- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Degilmi:)Bence mesaj atarak en iyisini yapmissiniz..Yaptiklarinin farkinda oldugunu bilmeli
en guzel cevabi kpssyi kazandigimda verecegim insallah:)
Insallah atanirimda o falan hic umrumda olmaz ama yazarim tabiAy İNŞALLAH :)) buraya da yaz olur muu ? Hatta yüzünü de anlat bizeeeee
Olan oldu.belkide iyi oldu mesaj atmam.cunku hakli oldugumu biliyor.bi aciklamada yapmadi zaten.onu taniyorum.yine bahaneler uyduracak isi dustugunde.o zamanda kanacakmiyim asla.bazen susmak daha iyidir derler ya keşke öyle olsaymış bence...
aman eşleriniz görüşsün...öyle birinin çevrenizde olmasının size yararı olmaz zararı olur..kötü enerjisini almaya hiç gerek yok...
bence birşey söylemeye de gerek yok..hani derler ya insan en büyük kötülüğü kendine yapar..bu da öyle olmuş..eger kıskançlık güdüyorsa zaten içi içini yiyordur...yaşadığı huzursuzluk ve hazımsızlık kişi için yeterli bence...
siz asın kapınıza nazar boncugunu , bakın eşinize , evliliğinize..
dilerim tez zamanda da atanırsınız
Hadi ya.bende cok abarttigimi dusunuyordumsonuna kadar haklısınızben olsam daha set tepki verirdim siz çok yumuşak davranmışsınız ... branşınız ne inşallah kpssden istediğiniz sonuçları elde edersiniz
1.5 yildir evliyim.Ve esimin eskiden bu yana samimi oldugu benimde cok deger verdigim bir arkadasi var.Onun birde esi var.
Tanistik.Ilk izlenim bana cok sakin geldi.Esinin ailesinden cekmis.Benim gibi atanmayi bekleyen bir ogretmen.Iyi geciniyorduk.
Sonra bizim yasadigimiz sitede ev aldilar ve ayni sitede karsilikli binalarda komsu olduk:)...hersey gayet yolunda gidiyordu.Nedenmi..cunku cok yardimsever ben herseyiyle ilgileniyordum.Bi ara esiyle bosanma raddesine geldiler.evi terketti falan.esimle bir olduk barismalarina yardimci olduk.
Yani duyarsiz kalamadik cunku ikiside inada bindirmisti isi.
Gel gelelim bu sahis zamanla evimin dekorunu cok begendigini esimin sorumluluk sahibi oldugunu soyleyip durdu...defalarca..asla altinda art niyet yok bundan eminim.
Sadece ciddi anlamda hayatimi kiskaniyordu.ve bunu cevremdeki herkes soyluyordu.
kayinvalidemle iyi gecindigim icin aramiz iyi diye defalarca soylendi.ne sanslisin falan gibi..hani birkere soyler iki kere...ama hayatimdaki tum guzelliklere hep iclendi.oysaki onun maddi durumu benden cok iyi.bense kirada esiyle borc odeyen ve ailesinden uzak kpss ile bogusan biriyim.
Bu ve en cokta esimi cok ovdugu icin rahatsizlik duydum.araya mesafa koymak istedim.ama olmadi.cunku esim ve esi cok samimi.
Gecen yil kurtaj oldum.
Ayni hafta kaza gecirdim.hastanelik oldum.iki ayda toparlandim.ve sozde komsum ne aradi ne sordu bildigi halde...ben o kadar yardimci olmustum heraninda.ama yapmadi...aradan tam uc ay gecti hic gorusmedik.
Esimde esine anlatmis durumu.Esim esine kirgin diye.Eside hak vermis.
Uc ay sonra ozur mesaji atti bana."neden oyle yaptim bilmiyorum" dedi.sonra tatli alip bize geldiler.ve baristik.
yeniden basladik arkadasliga.
Ama asiri siki fikida degiliz.
Neyse sonra o bu yil ozel okula ise basladi.bende daha once ozel okulda calistim.biliyorum yogunlugunu.ama bana kendi bransiyla ilgili ne zaman sorun olursa mutlaka getir.sakin cekinme derdi.
