- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Anladım canım pahalı olduğunu biliyordum o yüzden sordum acaba indirimdeydi kaçırdım mı diyeSagol kuzummm
Ütü masam baya pahali aslinda, ama Belçika'da bir kampanya vardi : 2 ev aleti alana üçüncüsü bedava , ona göre aldik yani herseyimizi (119 euro 'ya aldik...)Daha fazla yardimci olamiyacam kuzuumm kusura bakma
ayy hayır canımm yok burdaaIkea'dan tatlimm , hemen kos al
Ben Fransa'da yasiyorum ama Türkiye'deki Ikea'da olmasi lazim
ayy hayır canımm yok burdaa
beyazı var sadece cnm ama bende senın gıbı beyaz pembe kombın ıstıyorum belkı gelırse alırım :) napıcaksak bu kadar bardagı onuda bılmıyorum hiihih :))Ayy üzüldüm vallah
Ama belki getirirler yaGetirmeseler bile daha güzelini bulursun canimmm Neler var Türkiye'de, burdan bakinca insan özeniyor, keske simdi Türkiye 'de olsaydim diye
beyazı var sadece cnm ama bende senın gıbı beyaz pembe kombın ıstıyorum belkı gelırse alırım :) napıcaksak bu kadar bardagı onuda bılmıyorum hiihih :))
evlennce neye sarcaz acabaHee vallahhh bizimki de takinti sanirim
dekorasyon yemek hamurıslerı gelsın kılolarBende merak ediyorum bunu
dekorasyon yemek hamurıslerı gelsın kılolar
bendebendeeOff dur kız, rejimdeyim şu an , bana hamur işi deme canım çekti bak şimdi
bendebendee:))
ne zaman dugun canımAz kaldi yaaa (en azindan benim için) evlendikten sonra kendimizi birakiriz
Saka saka, birkamak yok formda kalmak varr
ANAM HİÇBİŞEY KALMAMIŞŞŞŞŞ4 nisannn
Evetttttttt gün geçtikçe stres artiyorANAM HİÇBİŞEY KALMAMIŞŞŞŞŞ
kıyamam yaaEvetttttttt gün geçtikçe stres artiyor
maşallah herbişeyineee
herseyin çok güzel canım. tüm sayfalarına tek tek baktım ve hepsine bayıldım. iyi günlerde aşkla kullan canım