- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- Konu Sahibi mavilimYesilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende istiyorum zumba yapmak ama çok zor diyor herkes ölemikiiii
Hımm evet Haklısın bende yapcam ama tek olmaz takım olmak gerek
buda güzel bir video..
kimse yardımcı olmıcakmı acaba sadece düzenli yapabilceğim çok zor olmasına gerek yok kilo verebilceğim bir video önerirmisinizn bilmedğim için nasıl başlamam gerek bilmiyorum :)
Benim merak ettiğim konu ise bu zumbayi bıraktıktan sonra vücudum da bozulmalar sarkmalar olacak mi ?
merhabalar siz çok uzun zamandır zumba yapıyorsunuz sanırım nasıl başladınız etkisini ne kadar sürede gördünüzhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-ile-zayiflama.787015/page-13#post-42130311
Bir çok video paylaşımım var. 30 dk dans videosu ile başlamanı tavsiye ederim. En hafif tempo o var.
Spor yapmadıysan sadece zumba ile başlayacaksan çok hızlı etkisini görürsün.merhabalar siz çok uzun zamandır zumba yapıyorsunuz sanırım nasıl başladınız etkisini ne kadar sürede gördünüz
ben yanında aero jump a başlıcam haftanın 3 günü yürüş nedense bana çok ağır geliyor ama tavsiyene uyucam hızlı ve sağlıklı kilo vermem gerekli 2 ay da 10 kilo versem süper olcakSpor yapmadıysan sadece zumba ile başlayacaksan çok hızlı etkisini görürsün.
Ne yaparsan yap sürekli ve düzenli yaparsan etkisini görürsün. Ben haftanın 6 günü 20-25-30 dk yaptım. çok güzel kilo verdim. Bıraktığım da kilo almadım çünkü yürüyüş yaptım sporu hayatımdan çıkarmadım.
Vücut hem basit- hem karmaşık bir mekanızma. zumba ile günlük 2500 kalori yakan vücudun 3000 olabilir. Kas kütlen biraz artar. Ama haraket etmezsen 2500 kalori yakan vücudunu hareket etmezse aynı kalır. kilo almamak için abur cubur , şeker vs azaltmak ve günlük 25 dk fazla ekstra yürüyüş şart.
Hafta da 3 kez 45-60 dk yürüyüş yapmak lazım :)
Doğru söylüyorsun ben biraz kendimi kandırıyorum sadece rakamı yüksek tutarak :) ayda 2 kilo bile mutlu edecek beni şimdilik 3 ay zumba + jump sonrasında devam edersem çok iyi olcak :)şu var uzun zamanda verilen kilo kalıcı olur. hızlı kilo da kastım aslında şu olmalıydı devamlı ve azar azar kilo vermek .. 3 veya 4 ayda 10 kilo ver ama geri alma :) metabolizman vücuduna uyum göstersin. ayda 2-3 kilo verirsen bu kilo daha kalıcı olur.