlik takiminda gözüm var çok pratik geldi .... Tezgah üstü için düsünüyorum, su an baharatlarim orda burda yemek yaparken zorlaniyorum ... :KK51:
Joseph Joseph markali

joseph joseph baharatlik.JPG joseph joseph baharatlik 2.JPG

Değişikmiş güzelmiş canım:KK68:

Sagol tatlim :KK60:
Ben o klasik baharat takimlarini sevmiyorum pek, zaten tezgah üstünde de yer yok o kadar
O delikli baharatliklari da kullanissiz buluyorum. 4lü bir set almistim ama çok kullanissiz çikti, yemek yaparken ya delikler tikaniyor ya da çok az baharat dökülüyor.
Onun için böyle bir model tercih edebilirim.. :KK37:

Sagol tatlim :KK60:
Ben o klasik baharat takimlarini sevmiyorum pek, zaten tezgah üstünde de yer yok o kadar
O delikli baharatliklari da kullanissiz buluyorum. 4lü bir set almistim ama çok kullanissiz çikti, yemek yaparken ya delikler tikaniyor ya da çok az baharat dökülüyor.
Onun için böyle bir model tercih edebilirim.. :KK37:
Çok güzel canım sana nasıl kullanışlı geliyorsa öyle al :KK68:

X