• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gidiyor:(

ReLaX02

Üzerimden atamadığım mutsuzluklarım var..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
725
Puanlar
18
Sevdim evlendim... allaha sukur pismanligim yok.. ama kv aramda sorunlarim var... ve ne yapacagimi bilmiyorum.. mesela kp bi akrabasi var.. ve o akrabasini onlar evlendirmisler.. bunda bi sorun yok.. o kadinida kendi gelinleri olarak goruyolar.. bunda da bi sorun yok..kv o kadinin cocuklarini buyutmus 3 tane cocugu var.. hepsinin yaslari aralikli en buyukleri 8 yasinda evleri kv karsilikli ve en buyuk kiz kv yaninda kaliyo.. annesi evinde oldugu halde hemde.. biz esimle 1 haftalik evliyken kv marasa gitmisti.. kvde o kiz icin sizde kalsin demisti ustelik annesi evinde oldugu halde yani annesi biraz fazla sorumsuz o kizin sorumlulugunu almiyo.. ve kv onun sorumlulugunu annesinin ustune yuklemezken benim ustume yukledi resmen.. ve ben daha 1 haftalik evliydim ya... neyse ben kabul etmistim kizin bizde kalmasini... su anki aklim olsa kabul etmezdim ama o zaman kabul etmistim iste..ama cok zoruma gitti.. esimle en guzel zamanlarimizdi.. ustelik benim annem o kizin annesine sen olsan daha 1 haftalik evli olsan baskasinin cocugunun yaninda kalmasini istermisin dediginde ben istemem kabul etmem demisti... en cokta o zoruma gitmisti.. annesi evinde oldugu halde elin cocuguna bakmistim ben.. daha bo de kv altina yapti mi falan gibisinden sorular sormustu.. neyse sonra kocam gece isinde calisacakti firinda.. kisa girmek uzereydik ve ben korkarim diyerekten kv evlerimiz altli ustli uste bn oturuyom altta o.. asagoda yattim geceleri korkarim diye kp havalar sogudukca evde sobali olan tek bi oda vardi yani bizim kaldigimiz oda esim zaten gecelero calisiodu orda yanimizda yatmaya basladi ve ben cekindim zamanla ve cikip evimde yatmak istedim.. kv dedim ki anne ben cekiniyorum asagida yatmaktan yukarda beraber yatalim dedi.. yok benim isim gucum var nasil yatayim yaninda falan dedi.. sonra yaninda yatan o kiz kalsin o zaman korkarim dedim.. onceleri onla yatmak istemiyodun simdi ona kul oldun dedi bana...cok zoruma gitti.. sonra o gun kp olay cikardi yukarda yatamazda gelsin burda yatsin gibisinden.. ustelik evimde yatmam benim en dogla hakkimken gecenin bi yarisi gitti esimi cavirdi is yerinden sizin derdiniz ne diye..ustelik tek derdim kp cekinmemdi.. yaninda uyuyamiyodum.. sonra yukari sesi geliyordu buraya gelmiyosa anasigile da gitmeyecek diye.. esimde beni savundu buraya neden gelmesin annesigile niye gitmesin burada gelir orada gider falan demis.. sonra kp kv yanima gondermedi ve ben o gece tek yattim cok korktum ama alistim zamanla..bi de ben baslarda kv beraber yedim 1 ay falan o geceden sonra ayri yemek istedim.. ustelik oda en dogal hakkimdi.. asagisi kalabikti bi gorumcem vardi evliydi 2 cocugu vardi. O gelinim dedikleri kadinin 3 cocugu vardi 2 kaynim kv kp falan kalabiliktik baya.. ama kalabilik gene de sorun deildi.. kalkip bi is yapmiyolardi.. evin yemegiydi bulasigiydi hep benim ustumdeydi. Genede idare ettimm.. su an 7 aylik evliyim ve ayri yiyorum heri geldi esimin calismadigi zamanlar oldu daha bi ekmek alip vermedi kv bize.. daha bi de bi ara 1 aya yakin her sabah kahvaltiya bize cikiyolardi... yeri geldi bulgurum bitti elimizde alacak paramiz yoktu kv den istedim oldugu halde yok bizimde bitti dedi... beni sevmiyo artik bunu biliyorumm bundan sonra daha ne olaylar yasandi ne olaylar.. bana cok haksizlik etti..evin catisinda zaten ev iki katli haliyle catida bizim katta.. catida kendi malzemeleri var kv.. diger ogullari icin halo battaniye falan.. bi ara catiya cokti ve bi kac sey eksikmis catida geldi ben size zamaninda ne verdim diye bahane ederek bazamon altini kontrol etti.. resmen bana hirsiz dedi.. ben o gun cok kotu hastaydimm.. hata inanamadimda.. yanlis mi anladim dedim ama hayir tamamen o anlama geliyodu.. daha bide bize mobilya borcalarimizin arasinda (borcumuzada hic yardim etmediler..) ev alin deyip durdu.. sirf diger oglunu evlendirip bizim oturdugumuz yere koymak icin.. daha ortada bi kiz bile yokken... bi kiz istiyolardi ozaman.. daha kizi vermemislerdi bile bize resmen evden cikin dedi.. cok zoruma giden seyler oldu daha bir suru olay var k.b uzunda yazdim..benim annem falan bize geldiginde suratini asiyo... resmen ailemin yanima gelmesini istemiyo.. ben 3 ay boyinca tek basima yattim esim caliaiyodu.. bi gun bile cikip kizim korkuyon mi diye bakmadi yeri geldi elektirikler kesildi.. ama o 8 yasondaki kizla beraber yatarken ben tek basimaydim.. bazen korkuyodum..sizce napmaliyim.. ona karsi nasil davranmaliyim evine ne kadar sıklıkta inmeliyim bilmiyorum ..lutfen bi cevap yazin.. biz esimle allahin izniyle hayirlisiylacocukta istiyoruz ama her seyi cok kafama takiyorum ve belkide ondan olmuyo.. lutfen bi cevap yazin napmaliyim.

