yoo kilo promlemim olmadı benim. bol su içmeni tavsiye ederim son zamanlara doğru göz kuruluğu yapacak suni göz damlası kullanmıstım ben çok kanlanıyordu çünkü. dudağına 15-20 dkkada bir mutlaka yenile ısrarla söylüyorum rahat edersin öbür türlü yemek yerken ağzını bile açamazsın kanar :)))
1.5 aydır kullanıyorum şu anda. Zaten benim cildimde çok fazla sivilce yoktu. Dönem dönem kistik sivilceler ve sırtımda büyük büyük içi kanlı sivilceler oluyordu. İlaca ilk başladığım zamanki bütün o kurumalar, pütür pütürlük şimdi geçti, cildim sanki kadife gibi oldu. Rengi tek renk oldu. Gözeneklerim sıkılaştı ve küçüldü. Sivilce şu anda hiç çıkmıyor. Muhteşem bir ilaç bu kesinlikle:) Dudaklarım çok kuruyor sadece. Mutlaka krem ve güneş kremi (evde bile ) kullanıyorum. Leke olursa uğraşmak çok zor diye düşünüyorum. Kilo veriyorum kesinlikle. Eskisi gibi yemek yesem de gerçekten kilo veriyorum:) En büyük etkisini saçlarımda gördüm. Önceden saçlarımın ön tarafı biraz seyrek görünüyordu. Şimdi bayağı saç çıkıyor oradan. Saç dökülmem inanılmaz derecede azaldı. Eskiden yerler saç içindeydi. Banyoda elime tutam şeklinde geliyordu. Saçlarım da artık yağlanmıyor. Ben her gün mutlaka yıkardım. Şimdi bir hafta yıkamasam olur yani:) Diğer bir etkisi tırnaklarımda oldu. Tırnaklarım kırılmıyor. 1000 mg Biotin kullanmıştım bir dönem ama bu kadar iyi olmamıştı. Çok güçlendiler. Çok mutluyum:)