- 7 Mart 2015
- 236
- 162
- 23
- 50
Aslında zorlama yoktur yorumu kişinin inancına göre değişir kurani kerim ailenin din konusunda çocuğunu eğitmesi gerektiğini söyler hatta biraz zorlayabilirde ama kişi buna ne cevap verecek oda kendi bilecek iş tabiDinde zorlama yoktur
bu nasıl bir benzetmedir.bütün hayvanlar çırılçıplak. . O zaman biz de mi öyle olalım. Ben insan olarak Hayvanlardan farkliyim..Ve asla kendimi onlarla kiyaslanamam. Çok ilginç geldi bu yorum.
Ahlak örtüsü olmayanı başörtüsü neylesin..Bu sözü bi yerde okumuştum. .çok doğru bence. Edepli yaşamak başörtülü ama edepsizlik yaşamaktan kat kat evladır siz ahlakına dikkat edin bence. Açık olmak ibadetlere engel değil. Ben de tesetturlu bi bayanım. .ama maalesef tanıdığım nice tesetturlu kızlar evli erkekleri ayartıyor. İlla edep illa edep diyorum ben
hangi ayet kuranda kadınları dovunuzde yaziyorAslında zorlama yoktur yorumu kişinin inancına göre değişir kurani kerim ailenin din konusunda çocuğunu eğitmesi gerektiğini söyler hatta biraz zorlayabilirde ama kişi buna ne cevap verecek oda kendi bilecek iş tabi
Çok haklisinYürekten yap tesetturunu içinden gelmiyorsa yapma heleki kicina dar kotu giyip başına türban takanlardan olma Allah yardımcın olsun
hangi ayet kuranda kadınları dovunuzde yaziyor
Kocani bu ayetten haberdar etmelisinbakara
bakara
Hey Allah'ım hey. Sen hidayet ver... Helal olsun anne babana onlar senin de bir gün yerin altına gireceğini hesaba katıp ince düşünmüşler. Sen de madem kapandın (ki Allah a şükür) ney için kapandım diye bir araştırma yap daha iyi nasıl olunur öğren yahu. Bu dünyaya neye geldik unutma.Ne zaman öleceğinin garantisi var mı ? Arkadaşım yaa her planınızı şu 3 günlük dünyaya göre kurmayın yaa.
Tesettür bu tesettür!! Tarz değil farz. Kafanıza göre takılan bedelini öder.
Senin ki de şu hesap kabrinde ne hasır var ne kilim, oturmuşsun seyrediyorsun filim..
Bana da gelip bu senin fikrin demeyin ! Benim fikrim değil bizi bir kan pıhtısından bir damla sudan yaratan rabbimin emri !!
Tesettürlü olanın hayatımı kayıyormuşBende o baskıyla kapananlardanim. Biz ne için kapandıktan Allah icinmi hayır elalem ne der yasimiz geldi için kapandıktan kapabali nerdeyse yirmi yıl oldu evlendi çocuğum var ama hala bunu sindirebilmis değilim. Dahada kötüsü küçük kardeşime kimse kapan demedi. Bi gün anneme dedimki niye beni kapattinda o açık. "Onun barı hayatı kurtuldun o yüzden ona bisey demedim" dedi ve ben bu cümlenin yarasını hala taşırim. Uğraşma anlatamazsin anlamazlar.
islam tesettürü emretmez. islam nefsine hakim olmayı emreder. kuran-ı kerim'i okuyup, oradaki hükümleri kendisi üzerinde görmeyip başkası üzerine yoranlar, kul hakkı boyutunu bile ele almaya gerek kalmadan, müşriktir. tesettüre girmek isteyen girer, kuran-ı kerim emri değildir, olduğunu iddia eden ise şirk koşar.bu
Kocani bu ayetten haberdar etmelisin
Yazabilir misin ayeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?