zorunlu komsum....

Valla karşı karşıya aynı sitede oturuyoruz diyorsunuz hem kürtaj hem kaza aramadı ve sonra eşi deyince de mesaj attı diyorsunuz evleriniz karşılıklı apartman ise eşi demiyor mu kalk gidelim geçmiş olsun diyelim diye. Onun eşiyle senin eşin yakın arkadaş değil mi bu olayların en başında zaten eşi duıymadı mı eşine demedi mi bu olaylar olmuş gidelim evlerine diye. Ders konusunda da mesaj atmak yerine arayıp sorabilirdiniz şurayı anlamadım diye neden mesaj? ya da madem sorun yaşadınız o kadar şeyden sonra gelmedi neden siz bu insana dersle ilgili soru soruyorsunuz artık. O an demiştir sonra unuıtmuştur tutamayacağın sözler verme demek yerine hiçbirşey yazmazsın olur biter illa cevap yazmak zorunda değilsiniz ki karşılıklı oturuyoruz diyorsunuz apartmanlarda siz de o da mesajla hallediyorsunuz çok enteresan geldi bana. Eşleriniz görüşsün o zaman siz mesafe koyun. Bir de hemen ay senin eşin ne iy, evin ne güzel dedi diye beni kıskanıyor moduna girmeseniz ne güzel olur bende diyorum arkadaşlarıma onlarda beni kıskanç mı zannediyorlar acaba.
Sakin olun:KK66:
Esi o donemlerde hep aradi esimi.gecmis olsun dedi vs.neden gelmedikleri o sira umrumda degildi kendi uzuntum yetiyordu.
Iki,ders sayisal oldugu icin ve evler yakin oldugu icin gitmemin daha iyi oldugunu dusundum.
Uc,iyi okumadiniz sanirim.aradim acmadi.mesaj atmaktan baska kapi birakmadi.
Uc bende pek hoslanmazdim ama insan basina gelince anliyor.kiskaniliyorum evet.bunuda cok belli ediyor. Bu oyle normal bi ovgu degil.bu ayirimi yapabiliyorum ben.
Daha bi suru detay var oturup buraya yazamam bir bir.
Herneysede kiskaniliyor olmam sizi niye rahatsiz etti bu kadar:KK66:

Aynen canim.buraya yazinca gevsedim epey.bundan sonra umrumda degil.
Eğer ararsa Görüşmek için sende müsait değilim de ben seni ararım de arama canım.kadına gıcık oldum.her derdine sen koş ama bi yardım iste yüzüne bakmasın!sende bundan sonra hakettiği gibi davran.bu insanların içinde nasıl bir kötülük var yarabbim şaşıyorum ben :KK43: kadını tanımasamda şurdan soğudum sinsiliğinden

Sussaydın için içini kemirirdi boşver kendi kendini yiyeceğine söylediğin iyi olmuş ama kadın anlamaz vurdumduymaz biri olduğundan mesajı çok önemseyeceğini sanmıyorum. Onun için boşveeeerrrr en güzelini yapmışsın

Eğer ararsa Görüşmek için sende müsait değilim de ben seni ararım de arama canım.kadına gıcık oldum.her derdine sen koş ama bi yardım iste yüzüne bakmasın!sende bundan sonra hakettiği gibi davran.bu insanların içinde nasıl bir kötülük var yarabbim şaşıyorum ben :KK43: kadını tanımasamda şurdan soğudum sinsiliğinden
Inan anlattigimda fazla yok bolca eksik var.
Ise falan girince iyice tuhaflasti.ben hep onu anlamaya calistim ama resmen iyi gunlerde ariyor beni.
Birdefa evlerine gitmistik.gece 12 oldu.yaz ayi ama.neyse bu oturdugu yerden ayy cok uykum geldi diyip durdu...
Esime bisey demedim.eve gelince esim farketmis.cok dengesiz.resmen gidin dedi evden.
Ama bazende oyle iyi oluyorki akliniz sasar.
Ay diyorum hic kotu niyetli degilmis...sanirim cok iyi oynuyor.
Yok bu saatten sonra kanmam artik..
Bende anlamiyorum.ben birine yardim edince icim huzur doluyor resmen.