Sinava evde calisiyorum.yardim almiyorum.
Neyse gecenlerde onun bransiyla ilgili biraz sorum vardi.ve ciddi anlamda sorun yasadim anlayamadim konuyu.
mesaj attim.musait oldugunda bi yarim saatini ayirirmisin diye..cevap olarak"cok yogun oldugunu ve su gun goruselim dedigini" yazmis.
O gun geldi ses seda yok.sonra aradim acmadi.
Aksam mesaj yazmis..." cok yogundum.ben seni sonra ariyim "
diye..tamam dedim.ve tam iki hafta oldu...oyle kirildim ki.
Bu ilk yardim isteyisimdi bu arada.
sanki cok zor bisey istemisim gibi..ne kadar yogun olursa olsun bi haber vermezmiydi insan...
Bende uc gun once mesaj yazdim."birdaha yapmayacagin bisey icin soz verme olurmu.sen yardim ederim demistin.samimiyetine inandim ve sen beni mahcup ettin.allah kimseyi sana muhtac birakmasin..."
Yazdim.daha oncenin birikimide vardi.patladim en sonunda.
Simdi ne olacak peki.yine yuzyuze bakacagiz.mesaj attigim icin pismanim aslinda.
Kafam hayli karisik.haksizmiyim.yanlisim nerede.cidden sabirla okuyan herkese tesekkur ederim.cok kafayi taktim bu duruma://
Iste biraz benim iyi niyetimden birazda esimin hatrina affettim.bu olayın çok benzeri 10 ay önce benim başımdan geçti.
kuzenimle(erkek, evli) aynı sitede karşılıklı binalarda oturuyoruz 4 yıldır.
Başlarda herşey çok güzeldi, eşinin bebek bakımına dışarı işlerine herşeyine elimizden geldiğince yardımcı olduk.
kuzenim dışarıda çalışıyordu, arada eve geldiğinden eşi yalnız kalıyordu.
iyi biri sandım, benimde yardıma ihtiyacım olduğunda o da aynısını yapar sandım.
zaman zaman eşimin bana olan ilgisini, ona göre daha rahat olan hayatımı kıskandığını sezdim ama konduramadım.
ekonomik olarak benden çok çok iyiydi ama yaşayış bakımından benim önde olduğum en ufak şeyleri bile çekemedi.
Bunu da ustaca yaptı, ilişkimize yansıtmamaya çalıştı.
gel zaman git zaman çocuk büyüdü ele ayağa dolaşan olmadı, araba aldı ve benimle arasına gizli bi duvar ördü.
Mesafe koymaya çalıştı, aramama, sormamaya başladı.
Gördüğü yerde konuşmayla, selam vermekle yetindi. Bende mesafe öyle koyulmaz böyle konulur dedim içimden ve selamı sabahı kestim. Noldu diyede sormadım (daha önce bi tatsızlık çıkarmıştı, suçumda yoktu ama yinede kırdığım için özür dilemiştim, o kibirli burnunu havaya dikmekle yetinmişti. Bir daha yapmamaya yemin etmiştim).
Aradan geçen zamanda eşini de bize küstürdü, artık kuzenimde bizle konuşmuyo.
Faceden engellemiş vs. sanırım benim paylaştığım bişeyi üstüne alındı. Buda ayrı bi trip anlamıyorum insanların sanal kaprislerini çünkü.
Kırıldım, yaptığım gösterdiğim iyi niyet için pişman oldum ama tek kelime etmedim.
Ama zamanı gelirse çok ağır laflarım var söylerim kimsenin de gözünün yaşına bakmam.
Umrumda da değil,
Senin söylediklerine gelince az bile söylemişsin.
Hiç pişmanlık duyma. Söyleyemeyip sen üzülceğine söyle o düşünsün.
Seni zor durumunda (kaza ve düşükten bahsediyorum) aramayan umursamayan insanı niye affettinki zaten.
Asıl o zaman bu tavrı haketmiş.
Şunu da söyleyeyim ki bu tipler asla düzelmez, görüştükçe kırılırsın.
