zorla evlenmek istemiyorum.

Ben sildim yanlislikla Telden yazinca imlec yukari atliyor siliyor.

heh :KK70:

ya bekarlık sultanlıktır o da ayrı...
evlılık de guzeldir ama doğru kısı ise,, hazırsan

ama hazır değilsen ve bu kısı evet evlenmelıyım dıye kalbın atmıyosa ne fayda
baskası dedı dıye degıl gonlun ıstedı dıye olmalı

sen kendını hazır hıssettıgınde mutlu olursun..boyle dusundukce daha da mutsuz olursun

sevgilinle ne kadar süredir birliktesiniz ve birbirinize ne kadar bağlısınız bilemem ama önünüze doğru insan çıktıktan sonra asla hayır diyemiyorsunuz yaş kaç olursa olsun önemli olan doğru kişi (nasip)

Evde kalma yaşı diye bir yaş mı var ki öyle hissediyorsunuz.
Bırakın,kafanıza takmayın.
Elalem ne der diye değil kendi istekleriniz,inançlarınız,hayallerinize göre yaşayın bu hayatı.:KK51:

Sana bunları sorduklarında terslersen bir daha sormazlar ben öyle yaptım artık kimse birşey sormuyor.

26 çok geç bir yaş değil ki bilemedim, çevreniz nasıl bir çevreymiş :KK57: Boşverin herkesi hazır değilseniz sakın ama sakın evlenmeyin. Evlilik bu ağır bir sorumluluk, insan hazır hissedip hiç süphe kalmadığında evlenmeli. Takmayın kimseyi rahat olun.

Yakin zamanda 26 yasima girdim. Acaba evlilik icin cok mu gec kaldim. Cunku etrafimdakiler hep bunu ima ediyorlar.
Erkek arkadasimla evlilik dusnmuyoruz su ara. O da pek istemiyor acikcasi. Bende zorlamiyorum. Itiraf etmek gerekirse hicc hazir hissetmiyorum kendimi. Hele cocuga hic.
Ama evde kalmis muamelesi canimi sıkıyor. Eve gelen misafir evlenmiyor musun varmi biri kardesin eevlendi o nu kiskaniyor musun? Cocugu oldu kiskandin mi diyor sacma sapan. Kardesim de 27yasinda 20 yasinda evlendi. Erken diye annem diretti ama karsi cikmadi cok mutlu cocugu var bende canim kardeşim icin cok mutluyum. Ama o bile bunlari duymaktan artik bana kardesim kiskanmiyorsun degil mi dedi. Ya sacini basini yolarim kafayi mi yedin dedim ofkemden. Ne alaka ya evlenmek istemiyorum zorla mi? Annem evlenmek istiyorsan ben elimden geleni yaparim diyor habire. Yok istemiyorum okulum yeni bitti kurslarima gidecegim dil ogrenecegim istemiyorum diyorum. Ama akrabalar teldefonda devamli bana görücü buluyorlar. Arkadaslar 26 gec mi ya akil verin ne olur.
o evlen diyenlere evlendikten sonra kira ve faturaları gönder ödesinler o kadar istiyordunuz alın evlendim işte hadi buyrun sıkıntılara ortak olun de evlenmek evet güzel mutluysan sevip seviliyorsan ama elalem baskısından yapılacak bir iş değil kendi aklını ve kalbini dinle pişman olmazsın

BEn 24yasndaym bana da dyrlar
Ozellıkle annem sureklı soruyor cıldırtacak bı gun
Ama cevre baskı yaptıkca ıyıce soguyorum evlılıktn,zaten ıstemyrum
Sizlerden de guc alark 30a kadar yolu var dyorum hatta 35te olablrEn Büyük KK

26 yaş geç değil tabi ki. aslına bakarsanız 40 yaşında olsanız bile hazır olmadığınız bir evliliğe sırf çevreniz yüzünden evet demeyin.

Bekarlık sultanlıktır :) acele etmemelisiniz :) Zamanında evleneceksiniz zaten bunu her zaman söylemeye gerek yok diye düşünüyorum

normalde erkekler sevdiği kızla hemen evlenmek ister..sizin erkek arkadaşınız evlenmeye neden hazır değil..yosa sevmiyor mu?...:KK50:

Evlenmek için yaş değil ama doğru kişiyi bulmak şart, kızlarında dediği gibi laflar hiç bitmiyo böyle durumlarda seni anlaması destek olması çok önemli. Bnce kalbinin sesini dinle o sana doğru zamanı söylr :KK66:

Evlilik çok matah bir şey değil
26 yaş daha yolun başı
Dinleme sen onları
Ben 35 den sonra evlendim, acaba 40 ımı bekleseydim diye geçiyor içimden
İnsanlara bakma sen
Biraz rahatına bak, evlilik büyük bir sorumluluk

Yakin zamanda 26 yasima girdim. Acaba evlilik icin cok mu gec kaldim. Cunku etrafimdakiler hep bunu ima ediyorlar.
Erkek arkadasimla evlilik dusnmuyoruz su ara. O da pek istemiyor acikcasi. Bende zorlamiyorum. Itiraf etmek gerekirse hicc hazir hissetmiyorum kendimi. Hele cocuga hic.
Ama evde kalmis muamelesi canimi sıkıyor. Eve gelen misafir evlenmiyor musun varmi biri kardesin eevlendi o nu kiskaniyor musun? Cocugu oldu kiskandin mi diyor sacma sapan. Kardesim de 27yasinda 20 yasinda evlendi. Erken diye annem diretti ama karsi cikmadi cok mutlu cocugu var bende canim kardeşim icin cok mutluyum. Ama o bile bunlari duymaktan artik bana kardesim kiskanmiyorsun degil mi dedi. Ya sacini basini yolarim kafayi mi yedin dedim ofkemden. Ne alaka ya evlenmek istemiyorum zorla mi? Annem evlenmek istiyorsan ben elimden geleni yaparim diyor habire. Yok istemiyorum okulum yeni bitti kurslarima gidecegim dil ogrenecegim istemiyorum diyorum. Ama akrabalar teldefonda devamli bana görücü buluyorlar. Arkadaslar 26 gec mi ya akil verin ne olur.
kendini hazır hissetmiyorsan gerçekten erkendir. Söylenenlere kulak asıp canını sıkma.

Evliliğe v
Evliliğe ve çocuğa hazır değilsen evlenme sonra pişman olursun kimse nin lafina bakma kendine yazık eder sin

Sevgili arkadaşlarım tek tek yorumlariniz icin Teşekkürler. Sizden aldığım destek ve akıl ile artik kim ne derse desin sorun değil. Cogunuzun dediği gibi pisman olupda evlilikten ebedi soğumak istemiyorum. Sagolun var olun

Bence bir bayan için ideal yaş zamanları. Çoluk çocuk muhabbetini de düşünürsek fazla geç kalınmasından yana değilim.
Tabi doğru bir insanla birlikteysen , onu tanıdığına eminsen ve kendini hazır hissetmişsen.
Hayırlısı olsun.

bi arkadaş bulun, akıllara zarar olsun. dövmeli hızmalı filan olsun. motorcu kaskı taksın. boru gibi pantolon giysin, sivri topuklu ayakkabı giysin sonra da sacına jole bulasın. serseri olsun yani. bunla evlenicem deyin bak nasıl susarlar :KK70:

X