- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
Daha çok beklersin, bu toplum adam olmaz.
Toplumun çoğu cahil, okumak düşünmek yerine hacının hocanın ağzına bakar dedikleriyle yatar kalkar. Her gün Arapça dua eder ama duanın anlamından habersizdir.
Tüm Ortadoğu Ortaçağa saplanıp kalmış takılmış gidiyor. Rusya hızını alamayıp bütün Ortadoğuyu haritadan silse dünyanın hiçbir kaybı olmaz. Cahili, yobazı, teröristi, cihatçısı ne ararsan var.
Bizim toplumuzdaki kadınlardan kendi adıma hiçbir umudum yok. 17 sayfadan net görülüyor.
Öyle..
Bu ülkede düşünene , zekaya değer yok.
Kuranı düşünene, sen ayetleri mi sorguluyorsun derler!
Ama kendileri düşünmeden, anam babam öyle yapmış doğrudur diyip, anlamadan boş boş uygularlar, uyguladım sanırlar.
Atalar ne yaptıysa o doğrudur derler.
Kuranı arapça değişik ses efektleriyle okurlar ama, bir gün düşünmezler, acaba ben ne okuyorum diye.
İslamın şartı diye sayı söylerler, bi onları bilirler. Onları da saptırarak bilirler. İslam sadece 3-5 şey söylemiş gibi bilirler.
Uydurulmuş hadislere inanırlar. Hadisi Kuranın önüne geçirirler. 2 hadis ezberleyince kendilerini cennetlik sanarlar.
Bunlar gibiler yüzünden gerçek dindarlara, dinini doğru yaşayanlara da tepkileniyor millet. Herkesi bunlar gibi zannediyorlar.
İslama faydam olsun derken, zararları oluyoır halbuki