Kimsenin kimseye zorunluluğu yok.Belirli sınırlar içerisinde görüşürsün ya da kesersin bu kadar basit.1.5 yildir evliyim.Ve esimin eskiden bu yana samimi oldugu benimde cok deger verdigim bir arkadasi var.Onun birde esi var.
Tanistik.Ilk izlenim bana cok sakin geldi.Esinin ailesinden cekmis.Benim gibi atanmayi bekleyen bir ogretmen.Iyi geciniyorduk.
Sonra bizim yasadigimiz sitede ev aldilar ve ayni sitede karsilikli binalarda komsu olduk:)...hersey gayet yolunda gidiyordu.Nedenmi..cunku cok yardimsever ben herseyiyle ilgileniyordum.Bi ara esiyle bosanma raddesine geldiler.evi terketti falan.esimle bir olduk barismalarina yardimci olduk.
Gel gelelim bu sahis zamanla evimin dekorunu cok begendigini esimin sorumluluk sahibi oldugunu soyleyip durdu...defalarca..asla altinda art niyet yok bundan eminim.
Sadece ciddi anlamda hayatimi kiskaniyordu.ve bunu cevremdeki herkes soyluyordu.
kayinvalidemle iyi gecindigim icin aramiz iyi diye defalarca soylendi.ne sanslisin falan gibi..hani birkere soyler iki kere...ama hayatimdaki tum guzelliklere hep iclendi.oysaki onun maddi durumu benden cok iyi.bense kirada esiyle borc odeyen ve ailesinden uzak kpss ile bogusan biriyim.
Bu ve en cokta esimi cok ovdugu icin rahatsizlik duydum.araya mesafa koymak istedim.ama olmadi.cunku esim ve esi cok samimi.
Gecen yil kurtaj oldum.
Ayni hafta kaza gecirdim.hastanelik oldum.iki ayda toparlandim.ve sozde komsum ne aradi ne sordu bildigi halde...ben o kadar yardimci olmustum heraninda.ama yapmadi...aradan tam uc ay gecti hic gorusmedik.
Uc ay sonra ozur mesaji atti bana."neden oyle yaptim bilmiyorum" dedi.sonra tatli alip bize geldiler.ve baristik.
Neyse sonra o bu yil ozel okula ise basladi.bende daha once ozel okulda calistim.biliyorum yogunlugunu.ama bana kendi bransiyla ilgili ne zaman sorun olursa mutlaka getir.sakin cekinme derdi.
Neyse gecenlerde onun bransiyla ilgili biraz sorum vardi.ve ciddi anlamda sorun yasadim anlayamadim konuyu.
mesaj attim.musait oldugunda bi yarim saatini ayirirmisin diye..cevap olarak"cok yogun oldugunu ve su gun goruselim dedigini" yazmis.
sanki cok zor bisey istemisim gibi..ne kadar yogun olursa olsun bi haber vermezmiydi insan...
Bende uc gun once mesaj yazdim."birdaha yapmayacagin bisey icin soz verme olurmu.sen yardim ederim demistin.samimiyetine inandim ve sen beni mahcup ettin.allah kimseyi sana muhtac birakmasin..."
Simdi ne olacak peki.yine yuzyuze bakacagiz.mesaj attigim icin pismanim aslinda.
Kafam hayli karisik.haksizmiyim.yanlisim nerede.cidden sabirla okuyan herkese tesekkur ederim.cok kafayi taktim bu duruma://
Iste biraz benim iyi niyetimden birazda esimin hatrina affettim.
Ama bu defa esiminde cok zoruna gitmis..herseyin farkinda
Artik gorusmeyiz sanirsam.keske esimle esi bu kadar yakin olmazsa hic sallamam.ama iste..
Sizin birde kuzeniniz hic hos olmamis.siz zaten haklisiniz.sallayin zaten oyle yapmisiniz
işi düsünce sana kesin gelir amaan bosver umruna takma böylelerini1.5 yildir evliyim.Ve esimin eskiden bu yana samimi oldugu benimde cok deger verdigim bir arkadasi var.Onun birde esi var.
Gecen yil kurtaj oldum.