zorunlu komsum....

bazen susmak daha iyidir derler ya keşke öyle olsaymış bence...
aman eşleriniz görüşsün...öyle birinin çevrenizde olmasının size yararı olmaz zararı olur..kötü enerjisini almaya hiç gerek yok...

bence birşey söylemeye de gerek yok..hani derler ya insan en büyük kötülüğü kendine yapar..bu da öyle olmuş..eger kıskançlık güdüyorsa zaten içi içini yiyordur...yaşadığı huzursuzluk ve hazımsızlık kişi için yeterli bence...

siz asın kapınıza nazar boncugunu , bakın eşinize , evliliğinize..

dilerim tez zamanda da atanırsınız

Olan oldu.belkide iyi oldu mesaj atmam.cunku hakli oldugumu biliyor.bi aciklamada yapmadi zaten.onu taniyorum.yine bahaneler uyduracak isi dustugunde.o zamanda kanacakmiyim asla.
Dediginiz gibi yapacagim bende.asili nazar boncugum:)
Amin insallah cok tesekkur ederim.

sonuna kadar haklısınız ben olsam daha set tepki verirdim siz çok yumuşak davranmışsınız ... branşınız ne inşallah kpssden istediğiniz sonuçları elde edersiniz

sizin eşinizi, kv ile iliskinizi ve evinizi övmesini pek kıskanclık olarak gormedim,
ben de yaparım genelde, nazar degmesin derim, arkadaslarım icin mutlu olurum bu durumdan ötürü.

diger konuda da o yanlıs yapmıs,
hicbir sey demeden uzaklasmayı secseymissiniz bence daha iyiymis. eslerinizden oturu bir araya geleceginiz ortamlar olabilir sonucta. bundan sonra baskalarıyla ilgili sorunlarda bu aklınızda olsun.
ama olan olmus, pisman olmayı da gerektirecek ozur dilenecek bir durum yok bence cunku haklısınız.

siz calısmalarınıza bakın,
size 5dk.sını bile soz verdigi halde ayıramayacak ve herhangi bir neden gostermeden cevap vermeyecek umursamazlıktaki insanları bu kadar kafanıza takmanıza degmez ; )

bu olayın çok benzeri 10 ay önce benim başımdan geçti.
kuzenimle(erkek, evli) aynı sitede karşılıklı binalarda oturuyoruz 4 yıldır.
Başlarda herşey çok güzeldi, eşinin bebek bakımına dışarı işlerine herşeyine elimizden geldiğince yardımcı olduk.
kuzenim dışarıda çalışıyordu, arada eve geldiğinden eşi yalnız kalıyordu.
iyi biri sandım, benimde yardıma ihtiyacım olduğunda o da aynısını yapar sandım.
zaman zaman eşimin bana olan ilgisini, ona göre daha rahat olan hayatımı kıskandığını sezdim ama konduramadım.
ekonomik olarak benden çok çok iyiydi ama yaşayış bakımından benim önde olduğum en ufak şeyleri bile çekemedi.
Bunu da ustaca yaptı, ilişkimize yansıtmamaya çalıştı.
gel zaman git zaman çocuk büyüdü ele ayağa dolaşan olmadı, araba aldı ve benimle arasına gizli bi duvar ördü.
Mesafe koymaya çalıştı, aramama, sormamaya başladı.
Gördüğü yerde konuşmayla, selam vermekle yetindi. Bende mesafe öyle koyulmaz böyle konulur dedim içimden ve selamı sabahı kestim. Noldu diyede sormadım (daha önce bi tatsızlık çıkarmıştı, suçumda yoktu ama yinede kırdığım için özür dilemiştim, o kibirli burnunu havaya dikmekle yetinmişti. Bir daha yapmamaya yemin etmiştim).
Aradan geçen zamanda eşini de bize küstürdü, artık kuzenimde bizle konuşmuyo.
Faceden engellemiş vs. sanırım benim paylaştığım bişeyi üstüne alındı. Buda ayrı bi trip anlamıyorum insanların sanal kaprislerini çünkü.
Kırıldım, yaptığım gösterdiğim iyi niyet için pişman oldum ama tek kelime etmedim.
Ama zamanı gelirse çok ağır laflarım var söylerim kimsenin de gözünün yaşına bakmam.
Umrumda da değil,
Senin söylediklerine gelince az bile söylemişsin.
Hiç pişmanlık duyma. Söyleyemeyip sen üzülceğine söyle o düşünsün.
Seni zor durumunda (kaza ve düşükten bahsediyorum) aramayan umursamayan insanı niye affettinki zaten.
Asıl o zaman bu tavrı haketmiş.
Şunu da söyleyeyim ki bu tipler asla düzelmez, görüştükçe kırılırsın.

