- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Sakin olunValla karşı karşıya aynı sitede oturuyoruz diyorsunuz hem kürtaj hem kaza aramadı ve sonra eşi deyince de mesaj attı diyorsunuz evleriniz karşılıklı apartman ise eşi demiyor mu kalk gidelim geçmiş olsun diyelim diye. Onun eşiyle senin eşin yakın arkadaş değil mi bu olayların en başında zaten eşi duıymadı mı eşine demedi mi bu olaylar olmuş gidelim evlerine diye. Ders konusunda da mesaj atmak yerine arayıp sorabilirdiniz şurayı anlamadım diye neden mesaj? ya da madem sorun yaşadınız o kadar şeyden sonra gelmedi neden siz bu insana dersle ilgili soru soruyorsunuz artık. O an demiştir sonra unuıtmuştur tutamayacağın sözler verme demek yerine hiçbirşey yazmazsın olur biter illa cevap yazmak zorunda değilsiniz ki karşılıklı oturuyoruz diyorsunuz apartmanlarda siz de o da mesajla hallediyorsunuz çok enteresan geldi bana. Eşleriniz görüşsün o zaman siz mesafe koyun. Bir de hemen ay senin eşin ne iy, evin ne güzel dedi diye beni kıskanıyor moduna girmeseniz ne güzel olur bende diyorum arkadaşlarıma onlarda beni kıskanç mı zannediyorlar acaba.
Esi o donemlerde hep aradi esimi.gecmis olsun dedi vs.neden gelmedikleri o sira umrumda degildi kendi uzuntum yetiyordu.
Iki,ders sayisal oldugu icin ve evler yakin oldugu icin gitmemin daha iyi oldugunu dusundum.
Uc,iyi okumadiniz sanirim.aradim acmadi.mesaj atmaktan baska kapi birakmadi.
Uc bende pek hoslanmazdim ama insan basina gelince anliyor.kiskaniliyorum evet.bunuda cok belli ediyor. Bu oyle normal bi ovgu degil.bu ayirimi yapabiliyorum ben.
Daha bi suru detay var oturup buraya yazamam bir bir.
Herneysede kiskaniliyor olmam sizi niye rahatsiz etti bu kadar