O evden çıkın, bir iş bulun, biraz çalışıp düzene koyun işlerinizi. Ondan sonra düşünün çocuk yapmayu falan. Kv ye gitmeyin, o size her geldiğinde açmayın kapıyı, dışarıdaydım, duştaydım, uyuyordum vs uydurun.

Önce kendine bir iş bul haneye yardımın olur. Sonra o evden çıkın, kendi düzeninizi kurun. Sonrasında zaten gelip gitmeler kesilmeye başlar. Çok yüz göz olmuşsunuz

O evden çıkın, bir iş bulun, biraz çalışıp düzene koyun işlerinizi. Ondan sonra düşünün çocuk yapmayu falan. Kv ye gitmeyin, o size her geldiğinde açmayın kapıyı, dışarıdaydım, duştaydım, uyuyordum vs uydurun.
Ya esim calismami istemiyo.. biz koyluk bi yerde yasiyoruz laf olur bide.. su an bu evden cikacak durumumuz yok... daha mobilya borclarimiz duruyo..yoksa ben burdan cikmayi cok isterim ama durumumuz yok yani... yine cok sukur rabbimin verdigine..

Sızın yazınızda bıle ezıklık var sız boyle çok özür dilerim eşek olursanız, semer vuranınız cok olur. Kocaman kadınsın neden korkuyorsun tek basına kalmaya , evlendıysen kalacaksın basedeceksın ne var bunda

Neyapacan kapını kapatıp evinde oturacan
Oku bir ayetel kürsü allahın izni ile birşey olmaz
Herkes evleniyor ve tek yaşıyor alıştırmana bak
Onlarlada çok yüz göz olma
Allaha sukur korkum kalmadi artik.. esimde o isten cikti zaten simdi baska bi is ariyo.. gurbete gidecek.. cunku buralarda calisacagi bi yer yok... ve kayinlarim kp falan uzaga calismaya gittiler kv o kizla evde tek yatiyo simdi.. esim uzaga giderse benim yanimda kalmak istiyo ya sen gel diyo ya da ben gelem diyo elin cocuguyla benim yanimda ne isi var..asagiya insem kalabaligi eksik olmuyo bu konuda ne yapmam lazim bilmiyorum

Sızın yazınızda bıle ezıklık var sız boyle çok özür dilerim eşek olursanız, semer vuranınız cok olur. Kocaman kadınsın neden korkuyorsun tek basına kalmaya , evlendıysen kalacaksın basedeceksın ne var bunda
Yorumunuz icin saolun yinede ilk baslarda korkuyodum sadece.. daha once hic tek kalmamistimm simdi alistim artik...

Yorumunuz icin saolun yinede ilk baslarda korkuyodum sadece.. daha once hic tek kalmamistimm simdi alistim artik...
Ogrenmıssın ama sımdı elını versen kolunu kurtaramayacagını.
En basından sıkacaktın dısını kendı evınde kalacaktın madem evınde kalmayacaktın yemeyecektın ıcmeyecektın hakketten neden actınız o evı

Önce kendine bir iş bul haneye yardımın olur. Sonra o evden çıkın, kendi düzeninizi kurun. Sonrasında zaten gelip gitmeler kesilmeye başlar. Çok yüz göz olmuşsunuz
Esim calismami istemiyo..koyluk yerde yasiyoz bi de laf olur.. evden cikacak durumumuz yok su anda.. kv o kizla asagida tek yatiyo.. sizce ben gelinleri olarak yanlarina ne kadar sıklikta inmeliyim ya da inmelimiiyim..

