zorunlu komsum....

Ben sizin haksiz bir tarafinizi gormedim anlattiklariniza göre. Bence birakin da gorusmemek icin bahane olsun bu yasananlar. Zaten mesafe istiyordunuz degil mi?

Onum her kotu aninda yaninda oldugum arkadasimi ameliyat oldugumda aramadigi icin (evlerimiz yan yanaydi) tek bir mesajla sildim. Ne geregi var boyle tiplerle ugrasmaya...

kıskançlıktan çatlıyor
mesaj içinse çok iyi yapmışsınız
valla pişman olmayın sakın.
iyi günün komşusu gibi birşey.
ve son olarak da çok yüz vermeyin
fazla görüşmeyin nolur nolmaz.

Mesajiniz için rahatsizlik duymayin. Bence bırakın esinizle eşi gorussun çünkü hanim sizi baya kiskanmis belli Ki. Ne yazikki insanlar kendi sahip oldukları şeyleri gormezler. Aynı şeyler bizim hayatimizda annem ve arkadaşları arasindada oldu. Is arayip bulamayan bir arkadaşı annemin sabahın 6sinda kalkıp bazen akşam 9 dan önce eve giremeyisini görmezden gelip arabasi altında işine gidiyor tarzı sebeplerle kiskanclikta tur bindirdi resmen. bize uzak kalmak yaradı nazarada inanırıZ. Sana da tavsiye ederim.

Son mesajı atıpta hiç bi taraflarını kaldırmazdım açıkçası. Neden bu kadar üstüne düşüyorsun bırak cevap vermesin, gelmesin, yardım etmesin. Sen çok yardım ettiğin için karşılığını bekliyorsun ama öyle olmayacağı başından belliymiş zaten. Salla gitsin dert bile değil. Ben kaza geçirsem 3 ay arayıp sormasa birdaha da barışmazdım bile, barışsam bile eskisi gibi olmazdık. Hatalısın üzgünüm..

sen bu duruma kafayı takmışsın ama hatun direk seni kıskanıyor ve ufacıkta olsa yardıma yanaşmıyor.. zorunlu haller dışında görüşme bence...

Artik umrumda degil zaten.mesaj konusunda ise hakli oldugumu soyluyorsunuz.rahatliyorum.insan bazen saglikli analiz yapamiyor
E tabiki haklisiniz boyle vefasiz , merhametsiz insanlar cok malesef . Tek yapabildikleride bu zaten
Bu saatten sonrada pek bi hayr beklemeyin arkadasinizdan , yalniz ileride cok pisman olacak sizi kaybettigi icin bence

Anlattığın olaylara dayanarak söylüyorum. Böyle samimiyetsiz bir arkadaşlığa bişey bahane olmalıymış bence.seninle konuşmazsa uzak durursa senin için daha iyi .

Atmanız gerekmiş ve atmışsınız mesajı, pişman olmayın. Ağır birşey yazmamışsınız.
Zaten zorunluluk olan bir arkadaşlıkmış, elinizden geleni yapmışsınız.
Eşinizin yakın arkadaşlarıyla arkadaşlık yapmak zorunda değilsiniz. Herkesin anlaşabileceği kişiler farklıdır.
...

Bu kıskançlık olayına bakış açısı da beni rahatsız ediyor. Ben asla birinin eşi, işi, ıncığı, cıncığı hakkında yorum yapmam, fikrimi sorarsa söylerim fakat her eşlerle ilgili yorum yapan kötü niyetli değildir diye düşünüyorum.

Anlık bunalımlar yaşamıştır komşunuz, en yakınında siz olduğunuz için hayatınıza özenmiş.

Onum her kotu aninda yaninda oldugum arkadasimi ameliyat oldugumda aramadigi icin (evlerimiz yan yanaydi) tek bir mesajla sildim. Ne geregi var boyle tiplerle ugrasmaya...
Boyle konularda hassas oluyorum bende, dun eltimlere ciktik kaynim kaza yapmisti gecmis olsun dedik bu arada eltim ust katimizda oturuyor 2 hafta once annem ameliyat oldu 2 gun hastanede ben kaldim sonra evime getirdim iyilesene kadarda bendeydi ve bunu bildigi halde ne geldi nede sordu eltim. Bende dun gecmis oldun demeyince cok sinirlendim eve indigimde resmen gozumden ates fiskiriyodu cok ofkelendim, nefret ediyorum boyle insanlardan ama iletisi kesmek gibi bir secenegim yok en cokta o koyuyor.

Siz çok iyi bile dayanmışsınız.
Bence eşleriniz yine samimi şekilde görüşsün sizler mümkün mertebe görüşmeyin hiç gerek yok böylesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…