Inan anlattigimda fazla yok bolca eksik var.
Ise falan girince iyice tuhaflasti.ben hep onu anlamaya calistim ama resmen iyi gunlerde ariyor beni.
Birdefa evlerine gitmistik.gece 12 oldu.yaz ayi ama.neyse bu oturdugu yerden ayy cok uykum geldi diyip durdu...
Esime bisey demedim.eve gelince esim farketmis.cok dengesiz.resmen gidin dedi evden.
Ama bazende oyle iyi oluyorki akliniz sasar.
Ay diyorum hic kotu niyetli degilmis...sanirim cok iyi oynuyor.
Yok bu saatten sonra kanmam artik..
Bende anlamiyorum.ben birine yardim edince icim huzur doluyor resmen.
Sende diyorsun işte canım dengesizmiş.ama sadece dengesizde değil.kıskanclıkta var ders konusunda yardım etmediğine göre..dost görünen düşman olur böylesi.sana hiç bi yararı dokunmaz.benimde vardı böyle bi arkadasım o yüzden çok iyi anlıyorum

1.5 yildir evliyim.Ve esimin eskiden bu yana samimi oldugu benimde cok deger verdigim bir arkadasi var.Onun birde esi var.

Tanistik.Ilk izlenim bana cok sakin geldi.Esinin ailesinden cekmis.Benim gibi atanmayi bekleyen bir ogretmen.Iyi geciniyorduk.

Sonra bizim yasadigimiz sitede ev aldilar ve ayni sitede karsilikli binalarda komsu olduk:)...hersey gayet yolunda gidiyordu.Nedenmi..cunku cok yardimsever ben herseyiyle ilgileniyordum.Bi ara esiyle bosanma raddesine geldiler.evi terketti falan.esimle bir olduk barismalarina yardimci olduk.
Yani duyarsiz kalamadik cunku ikiside inada bindirmisti isi.

Gel gelelim bu sahis zamanla evimin dekorunu cok begendigini esimin sorumluluk sahibi oldugunu soyleyip durdu...defalarca..asla altinda art niyet yok bundan eminim.
Sadece ciddi anlamda hayatimi kiskaniyordu.ve bunu cevremdeki herkes soyluyordu.

kayinvalidemle iyi gecindigim icin aramiz iyi diye defalarca soylendi.ne sanslisin falan gibi..hani birkere soyler iki kere...ama hayatimdaki tum guzelliklere hep iclendi.oysaki onun maddi durumu benden cok iyi.bense kirada esiyle borc odeyen ve ailesinden uzak kpss ile bogusan biriyim.

Bu ve en cokta esimi cok ovdugu icin rahatsizlik duydum.araya mesafa koymak istedim.ama olmadi.cunku esim ve esi cok samimi.
Gecen yil kurtaj oldum.
Ayni hafta kaza gecirdim.hastanelik oldum.iki ayda toparlandim.ve sozde komsum ne aradi ne sordu bildigi halde...ben o kadar yardimci olmustum heraninda.ama yapmadi...aradan tam uc ay gecti hic gorusmedik.

Esimde esine anlatmis durumu.Esim esine kirgin diye.Eside hak vermis.
Uc ay sonra ozur mesaji atti bana."neden oyle yaptim bilmiyorum" dedi.sonra tatli alip bize geldiler.ve baristik.

yeniden basladik arkadasliga.
Ama asiri siki fikida degiliz.

Neyse sonra o bu yil ozel okula ise basladi.bende daha once ozel okulda calistim.biliyorum yogunlugunu.ama bana kendi bransiyla ilgili ne zaman sorun olursa mutlaka getir.sakin cekinme derdi.

Sinava evde calisiyorum.yardim almiyorum.

