gerçekten öyle 29 yaşında evlendim, evlenene kadar her ay birilerinden ne zaman evleneceksin yok mu biri lafınıdan gına gelmişti, evlendim balayından döndüğüm gün başladılar eeee çocuk???? çocuğum oldu, kuzuşum daha 10 ayını yeni bitirdi eee ikinciyi ne zaman düşünüyorsunlar başladı...canım o baskılar evlenmekle de bitmiyor ki e iş ne zaman? e çocuk ne zaman ?ee ikinci ne zaman? üçüncü bla bla bla ..elalemin lafı hiç bitmez en doğru kararı sen verebilirsin yaşayacak olan sensin
çocuk büyüyünce bu sefer onun evliliğine musallat oluyorlar işte bu kısır döngü bitmiyor malesef elalem denen şey resmen girdapgerçekten öyle 29 yaşında evlendim, evlenene kadar her ay birilerinden ne zaman evleneceksin yok mu biri lafınıdan gına gelmişti, evlendim balayından döndüğüm gün başladılar eeee çocuk???? çocuğum oldu, kuzuşum daha 10 ayını yeni bitirdi eee ikinciyi ne zaman düşünüyorsunlar başladı...
demem o ki sevgili konu sahibi yaşın genç, ayrıca başka bi arkadaşın da dediği gibi kendini hazır hissetmediğin her yaş evlilik için erkendir, tıka kulaklarını elalemin dediklerini, bi ömrü sen geçireceksin evleneceğin adamla, o yüzden kimseyi ilgilendirmez ne zaman kiminle evleneceğin
26 YAŞ EVLİLİK İÇİN GEÇ KALINMIŞ BİR YAŞ DEĞİL AKSİNE 4-5 SENE DAHA BEKAR BİR BAYAN OLARAK GÜNÜNÜ GÜN EDEBİLİRSİN
26 YAŞ EVLİLİK İÇİN GEÇ KALINMIŞ BİR YAŞ DEĞİL AKSİNE 4-5 SENE DAHA BEKAR BİR BAYAN OLARAK GÜNÜNÜ GÜN EDEBİLİRSİN
İstemiyorsan bu işin geçmi si erken misi olmaz.Üç beş cahilin,hayatta hedefin evlenmekten başka birşey olmadığını sanan insanların lafına göre mi hakreket edeceksin.Kaale bile alma.Yakin zamanda 26 yasima girdim. Acaba evlilik icin cok mu gec kaldim. Cunku etrafimdakiler hep bunu ima ediyorlar.
Erkek arkadasimla evlilik dusnmuyoruz su ara. O da pek istemiyor acikcasi. Bende zorlamiyorum. Itiraf etmek gerekirse hicc hazir hissetmiyorum kendimi. Hele cocuga hic.
Ama evde kalmis muamelesi canimi sıkıyor. Eve gelen misafir evlenmiyor musun varmi biri kardesin eevlendi o nu kiskaniyor musun? Cocugu oldu kiskandin mi diyor sacma sapan. Kardesim de 27yasinda 20 yasinda evlendi. Erken diye annem diretti ama karsi cikmadi cok mutlu cocugu var bende canim kardeşim icin cok mutluyum. Ama o bile bunlari duymaktan artik bana kardesim kiskanmiyorsun degil mi dedi. Ya sacini basini yolarim kafayi mi yedin dedim ofkemden. Ne alaka ya evlenmek istemiyorum zorla mi? Annem evlenmek istiyorsan ben elimden geleni yaparim diyor habire. Yok istemiyorum okulum yeni bitti kurslarima gidecegim dil ogrenecegim istemiyorum diyorum. Ama akrabalar teldefonda devamli bana görücü buluyorlar. Arkadaslar 26 gec mi ya akil verin ne olur.
cidden ya daha sırada çocuğum var bak bunu hiç düşünmemiştim.. vah garibiiimmmm başına neler gelecek haberi yokçocuk büyüyünce bu sefer onun evliliğine musallat oluyorlar işte bu kısır döngü bitmiyor malesef elalem denen şey resmen girdap
ölene kadar devam ediyor utanmasalar ölüm ne zaman diye soracaklarcidden ya daha sırada çocuğum var bak bunu hiç düşünmemiştim.. vah garibiiimmmm başına neler gelecek haberi yok
ayyy tövbe yarabbim ya cidden sıra ona geldiölene kadar devam ediyor utanmasalar ölüm ne zaman diye soracaklar
inan tarih belli olsa sorarlardıayyy tövbe yarabbim ya cidden sıra ona geldi
Yakin zamanda 26 yasima girdim. Acaba evlilik icin cok mu gec kaldim. Cunku etrafimdakiler hep bunu ima ediyorlar.
Erkek arkadasimla evlilik dusnmuyoruz su ara. O da pek istemiyor acikcasi. Bende zorlamiyorum. Itiraf etmek gerekirse hicc hazir hissetmiyorum kendimi. Hele cocuga hic.
Ama evde kalmis muamelesi canimi sıkıyor. Eve gelen misafir evlenmiyor musun varmi biri kardesin eevlendi o nu kiskaniyor musun? Cocugu oldu kiskandin mi diyor sacma sapan. Kardesim de 27yasinda 20 yasinda evlendi. Erken diye annem diretti ama karsi cikmadi cok mutlu cocugu var bende canim kardeşim icin cok mutluyum. Ama o bile bunlari duymaktan artik bana kardesim kiskanmiyorsun degil mi dedi. Ya sacini basini yolarim kafayi mi yedin dedim ofkemden. Ne alaka ya evlenmek istemiyorum zorla mi? Annem evlenmek istiyorsan ben elimden geleni yaparim diyor habire. Yok istemiyorum okulum yeni bitti kurslarima gidecegim dil ogrenecegim istemiyorum diyorum. Ama akrabalar teldefonda devamli bana görücü buluyorlar. Arkadaslar 26 gec mi ya akil verin ne olur.