• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zorla İnnova satan satıcılar

Jennes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
62
3
98
kızlar burası belki yeri değil ama o kadar sinirlendim ki paylaşmak istedim, lütfen mazur görün...

kızlar ben büyük kozmetik marketlerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum genelde. ama ne zaman mağazaya girsem bana hep zorla İnnova ürünleri satmaya çalışan tipler karşıma çıkıyor. neden başka bir marka değil de innova onu anlamıyorum ben. he? neden başka bir marka değil de innova? bi de kullandığımız bildiğimiz ve güvendiğimiz marka ve ürünler var hepimizin. satıcıya danışmadan bi şey alıyorsak onu bildiğimizden alıyoruz herhalde neden fikrimizi değiştirmeye çalışıyorsunuz? zorla elimize tutuşturuyorlar bi de kasaya kadar takip ediyorlar alıyormu almıyormu diye... Allah'ım yaaa!!! :47: sırf bu yüzden o sevdiğim kozmetik marketleri bırakıcam bu gidişle!!! :43:

sana katılıyorum, nedir bu innova satma çabaları anlamadım,
sürekli kullandığım bir temizleme köpüğü var,ama her yerde bulunmuyor,
mağazaları geziyorum şu marka köpük var mı? diyerek,
yok ama innova verelim size, çok güzel hem şimdi indirme bence kaçırmayın bu fırsatı diye ısrar ediyorlar.
inat ettim bende hiç innova kullanmadım,nasıldır bilmem ama hiç almaya niyetim de yok.

aynen ya bi de sürekli indirimde oluyor, iyi bi şey olsa sürekli indirimde olurmu? ya da iyi bi şeyse bile zorla niye satıyorlar?! bu indirim de sanırım müşteri çekme politikası...
ama ben daha fazla direnemedim 2 yıldır falan direniyordum bugün resmen satıcı zorla bi kremini sattı bana. ama resmen zorla ya. elime tutuşturdu sonra bütün mağaza boyunca ben alacaklarımı alırken takip etti ve en son kasada ödememi yapana kadar da bekledi :53::52::43:

Son düzenleme:
daha önce bende bu konu hakkında yazmıştım sana katılıyorum.
ayrıca başka komik olan şey şu ben mesela daha pahalı ürünlere yöneliyorum ona rağmen innova diye diretiyorlar o.o
artık sert bir şekilde konuşup susturuyorum baştan innova lafı edenlere çünkü gerçekten başka şekilde anlamıyorlar..
yahu kullandım hiç memnun kalmadım diyorum hala diretiyor çok sinir bozucu o yüzden benim sinirim bozulacağına onların ki bozulsun :)

zaten ben de biraz "kullandım da hiç işe yaramadı, ürününüz berbat!" diyebilmek için aldım bu sefer :1:

innova ürünleri nasıl? çok mu kötü ?

bilmiyorum ben ilk defa bi innova kullanıcam. ama benim fikrim çok kötü olmasa da iyi değildir ya da en azından sıradan olabilir. çünkü iyi olsaydı eğer satıcılar zorla satmazdı zaten insanlar innova arardı öyle değil mi? :1:

toniğinden tutun temizleyicisi maskesi ne varsa kullandım.
tonik ve temizleyicileri kesinlikle bir işe yaramıyor.
maske biraz daha iyi,ama o fiyatı haketmiyor :)

kızlar burası belki yeri değil ama o kadar sinirlendim ki paylaşmak istedim, lütfen mazur görün...

kızlar ben büyük kozmetik marketlerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum genelde. ama ne zaman mağazaya girsem bana hep zorla İnnova ürünleri satmaya çalışan tipler karşıma çıkıyor. neden başka bir marka değil de innova onu anlamıyorum ben. he? neden başka bir marka değil de innova? bi de kullandığımız bildiğimiz ve güvendiğimiz marka ve ürünler var hepimizin. satıcıya danışmadan bi şey alıyorsak onu bildiğimizden alıyoruz herhalde neden fikrimizi değiştirmeye çalışıyorsunuz? zorla elimize tutuşturuyorlar bi de kasaya kadar takip ediyorlar alıyormu almıyormu diye... Allah'ım yaaa!!! :KK47: sırf bu yüzden o sevdiğim kozmetik marketleri bırakıcam bu gidişle!!! :KK43:

canım kozmetik mağazalarında birden çok stand olunca elemanı başına dikiyorlar üstüne kota koyuyorlar o yüzden herkez kendi markasını satmaya çalışıyor geneli bilgisizce hareket ediyor. ama inova konusunda şunu sölemeliyim ben çok memnunum peelingi üniversite dönemimde kozmetik mağazasına gelen ünlü bi cilt bakım uzmanı vardı danışarak almıştım yoksa o mağaza da da biri dermokil biri nivea herkez ayrı yerden bişey satmaya diğer markayı kötülemeye calışıyordu o yüzden asla satış elemanının lafına bakarak bi ürün alınmamalı bence :) . her cilt yapısı farklı başkasına iyi gelen ürün sana iyi gelmeyebilir cilt bakım uzmanına danışşsan aslında daha net tanırsın cildini. benim yazın yüzümde güneşten ölü deri kalmıştı inova peelingi sayesinde hemen attım cildimden leke kalmadı sayesinde, hatta bitti şimdi tekrar alıcam ölü deriyi atma konusunda onun üstüne peeling görmedim birsürü marka denedim çoğu hakkında bilgi sahibiyim. ama önce cildi tanımak gerekli tabi..

innova ürünleri nasıl? çok mu kötü ?

canım önce cildini tanı benim memnun kaldığım üründen başkalarının yorumunu okuyorum memnun değil. cilt yapısı önemli diye düşünüyorum. çünkü ben inova peeling'den başka peeling bende işe yaramıyor. ölü deriyi hemen atıyor çünkü tanecikleri çok küçük ve masaj yaparak uyguluyorsun duşta yaptığın için gözeneklerin açık oluyor ve üstündeki ölü deriyi atıyorsun duştan sonra nemlendirici ve yüzüm kaymak gibi pürüzsüzleşiyor. sivilce çıkmaya başlasın hemen duşta uyguluyorum ertesi güne pürüzsüzleşiyor. birçok peeling kullandım ama inova peelingi kadar etkili olmadı. o yüzden inova kullanıyorum..

Back