zorunlu komsum....

Sakin olun
Esi o donemlerde hep aradi esimi.gecmis olsun dedi vs.neden gelmedikleri o sira umrumda degildi kendi uzuntum yetiyordu.
Iki,ders sayisal oldugu icin ve evler yakin oldugu icin gitmemin daha iyi oldugunu dusundum.
Uc,iyi okumadiniz sanirim.aradim acmadi.mesaj atmaktan baska kapi birakmadi.
Uc bende pek hoslanmazdim ama insan basina gelince anliyor.kiskaniliyorum evet.bunuda cok belli ediyor. Bu oyle normal bi ovgu degil.bu ayirimi yapabiliyorum ben.
Daha bi suru detay var oturup buraya yazamam bir bir.
Herneysede kiskaniliyor olmam sizi niye rahatsiz etti bu kadar

Aynen canim.buraya yazinca gevsedim epey.bundan sonra umrumda degil.

Aynen canim.buraya yazinca gevsedim epey.bundan sonra umrumda degil.
Eğer ararsa Görüşmek için sende müsait değilim de ben seni ararım de arama canım.kadına gıcık oldum.her derdine sen koş ama bi yardım iste yüzüne bakmasın!sende bundan sonra hakettiği gibi davran.bu insanların içinde nasıl bir kötülük var yarabbim şaşıyorum ben kadını tanımasamda şurdan soğudum sinsiliğinden

Sussaydın için içini kemirirdi boşver kendi kendini yiyeceğine söylediğin iyi olmuş ama kadın anlamaz vurdumduymaz biri olduğundan mesajı çok önemseyeceğini sanmıyorum. Onun için boşveeeerrrr en güzelini yapmışsın

Inan anlattigimda fazla yok bolca eksik var.
Ise falan girince iyice tuhaflasti.ben hep onu anlamaya calistim ama resmen iyi gunlerde ariyor beni.
Birdefa evlerine gitmistik.gece 12 oldu.yaz ayi ama.neyse bu oturdugu yerden ayy cok uykum geldi diyip durdu...
Esime bisey demedim.eve gelince esim farketmis.cok dengesiz.resmen gidin dedi evden.
Ama bazende oyle iyi oluyorki akliniz sasar.
Ay diyorum hic kotu niyetli degilmis...sanirim cok iyi oynuyor.
Yok bu saatten sonra kanmam artik..
Bende anlamiyorum.ben birine yardim edince icim huzur doluyor resmen.

Sende diyorsun işte canım dengesizmiş.ama sadece dengesizde değil.kıskanclıkta var ders konusunda yardım etmediğine göre..dost görünen düşman olur böylesi.sana hiç bi yararı dokunmaz.benimde vardı böyle bi arkadasım o yüzden çok iyi anlıyorum

Eşler arkadaş diye ,siz de bayanla arkadaş olmak zorunda değilsiniz ...neden kendinizi zorunlu hissettiniz anlamadım ,ben biçok kez eş li görüşmelerde bayanı sevmezsem eşime şunu diyorum ;hayatım sen istersen arkadaşınla goruşebilirsin ama ben bayandan hoşlanmadım ,yada eşim erkekle anlaşamazsa biz bayanla görüşmeye devam ediyoruz ..
Ayrıca çok haklısın bayanlar görüşmeyi kesmelisin bnce ,ama ders konusunda seni ektiği için değilde senin hayatını kıskandığı için görüşmezdim ben olsam ,tehlıkelı durumlar:)insan lar çig şükür emmiş güvenme derim ,görüşme kes irtibatı

Değmez biri
mesajınız tam yerinde olmuş
görüşmemek uzak durmak istiyorsa kendi bilir
eşleriniz dışarıda görüşmeye devam etsin
böyle hasetlenen insanın size yarardan çok zararı olur

Senin gibi biri öğretmen adayı bilgili biri neden bukadar taviz verdi. Kendi psikolojisinj düşünmedi anlayamıyorum. Yüz verme . Ve burdaha görüşme esin eşiyle görüşsun sen görüşme kesinlikle sinir oldum Valla

Ben olsam esime derdim. O gorusmek istiyorsa arkadasiyla disarida gorussun ama ben dortlu cikmak istemiyorum derdim. Hic ayip birseyde yok. Hayat cok kisa ve kimseyi cekmek zorunda degiliz. Kafa rahatligi kadar buyuk nimet mi var?

siz haklısınız, mesaja pişman olmayın bence...ayrıca eşleriniz kanka olmuş diye siz de anlaşacaksınız diye birşey yok o kısım bana yanlış geldi. isterseniz eşleriniz artık dışarda görüşsün. karşınızdaki arkadaş çok önem vermiyor sanırım bu arkadaşlığa. eşinin zoruyla konuşuyor gibi geldi. hastalğınızda bile eşinin uyarısıyla geçmiş olsuna gelmiş.

Bazen mesafe koymak gerekiyor bencede iyi yapmissiniz one öyle karşındakini kullan kendine gelince uzak dur olurmu öyle hic caninizi sikmayin haketmiş artik esleriniz gorusursede siz karışmayın düpedüz terbiyesizlik etmiş boşverin

O kadar cok ornek varki.kiskandigina cok eminim.ama onun huyuna verdim.yalniz birakmadim.ise falan girince bi ozguven geldi.
Cok ayip etti...ama keske sessiz kalsaydim diyorum..yapacak bisey yok artik..
İşe girdikten sonra eski arkadaşlarını tınlamayan o kadar çok kişi varki. . .
Bahsettiğiniz kişiye yazdığınız o mesaja değmemiş bence.artık hiç bi alakanız kalmamalı.

Buraya yazana kadar takiyordum.ama cidden gevsedim.cok iyi niyetliyim sanirim.isi dustugunde oyle iyi olurki sasirirsiniz.bunlara kandim bende.artik gorusmeyecegim.esimede soyledim.hak verdi oda.ne hali varsa gorsun.

Inan sorma.ama insan yasayinca farkli oluyormus..oldu iste.taviz tavizi dogurdu.
Yine kapima gelecek eminim buna.
O zamana kadar yolu acik olsun bakalim.ha geldigi zamanda nasibini alacak benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…