Esim calismami istemiyo..koyluk yerde yasiyoz bi de laf olur.. evden cikacak durumumuz yok su anda.. kv o kizla asagida tek yatiyo.. sizce ben gelinleri olarak yanlarina ne kadar sıklikta inmeliyim ya da inmelimiiyim..
Neyin lafı olacak ? Af buyur arkadaşım da namussuzluk mu yapacaksın ! Altı üstü ise girip eşine destek olacaksın ? Kv o kızla aşağıda yatabilir burası seni ilgilendirmiyor ki ? Günde bir defa olmadı 2 günde bir defa in yeterli bence.. fazla samimiyetin gereği yok. Bende dağ başındaym neredeyse eşim seyire çıktığı zaman iki üç gün yalnız kaldım alıştım.sende alisabilirsin. Ayrıca taşınmadiginz sürece sen bunları çekmek zorundasn.... Eşin ne diyor peki tepkisiz mı kalıyor bütün bu olanlara ?

Neden korkuyosun koca kadinsin alt katinda zaten esinin ailesi birsey olsa kosarlar.
Hayir demeyi ogren boyle giderse cok ezilirsin.

Suanda nasıl davranıyorsun , ne kadarda ınıyorsun cıkıyorsun ?

Ogrenmıssın ama sımdı elını versen kolunu kurtaramayacagını.
En basından sıkacaktın dısını kendı evınde kalacaktın madem evınde kalmayacaktın yemeyecektın ıcmeyecektın hakketten neden actınız o evı
Bakin ben 18 yasindayim daha... biz koyluk bi yerrde yasiyoruz..ve ben okula gidiyodum.. cok bi yemek bilmiyodum.. kvden yemek falan ogrenmek icin 1 ay asagida yedim..kv baslarda cok seviyodum boyle biri deildi.. ama kopruyu gecene kadarmis.. bizim burda cogu kisi kv beraber yer.. bn bilsem.boyle olacagini en basinda her gun makarna yemeye bile razi olurdum...baslarda kv iyiydi.. guvendim ama yanilan ben oldum

Neden korkuyosun koca kadinsin alt katinda zaten esinin ailesi birsey olsa kosarlar.
Hayir demeyi ogren boyle giderse cok ezilirsin.
Haklisiniz gercekten ama dedigim gibi daha once tek kalmamistim... simdi alistim zaten... ve daha fazla ezilmek istemedigim icin burya yazdim ne yapmam lazim diye.

Bakin ben 18 yasindayim daha... biz koyluk bi yerrde yasiyoruz..ve ben okula gidiyodum.. cok bi yemek bilmiyodum.. kvden yemek falan ogrenmek icin 1 ay asagida yedim..kv baslarda cok seviyodum boyle biri deildi.. ama kopruyu gecene kadarmis.. bizim burda cogu kisi kv beraber yer.. bn bilsem.boyle olacagini en basinda her gun makarna yemeye bile razi olurdum...baslarda kv iyiydi.. guvendim ama yanilan ben oldum
Of çok kucukmussun
Ne dıyecegımı bılemedım. Suandada ıkı gunde bır ıcınden nasıl gelıyors aoyle yap, arada caya corbaya ın arada kek yap ın , duzene oturtma ama cokta sıvrılme yoksa barındırmazlar sızı orada

Ne güzel kendi hayatınızı kurmak için rest çekmişsiniz daha ne istiyorsunuz ki? Birşey beklemeyin ve çıkın gidin.

Altlı üstlü oturmalar ve hep aynı sorunlar.
Sizin için demiyorum sizin imkanınız kısıtlı ama imjanı olanlarda sırf para gitmesin diye sığınıyo kp koltuğuna umduğu gibi çıkmayıncada veryansın ediyo.

Çık o evden arkadaşım ailen destek olsun 2 odan olsun huzurun olsun

Suanda nasıl davranıyorsun , ne kadarda ınıyorsun cıkıyorsun ?
Ya ben fazla inmiyorum kendisi de evde fazla durmuyo zaten cok geziyo.. ama o geliyo buraya bazen esim cagiriyo

Altlı üstlü oturmalar ve hep aynı sorunlar.
Sizin için demiyorum sizin imkanınız kısıtlı ama imjanı olanlarda sırf para gitmesin diye sığınıyo kp koltuğuna umduğu gibi çıkmayıncada veryansın ediyo.

Çık o evden arkadaşım ailen destek olsun 2 odan olsun huzurun olsun
Ben babami 5 yasinda kaybettim.. basimda bi babam yok... ailemin durumuda pek yok..annem dul maasi aliyo elinden geldigince ev malzememi aliyo ama.. onlarinda durumu yok

Back