zorla evlenmek istemiyorum.

Bu millet bi alem evlenmek istemeyen kişilerin derdi geriyor bence onları

Ben 23 oldum nişanlıyım ama düğün tarihi belli değil her sorduklarında ne zaman hazır olursam diyorum yine bla bla sorular ama onlara yaptığım tek şey

Bence evleninde görün gününüzü bizde gülelim falan mı demek istiyolar acaba

canım o baskılar evlenmekle de bitmiyor ki e iş ne zaman? e çocuk ne zaman ?ee ikinci ne zaman? üçüncü bla bla bla ..elalemin lafı hiç bitmez en doğru kararı sen verebilirsin yaşayacak olan sensin
gerçekten öyle 29 yaşında evlendim, evlenene kadar her ay birilerinden ne zaman evleneceksin yok mu biri lafınıdan gına gelmişti, evlendim balayından döndüğüm gün başladılar eeee çocuk???? çocuğum oldu, kuzuşum daha 10 ayını yeni bitirdi eee ikinciyi ne zaman düşünüyorsunlar başladı...
demem o ki sevgili konu sahibi yaşın genç, ayrıca başka bi arkadaşın da dediği gibi kendini hazır hissetmediğin her yaş evlilik için erkendir, tıka kulaklarını elalemin dediklerini, bi ömrü sen geçireceksin evleneceğin adamla, o yüzden kimseyi ilgilendirmez ne zaman kiminle evleneceğin

çocuk büyüyünce bu sefer onun evliliğine musallat oluyorlar işte bu kısır döngü bitmiyor malesef elalem denen şey resmen girdap

M Maxi roll
bende 4 aylık evliyim 30 yaşımı aşarken evlendim. iyi ki öyle yapmışım
nasıl mutluysan öyle yaşa. ne olmasını istiyorsan öyle yap. bu kuru gürültüler işe yaramıyor

İstemiyorsan bu işin geçmi si erken misi olmaz.Üç beş cahilin,hayatta hedefin evlenmekten başka birşey olmadığını sanan insanların lafına göre mi hakreket edeceksin.Kaale bile alma.

Babaannem bile ölüm doseginde bana su bilmem neyin oğlu var gelsin verelim. Ya akillara zarar. Nasil insanlarin icindeyim bi bilseniz. Neyseki annem ciddiye almiyor.

Geç değil tabiki hele hazır değilsen hiç değil..Sallama milleti boşver onlar hep konuşur..Ne kadar uzarsa okadar iyi hem

Kiskiniyor musun ne ya? Ver bence su densizlerin agzinin payini, nasil dayaniyorsun. Ben bile sinir oldum. Kimin ne haddine, kiskaniyor musunmus of

Geç sayılmaz ama erken de değil yani halihazırda ilişkin varsa ilişkinin gidişatı ne yönde o önemli.18 yaşında değilsin neticede niyeti ciddi değilse oyalamasın seni.
ha denince evlenilmiyo zaten şimdi karar versen bi kaç yıla anca evlenirsin.
Dediğim gibi burada şahsın niyeti çok önemli yıllarını birine verip sonra ayrılıp iki aylık tanıdığın biriyle evlenme net.

Bencede o soruların sonu kesilmiyor. Ben 30 yaşımda evlendim. Kendi ailem asla bu konuda birşey söylemedi bana ama etraftan ufak ufak sorular almaya başlamıştım. Ben mizaç olarak bir sert bi yapıya sahibiyim. O yüzden çok fazla üstüme gelemediler. Şimdi de 2 sene oldu evlendiğin yaşınız geçiyor ne zaman çocuk yapacaksın diye dürtmeye başladılar. Hele yakın bir zamanda kayınvalidem herkesin içinde benim oğlum çocuk ister ama sen istemiyorsun heralde gibi bir laf etti. Dedim ya sertimdir biraz diye yatak odamı size mi anlatıyım istiyorsunuz ne diye bunu sorup duruyosunuz bir daha asla bu konuda konuşmak istemiyorum dedim ve konuyu kapattım. Bir daha da açılmadı. Evlensende sorulan şekli değişecek sadece..çocuk yapıcan 2. ne zaman dicekler...o nedenle sen boşver etrafındakileri...ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman bu işler..Bu soruları duymak istemiyorsan sende benim gibi sert ve net bir tavır al etrafındakşlere karşı..ben ne zaman istersem o zaman olacak evlilik imajını ver ve kapat konuyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…