- 8 Nisan 2010
- 130
- 1
merhaba arkadaşlar..bende sırtımdaki sivilceler için dr gittiğimde zoratanin verdi . yan etkilerini okudum ama yüzüm hiç aklıma gelmedi ..çok yağlı bir cildim var ..şuan 35 gün oldu hiç tahlil yaptrmadım daha yan etkilerine gelince başlarda yüzüm çok kuruyodu ve dökülüyodu hiç kimsenin yüzüne bakamıyodum kremler hiç fayda etmiyodu şimdi o kadar soyulma yok ama her gören yüzün neden kıpkırmızı diyo sinir oluyorum bazen başladığıma pişman oluyorum agda yasak falan yazıyodu bende jilet kullandım kullanmaz olsaydım 2 gün azısı geçmedi mahvoldum korkuma kaşlarımı aldıramıyorum...herşeyden geçtim en çok moralimi bozan da yüzümdeki tüylenme.( int baktım kimse böyle bişeyle karşılaşmamış Allah hepimiizn yardımcısı olsun
canım biraz sabret 4. aya girdiğinde kızarmalar da azalacak.
tüylenme bende de oldu, yalnız değilsin önceki tedavimde bıraktıktan 6 7 ay sonra düzelmişti tüyler ama yine çıktı inşallah yine düzelir. doktoruma söylediğimde artma gözlemlersen ilacı bırakmamız lazım dedi dikkat et sen de biraz tüylenme normal sanırım kafana takma o da etkiler boşver sen makyajını yap çık yine.
inşallah hepimiz hepsinden kurtuluruz tedavimiz bitince