bu bayan kendini belli etmis zaten defalarca.
yardim ederim dediginde ciddiye almiyacaktin.
ve o mesaji kesinlikle atmayacaktin.
sen soguk davransan yeterliymis aslinda.
sonra caktirmadan laf sokardin yeri geldiginde.

Daha ne istiyorsunuz kendi rizasiyla sizden uzaklasmis..kiymetbilmez, fesat bi arkadas neyinize lazim

Iste biraz benim iyi niyetimden birazda esimin hatrina affettim.
Ama bu defa esiminde cok zoruna gitmis..herseyin farkinda
Artik gorusmeyiz sanirsam.keske esimle esi bu kadar yakin olmazsa hic sallamam.ama iste..
Sizin birde kuzeniniz hic hos olmamis.siz zaten haklisiniz.sallayin zaten oyle yapmisiniz

Kimsenin kimseye zorunluluğu yok.Belirli sınırlar içerisinde görüşürsün ya da kesersin bu kadar basit.

Valla karşı karşıya aynı sitede oturuyoruz diyorsunuz hem kürtaj hem kaza aramadı ve sonra eşi deyince de mesaj attı diyorsunuz evleriniz karşılıklı apartman ise eşi demiyor mu kalk gidelim geçmiş olsun diyelim diye. Onun eşiyle senin eşin yakın arkadaş değil mi bu olayların en başında zaten eşi duıymadı mı eşine demedi mi bu olaylar olmuş gidelim evlerine diye. Ders konusunda da mesaj atmak yerine arayıp sorabilirdiniz şurayı anlamadım diye neden mesaj? ya da madem sorun yaşadınız o kadar şeyden sonra gelmedi neden siz bu insana dersle ilgili soru soruyorsunuz artık. O an demiştir sonra unuıtmuştur tutamayacağın sözler verme demek yerine hiçbirşey yazmazsın olur biter illa cevap yazmak zorunda değilsiniz ki karşılıklı oturuyoruz diyorsunuz apartmanlarda siz de o da mesajla hallediyorsunuz çok enteresan geldi bana. Eşleriniz görüşsün o zaman siz mesafe koyun. Bir de hemen ay senin eşin ne iy, evin ne güzel dedi diye beni kıskanıyor moduna girmeseniz ne güzel olur bende diyorum arkadaşlarıma onlarda beni kıskanç mı zannediyorlar acaba.

bence eşinizde arkadaşına çok güvenmesin. gün olur o da karısından sahip çıkar senin eşine tavır alır.
ben bunun aksine şahit olmadım ne yazıkki.
iyi niyet çok kıymetli bişeymiş haketmeyene göstermemek lazım.
Artık birine bişey yapacaksam iki kere düşünüyorum.
Arkadaşlık, komşuluk vs. kavramlara fazla anlam yüklemiyorum.
Aile, eş, çocuk, sağlık, huzur hayatın vazgeçilmezidir.
Diğerleri ise hayatın süslerinden biri. Olsa güzel olur ama olmasa da bişey olmaz.
Emin olun eksikliğini hissetmezsiniz. Hatta omzunuzdan yük kalkar ama şu süreçte canınızı sıkar

işi düsünce sana kesin gelir amaan bosver umruna takma böylelerini

O mesajı çoktan haketmiş.sinsi,kıskanç ve içten pazarlıklı bi insanın davranışı bunlar.bence tamamen resmiyet koy canım.eşleriniz samimi diye tekrar Görüşmek zorunda değilsin.haketmiyor bu kadın dostluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…