Maşallah canım herşeyin harika çok beğendim Rabbim ağız tadıyla sağlıklı huzurlu kullanmanızı nasip etsin bir ömürEksik bitmiyor bende aldıkça topiğime ekliyorum fikir olması açısından insan evine girdiğinde eksiğini daha kolay farkedebiliyormuş
Pike gerekliymiş evet bizde aldık bak hiç aklıma gelmedi o eklememişimCok sagol tatlim
Dedigin çok dogru, daha da almam gereken parçalar var... Örnegin 1 çift kisilik pike takimim daha olsa iyi olur, simdilik 1 tane var. Buralarda hava çok fazla sicak olmuyor ama yine de 1 tane daha olsun istiyorum lazim olur
Bu haftasonu Türkiye' ye gidiyoruz izine, insaAllah ordan alirim bir tane. Karaca'dan istiyorum ......Pike gerekliymiş evet bizde aldık bak hiç aklıma gelmedi o eklememişim
Bu haftasonu Türkiye' ye gidiyoruz izine, insaAllah ordan alirim bir tane. Karaca'dan istiyorum ......
Bir de annemin aldigi 4 adet kirmizi kahvalti tabagina uyacak bir kaç parça ariyorum, gerçekten kahvalti takimina benzesin diyeYerim olsa hiç kafa patlatmam bi kahvalti seti alirdim Bakalim ....
Englishome da bak derim şuanda 22 TL falan çok uygunlar ben yeni aldım somon rengi işi görüyor takım halinde biraz daha pahalıdır tabiPorlanddan yeni aldım canım şekilli kahvaltılık kapları beyaz bir de çeyizime büyük tabaklarından almıştım kahvaltı takımımı oluşturdum gibi normal set aldığındada kapaklı değil çok kullanışlı olmuyor ve oldukça fazla ücrete geliyor sen takım yapsan daha iyi benim fikrim tabi
Şuanda sitesinde öyle yazıyor canım kaçırma derim indirim bittiğinde biraz daha yüksek olabilir fiyatı ama22 TL mi ?? Simdi gördüm çok güzel !! Bende öyle yapayim, dedigin gibi takim daha pahali olur. Bi de burasi Turkiye kadar sicak olmuyor , ne kadar kullanacagiz kiPorlanda da bakarim tabiii kahvaltilik için Sagol canimmm
Şuanda sitesinde öyle yazıyor canım kaçırma derim indirim bittiğinde biraz daha yüksek olabilir fiyatı amaaynı renk ya da yine uyum sağlayacak farklı renk yastık alırsın olur biter beyaz çarşaflarla her türlü uyarlar Porland düz beyaz porselenlerde çok iyi topiğime en son eklediğim tabaklar oradan mesela
Sağol canım daha güzelleri senin olsunEvet gördüm tatlim, harikalar güle güle kullan
Elbiseler çok kullanışlı oluyor özellikle yazın vallahi efil efil aşkla kullan canımCeyizime son eklenenler ......
Eki Görüntüle 1593875
Eki Görüntüle 1593876
Eki Görüntüle 1593877 (CKB takimi kayinvalidemin hediyesi)
Eki Görüntüle 1593878 Eki Görüntüle 1593879 (bunlari evlenmeden önce almistim ama eklemeyi unutumusum, ayni modelden biri siyah biri kirmizi)
Vallah öyle canim, ben bol bol aldim. Türkiye 'ye gidince de bir kaç baby doll takimi daha alacam, çok rahat oluyor onlarda tavsiye ederim eger yoksa sendeElbiseler çok kullanışlı oluyor özellikle yazın vallahi efil efil aşkla kullan canım
Babydolları seviyorum canım bende şu aralar zaten elbise kısa en güzeliVallah öyle canim, ben bol bol aldim. Türkiye 'ye gidince de bir kaç baby doll takimi daha alacam, çok rahat oluyor onlarda tavsiye ederim eger yoksa sende
Değişikmiş güzelmiş canımBu baharatlik takiminda gözüm var çok pratik geldi .... Tezgah üstü için düsünüyorum, su an baharatlarim orda burda yemek yaparken zorlaniyorum ...
Joseph Joseph markali
Eki Görüntüle 1609708 Eki Görüntüle 1609707
Değişikmiş güzelmiş canım
Çok güzel canım sana nasıl kullanışlı geliyorsa öyle alSagol tatlim
Ben o klasik baharat takimlarini sevmiyorum pek, zaten tezgah üstünde de yer yok o kadar
O delikli baharatliklari da kullanissiz buluyorum. 4lü bir set almistim ama çok kullanissiz çikti, yemek yaparken ya delikler tikaniyor ya da çok az baharat dökülüyor.
Onun için böyle bir model tercih edebilirim..