• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gidiyor:(

Haklisiniz gercekten ama dedigim gibi daha once tek kalmamistim... simdi alistim zaten... ve daha fazla ezilmek istemedigim icin burya yazdim ne yapmam lazim diye.
Uzun sure sakin cocuk yapma bir daha o mesafeyi koruyamazsin.

Birlikte kalalim dediklerinde hayir ayri yatmak istiyorum herkes evinde yatsin diyebilirsin.
Bol bol hayir de tamamen koparma bagini saygi icabi git hatirlarini sor cay ic evine cik.
Esin ne is yapiyor yanina gidemezmisin.

Ne güzel kendi hayatınızı kurmak için rest çekmişsiniz daha ne istiyorsunuz ki? Birşey beklemeyin ve çıkın gidin.
Ben onlardan zaten bi sey beklemiyorum.. ama evden cikacak durumum yok.. isler duzelene kadar dayanmak zorindayim.. buraya yemek yemeye geliyo bazen kv.. o kizida getiriyo.. et falan secip uediriyo cocuga.. inadima yaparmis gibi

Uzun sure sakin cocuk yapma bir daha o mesafeyi koruyamazsin.

Birlikte kalalim dediklerinde hayir ayri yatmak istiyorum herkes evinde yatsin diyebilirsin.
Bol bol hayir de tamamen koparma bagini saygi icabi git hatirlarini sor cay ic evine cik.
Esin ne is yapiyor yanina gidemezmisin.
Esim daha ise baslamadi gaziantpe dogalga isine gidecek ama o da devamli deil.. oraya gitme gibi bi durumum yok maalesef..

Of çok kucukmussun
Ne dıyecegımı bılemedım. Suandada ıkı gunde bır ıcınden nasıl gelıyors aoyle yap, arada caya corbaya ın arada kek yap ın , duzene oturtma ama cokta sıvrılme yoksa barındırmazlar sızı orada
Ya digerleri calismaya gitti.. kv evde o kizla kaliyo.. fazla evde dirmuyo geziyi surekli bazen bize yemege cagiriyorum.. geliyo.. bazen evde oldugunu gorunce ben iniyorum

Neyin lafı olacak ? Af buyur arkadaşım da namussuzluk mu yapacaksın ! Altı üstü ise girip eşine destek olacaksın ? Kv o kızla aşağıda yatabilir burası seni ilgilendirmiyor ki ? Günde bir defa olmadı 2 günde bir defa in yeterli bence.. fazla samimiyetin gereği yok. Bende dağ başındaym neredeyse eşim seyire çıktığı zaman iki üç gün yalnız kaldım alıştım.sende alisabilirsin. Ayrıca taşınmadiginz sürece sen bunları çekmek zorundasn.... Eşin ne diyor peki tepkisiz mı kalıyor bütün bu olanlara ?
Esim benim calismami istemiyo kiymiyo bana... ayrica yalniz kalmaya alistim. Ve esim elinden geldigince yanimda oluyo.. destek olmaya calisio.. ama onlarda ailesi sonucta arada kaliyo bazen...

Esim benim calismami istemiyo kiymiyo bana... ayrica yalniz kalmaya alistim. Ve esim elinden geldigince yanimda oluyo.. destek olmaya calisio.. ama onlarda ailesi sonucta arada kaliyo bazen...
Eşiniz size kıymıyo mu? Çalışan bayanların eşleri, onlara kıymış mı oluyor yani?

Lütfen kendinize yapmayın bunu yaa.. Daha çok küçüksünüz, kendiniz çocuksunuz çocuk falan düşünmeyin bi kaç sene..

Evliliğe alışın, eşinize alışın, kv ve diğerlerine alışın.. Çocuğun sorumluluğu bambaşka bişey.. Üstelik durumumuz da yok diyosunuz..

evinde kal onların yanına da gerekmedikçe gitme eşine ailesini kötüleme bir yolunu bul o apartmandan ayrılın eşini ikna et yani burada büyük görev sana düşüyor.

Esim calismami istemiyo..koyluk yerde yasiyoz bi de laf olur.. evden cikacak durumumuz yok su anda.. kv o kizla asagida tek yatiyo.. sizce ben gelinleri olarak yanlarina ne kadar sıklikta inmeliyim ya da inmelimiiyim..
Niye laf olsun çalışmak ayıp birşey mi?
Çalışmaya başlarsan ev almak için katkın olur kurtulursun oradan. Bence eşini ikna et çalışmak için.
Aşağıya da sadece eşin indiği zaman in. Tek gitmezdim ben. Ne halleri varsa görsünler. Gerekirse korkarım yine de onlardan medet ummam.

Tamam çalışmazsan çalışma o halde yalnız kalmayı sorun etme.
Gece de gündüz de kalabilmeyi öğren.
Veya evden çalış, araştır bu konuyu.

O 8 yaşındaki kıza da yüz verme, kalmasın sende. Salak saçma ilişkiler içindeler belliki, anası babası baksın, sen değil.

Kayın ailenle arana mesafe koy, sen saygısızlık etme ama istemediğin şeyi zorla da yapma.

Ve yat kalk dua et, eşin iyi, kalıcı bir iş bulsun, belki o binadan taşınırsınız.

*
Bu tür konularda hep dile getirdiğim gibi bıkmadan usanmadan yine söylüyorum.
Allahaşkına kayın ailenizle, aynı evde, aynı binada yaşamayı kabul etmeyin!
Bunu kendinize yapmayın!

Niye çalışana kıyılıyor mu ne alakası var ? Kaç yaşındasın ?

Tamam canim sende kusura bkma ama (ben evde tek yatamam tek kalamam )diyenlere uyuz oluyorum yai lla da yaninizda biri kalmak zorunda mi ne var korkacak allah askina.. Yapacagin seyleri bize sorma bence,sen mesafeli davranacaksin ama saygili bir sekilde davranacaksin, evinde ye iç . ortam da pek sartlarda uygun degil madem o zaman mesafeni koru ezdirme kendini.

Gerçekten anlamıyorum. Neden evlenmek için bu kadar acele ediyorsunuz? Evlenince ne olacak diye bekliyorsunuz? Şimdi düzenli işi olmayan biri ile olmanın sıkıntılarını çekiyorsunuz. Ayrıca yaşınız küçük olduğu için neye nasıl tepki vereceğinizi bilemiyorsunuz.

Bi de ne demek kocam bana kıyamıyor, çalışmamı istemiyor. Bizim kocalarımız bizi sevmiyor mu yani? Kendinizi böyle kandırıyorsunuz. O koca sizden hizmetçilik beklediği için böyle bir kılıfın altına saklanıyor. O zaman siz de kocanıza diyin, ben de sana kıyamıyorum, sen de çalışma. B...la boncuk oynayın. Töbe yarabbi.

Ben babami 5 yasinda kaybettim.. basimda bi babam yok... ailemin durumuda pek yok..annem dul maasi aliyo elinden geldigince ev malzememi aliyo ama.. onlarinda durumu yok
Ah canım çok üzüldüm bide çok küçüksün.
Peki napmayı düşünüyosun böylede olmaz asla

Back