canım o baskılar evlenmekle de bitmiyor ki e iş ne zaman? e çocuk ne zaman ?ee ikinci ne zaman? üçüncü bla bla bla ..elalemin lafı hiç bitmez en doğru kararı sen verebilirsin yaşayacak olan sensinYakin zamanda 26 yasima girdim. Acaba evlilik icin cok mu gec kaldim. Cunku etrafimdakiler hep bunu ima ediyorlar.
Erkek arkadasimla evlilik dusnmuyoruz su ara. O da pek istemiyor acikcasi. Bende zorlamiyorum. Itiraf etmek gerekirse hicc hazir hissetmiyorum kendimi. Hele cocuga hic.
Ama evde kalmis muamelesi canimi sıkıyor. Eve gelen misafir evlenmiyor musun varmi biri kardesin eevlendi o nu kiskaniyor musun? Cocugu oldu kiskandin mi diyor sacma sapan. Kardesim de 27yasinda 20 yasinda evlendi. Erken diye annem diretti ama karsi cikmadi cok mutlu cocugu var bende canim kardeşim icin cok mutluyum. Ama o bile bunlari duymaktan artik bana kardesim kiskanmiyorsun degil mi dedi. Ya sacini basini yolarim kafayi mi yedin dedim ofkemden. Ne alaka ya evlenmek istemiyorum zorla mi? Annem evlenmek istiyorsan ben elimden geleni yaparim diyor habire. Yok istemiyorum okulum yeni bitti kurslarima gidecegim dil ogrenecegim istemiyorum diyorum. Ama akrabalar teldefonda devamli bana görücü buluyorlar. Arkadaslar 26 gec mi ya akil verin ne olur.
Yakin zamanda 26 yasima girdim. Acaba evlilik icin cok mu gec kaldim. Cunku etrafimdakiler hep bunu ima ediyorlar.
Erkek arkadasimla evlilik dusnmuyoruz su ara. O da pek istemiyor acikcasi. Bende zorlamiyorum. Itiraf etmek gerekirse hicc hazir hissetmiyorum kendimi. Hele cocuga hic.
Ama evde kalmis muamelesi canimi sıkıyor. Eve gelen misafir evlenmiyor musun varmi biri kardesin eevlendi o nu kiskaniyor musun? Cocugu oldu kiskandin mi diyor sacma sapan. Kardesim de 27yasinda 20 yasinda evlendi. Erken diye annem diretti ama karsi cikmadi cok mutlu cocugu var bende canim kardeşim icin cok mutluyum. Ama o bile bunlari duymaktan artik bana kardesim kiskanmiyorsun degil mi dedi. Ya sacini basini yolarim kafayi mi yedin dedim ofkemden. Ne alaka ya evlenmek istemiyorum zorla mi? Annem evlenmek istiyorsan ben elimden geleni yaparim diyor habire. Yok istemiyorum okulum yeni bitti kurslarima gidecegim dil ogrenecegim istemiyorum diyorum. Ama akrabalar teldefonda devamli bana görücü buluyorlar. Arkadaslar 26 gec mi ya akil verin ne olur.
Ya cok tsk ederim. Harika yazmışsınLisost: 39519864 .!.:çok geç kalmışsın hemen evlen yaşlısın baya bence canım kabul et..yanı resmen 26 yım dıyosun tabı kı evde kalırsın..
bu saatten sonra erkek arkadasından ayrılsan yenı bırını tanıyana kadar yasın olucak 29 ee ne kaldı..yas 30lalala lalala yeter yahu
boyle saçma salak seyler dıyorlar di mi
koca derdıne düşmüş cahilcikler
26 dıyosun sankı 36 gıbı
etrafa bakma anana kardesıne bakma
hayatı baskası ıcın yasamıyosun
kendın hazır olmadıgın bırseyı baskası ıcın mı yapıcan
sıyrıl bu dusuncelerden !!!
Ya cok tsk ederim. Harika yazmışsın
Aslında evlenmek istiyorsun ama sevdiğin insan istemediği için yapacak bir şey gelmiyor elinden. Ben bu izlenime kapıldım. Kendine dürüst olamaz bazen insanlar şartlardan dolayı.
26 yaş tabi geç bir yaş değil ama çok da geç kalmamak lazım bence. Doğru insanla doğru yaşta evlenmek çok güzel bir şey.
Cok haklisin. Kafami karistirdilar. su anda iistemiyorum ama sanki istemeliyim problem bende gibi hissettiriyorlar.evlenmek istemiyorsaniz söyleyin size kendi düsüncesini zorla dayatmaya calisan insanlara..bukadar kolay.
ama siz o laflardan sonra bence sarsilmissiniz ..bi yandan istiyor bi yandan korkuyor gibisiniz?
yoksa dert diye bu konuyu acmazdiniz sanirim buraya