Neyse gecenlerde onun bransiyla ilgili biraz sorum vardi.ve ciddi anlamda sorun yasadim anlayamadim konuyu.
mesaj attim.musait oldugunda bi yarim saatini ayirirmisin diye..cevap olarak"cok yogun oldugunu ve su gun goruselim dedigini" yazmis.
O gun geldi ses seda yok.sonra aradim acmadi.
Aksam mesaj yazmis..." cok yogundum.ben seni sonra ariyim "
diye..tamam dedim.ve tam iki hafta oldu...oyle kirildim ki.
Bu ilk yardim isteyisimdi bu arada.
sanki cok zor bisey istemisim gibi..ne kadar yogun olursa olsun bi haber vermezmiydi insan...
Bende uc gun once mesaj yazdim."birdaha yapmayacagin bisey icin soz verme olurmu.sen yardim ederim demistin.samimiyetine inandim ve sen beni mahcup ettin.allah kimseyi sana muhtac birakmasin..."
Yazdim.daha oncenin birikimide vardi.patladim en sonunda.
Simdi ne olacak peki.yine yuzyuze bakacagiz.mesaj attigim icin pismanim aslinda.
Kafam hayli karisik.haksizmiyim.yanlisim nerede.cidden sabirla okuyan herkese tesekkur ederim.cok kafayi taktim bu duruma://
Eşler arkadaş diye ,siz de bayanla arkadaş olmak zorunda değilsiniz ...neden kendinizi zorunlu hissettiniz anlamadım ,ben biçok kez eş li görüşmelerde bayanı sevmezsem eşime şunu diyorum ;hayatım sen istersen arkadaşınla goruşebilirsin ama ben bayandan hoşlanmadım ,yada eşim erkekle anlaşamazsa biz bayanla görüşmeye devam ediyoruz ..
Ayrıca çok haklısın bayanlar görüşmeyi kesmelisin bnce ,ama ders konusunda seni ektiği için değilde senin hayatını kıskandığı için görüşmezdim ben olsam ,tehlıkelı durumlar:)insan lar çig şükür emmiş güvenme derim ,görüşme kes irtibatı

Değmez biri
mesajınız tam yerinde olmuş
görüşmemek uzak durmak istiyorsa kendi bilir
eşleriniz dışarıda görüşmeye devam etsin
böyle hasetlenen insanın size yarardan çok zararı olur

1.5 yildir evliyim.Ve esimin eskiden bu yana samimi oldugu benimde cok deger verdigim bir arkadasi var.Onun birde esi var.

Tanistik.Ilk izlenim bana cok sakin geldi.Esinin ailesinden cekmis.Benim gibi atanmayi bekleyen bir ogretmen.Iyi geciniyorduk.

Sonra bizim yasadigimiz sitede ev aldilar ve ayni sitede karsilikli binalarda komsu olduk:)...hersey gayet yolunda gidiyordu.Nedenmi..cunku cok yardimsever ben herseyiyle ilgileniyordum.Bi ara esiyle bosanma raddesine geldiler.evi terketti falan.esimle bir olduk barismalarina yardimci olduk.
Yani duyarsiz kalamadik cunku ikiside inada bindirmisti isi.

Gel gelelim bu sahis zamanla evimin dekorunu cok begendigini esimin sorumluluk sahibi oldugunu soyleyip durdu...defalarca..asla altinda art niyet yok bundan eminim.
Sadece ciddi anlamda hayatimi kiskaniyordu.ve bunu cevremdeki herkes soyluyordu.

kayinvalidemle iyi gecindigim icin aramiz iyi diye defalarca soylendi.ne sanslisin falan gibi..hani birkere soyler iki kere...ama hayatimdaki tum guzelliklere hep iclendi.oysaki onun maddi durumu benden cok iyi.bense kirada esiyle borc odeyen ve ailesinden uzak kpss ile bogusan biriyim.

Bu ve en cokta esimi cok ovdugu icin rahatsizlik duydum.araya mesafa koymak istedim.ama olmadi.cunku esim ve esi cok samimi.
Gecen yil kurtaj oldum.
Ayni hafta kaza gecirdim.hastanelik oldum.iki ayda toparlandim.ve sozde komsum ne aradi ne sordu bildigi halde...ben o kadar yardimci olmustum heraninda.ama yapmadi...aradan tam uc ay gecti hic gorusmedik.

Esimde esine anlatmis durumu.Esim esine kirgin diye.Eside hak vermis.
Uc ay sonra ozur mesaji atti bana."neden oyle yaptim bilmiyorum" dedi.sonra tatli alip bize geldiler.ve baristik.

yeniden basladik arkadasliga.
Ama asiri siki fikida degiliz.

Neyse sonra o bu yil ozel okula ise basladi.bende daha once ozel okulda calistim.biliyorum yogunlugunu.ama bana kendi bransiyla ilgili ne zaman sorun olursa mutlaka getir.sakin cekinme derdi.

Sinava evde calisiyorum.yardim almiyorum.

Neyse gecenlerde onun bransiyla ilgili biraz sorum vardi.ve ciddi anlamda sorun yasadim anlayamadim konuyu.
mesaj attim.musait oldugunda bi yarim saatini ayirirmisin diye..cevap olarak"cok yogun oldugunu ve su gun goruselim dedigini" yazmis.
O gun geldi ses seda yok.sonra aradim acmadi.
Aksam mesaj yazmis..." cok yogundum.ben seni sonra ariyim "
diye..tamam dedim.ve tam iki hafta oldu...oyle kirildim ki.
Bu ilk yardim isteyisimdi bu arada.
sanki cok zor bisey istemisim gibi..ne kadar yogun olursa olsun bi haber vermezmiydi insan...
Bende uc gun once mesaj yazdim."birdaha yapmayacagin bisey icin soz verme olurmu.sen yardim ederim demistin.samimiyetine inandim ve sen beni mahcup ettin.allah kimseyi sana muhtac birakmasin..."
Yazdim.daha oncenin birikimide vardi.patladim en sonunda.
Simdi ne olacak peki.yine yuzyuze bakacagiz.mesaj attigim icin pismanim aslinda.
Kafam hayli karisik.haksizmiyim.yanlisim nerede.cidden sabirla okuyan herkese tesekkur ederim.cok kafayi taktim bu duruma://
Senin gibi biri öğretmen adayı bilgili biri neden bukadar taviz verdi. Kendi psikolojisinj düşünmedi anlayamıyorum. Yüz verme . Ve burdaha görüşme esin eşiyle görüşsun sen görüşme kesinlikle sinir oldum Valla

Ben olsam esime derdim. O gorusmek istiyorsa arkadasiyla disarida gorussun ama ben dortlu cikmak istemiyorum derdim. Hic ayip birseyde yok. Hayat cok kisa ve kimseyi cekmek zorunda degiliz. Kafa rahatligi kadar buyuk nimet mi var?

siz haklısınız, mesaja pişman olmayın bence...ayrıca eşleriniz kanka olmuş diye siz de anlaşacaksınız diye birşey yok o kısım bana yanlış geldi. isterseniz eşleriniz artık dışarda görüşsün. karşınızdaki arkadaş çok önem vermiyor sanırım bu arkadaşlığa. eşinin zoruyla konuşuyor gibi geldi. hastalğınızda bile eşinin uyarısıyla geçmiş olsuna gelmiş.

Bazen mesafe koymak gerekiyor bencede iyi yapmissiniz one öyle karşındakini kullan kendine gelince uzak dur olurmu öyle hic caninizi sikmayin haketmiş artik esleriniz gorusursede siz karışmayın düpedüz terbiyesizlik etmiş boşverin

O kadar cok ornek varki.kiskandigina cok eminim.ama onun huyuna verdim.yalniz birakmadim.ise falan girince bi ozguven geldi.
Cok ayip etti...ama keske sessiz kalsaydim diyorum..yapacak bisey yok artik..
İşe girdikten sonra eski arkadaşlarını tınlamayan o kadar çok kişi varki. . .
Bahsettiğiniz kişiye yazdığınız o mesaja değmemiş bence.artık hiç bi alakanız kalmamalı.

siz haklısınız, mesaja pişman olmayın bence...ayrıca eşleriniz kanka olmuş diye siz de anlaşacaksınız diye birşey yok o kısım bana yanlış geldi. isterseniz eşleriniz artık dışarda görüşsün. karşınızdaki arkadaş çok önem vermiyor sanırım bu arkadaşlığa. eşinin zoruyla konuşuyor gibi geldi. hastalğınızda bile eşinin uyarısıyla geçmiş olsuna gelmiş.
Buraya yazana kadar takiyordum.ama cidden gevsedim.cok iyi niyetliyim sanirim.isi dustugunde oyle iyi olurki sasirirsiniz.bunlara kandim bende.artik gorusmeyecegim.esimede soyledim.hak verdi oda.ne hali varsa gorsun.

Senin gibi biri öğretmen adayı bilgili biri neden bukadar taviz verdi. Kendi psikolojisinj düşünmedi anlayamıyorum. Yüz verme . Ve burdaha görüşme esin eşiyle görüşsun sen görüşme kesinlikle sinir oldum Valla
Inan sorma.ama insan yasayinca farkli oluyormus..oldu iste.taviz tavizi dogurdu.
Yine kapima gelecek eminim buna.
O zamana kadar yolu acik olsun bakalim.ha geldigi zamanda nasibini alacak benden.

X