Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
evet hakılısn canım ben 2.ci ayımdayım etkisini göstermeye başladı bile omuzlarımda ve sırtımdakiler tamamen yok oldu ayrıca izleri bile kalmadı:)) yüzümdede sadece iki tane kaldı hadi bakalım inşallah bizde senin gibi oluruz dudakların için sana johnson baby nin vazelinin tavsiye ederim benim çok kurudu bepanthen işe yaramadı bunu kullanıyorum ve dudaklarım normale döndü:):dance:

haklısın canım,28 inde yolculuğa çıkıyorum.belki 27 sinde tahlil yapabilir.çünkü 30 unda yeni kutuya başlamam gerekiyor

evet hayatım ozaman bi problem çıkacağını sanmıyorum doktorunla görüş oda sana doğruyu söyleyecektir en azından ilaçlarına geç başlamış olmazsın yerimseniben

merhaba bayanlar bende aknetrent adındaki ilacı kullanmaya başladım. bugün 19. günüm.50 mg kullanıyorum. doktorum aslında zoretanin vereceğim demişti ancak eczacı aknetrent verince doktorum kullanabilirsin aynı ilaç zaten dedi. yan etkilerinden dolayı karar vermem zor oldu ama buradaki yazıları okuyunca kesin karar verdim ve tabi çevremde kullananlarda vardı. hepsi çok iyi sonuç aldılar. benim ilk hafta falan pek bişey olmadı ama son 10 gündür dudaklarımda feci bir kuruma var. doktorum vazelin pure adlı kremi verdi. tüp olduğu için kullanımı çok zor diye eczacının önerisiyle babe adlı bi dudak koruyucusu aldım. oldukça iyi geldi. burnumda da aşırı bir kuruma oldu. hatta kanıyor bazen. cildimdede sivilce artışı var. iltihaplı genelde. hatta kaşıyınca falan acıyor. son olarakta vücudumda oldukça fazla kaşıntı oluyor bende başta bilmeden kaşıdım ve kaşıdığım bölgeler kabardı şimdi geçtiler ama yanık izi gibi iz kaldı. o yüzden kaşımamanızı öneririm. azimliyim tüm yan etkilere rağmen sivilcesiz bir cilt için katlanacağım buna. değişimleri yine yazarım :-)

yazmayı unuttum saç derimde de aşırı bir hassaslaşma var. pul pul dökülüyor. kısa saçlarım ama yinede toplamaya çalışıyorum. sürekli toplamama rağmen saçlarımı yinede görünüyor malesef. ve okulda arkadaşlarımın saçların ne kadar kepeklenmiş sorularına açıklama yapmak zorunda kalıyorum. kullananlardan bu durumu yaşayan ve geçici bir çözüm bulabilmiş olan var mı acaba?

yazmayı unuttum saç derimde de aşırı bir hassaslaşma var. pul pul dökülüyor. kısa saçlarım ama yinede toplamaya çalışıyorum. sürekli toplamama rağmen saçlarımı yinede görünüyor malesef. ve okulda arkadaşlarımın saçların ne kadar kepeklenmiş sorularına açıklama yapmak zorunda kalıyorum. kullananlardan bu durumu yaşayan ve geçici bir çözüm bulabilmiş olan var mı acaba?

canım saçın için sana loreal in nemlendirici bakım maske ve kremlerini tavsiye ederim ben kullanıyorum ve çok memnunum.kuruduğumdan dolayı kaşıyamıyordum bile ama onuda bu şekilde çözümledim olumunekankayizsmile

Ben de bugün başlayacağım bu ilaca sabah akşam 20lik kullanıcam.Yan etkilerinden korkuyordum ben de ama sonun da dayanamadım.İnşallah geçer hayırlısıyla. Burda iyileşenleri okuyunca moral buluyor insan.
Dudaklar için doktorum hematan yazdı ama eczacım yetmez dedi. Nivea'nın yoğun nemlendiricisini aldım.
Bakalım ne kadar iyi gelecek.

Aklıma yüzümün nemlendirme işi takılıyor. sonuçta cildi temiz tutmak da gerekiyor akne olmaması için. Eczacım içinde alkol olmayan,doğal alphanova ürünlerini söyledi. Kendisi de ilacı ve daha sonra bu ürünü kullanmış.. İlaçla kullanırsan yüzünü dengeler,tahribatını azaltır dedi.
Siz ne kullanıyorsunuz?

bende zeratonin kullanıyorum. ergenliğimde tektük sivilcem çıkıyordu. ama son iki senedir sivilcelerle başım dertte. 27 yaşındayım ve sivilcelerim beni çok rahatsız ediyor.cildiyenin verdiği kremleri bir ay kullandım ama çok zahmetli bir iş oldugu için hap yazmasını istedim.zeratoninin ilk ayında sivilcelerim baya bi arttı. yuzumdeki kızarıklık yuzunden herkesten olumsuz cümleler duydum muhakkak guneş koruyucu kullanın çunku florasan ışıgı bile kızarıklık yapıyor. :KK43: şimdi ikinci ayımın son gunlerindeyim ve sivilcelerim hala geçmedi. intte okudugum her sayfada 3. ayda muzice olucagını söylüyor. aslında inanmak istiyorum ama hiç inandırıcı gelmiyor. doktorumda 4 ayda geçer demişti. beklemekten başka çare yok sanırım.
benim gibi ilacı kullanıp sivilceleri artan varsa lütfen ne zaman düzeldiği konusunda bilgi verebilir mi ???
dudak kurulugu için blistex dudak kremi kullanın.çok çeşidi var en etkilisi blistex lip relief cream eczanede bulabilirsiniz. bana dua edeceğinize eminim. ilk kullanımda bile etkisini görüyorsunuz :)

bende zeratonin kullanıyorum. ergenliğimde tektük sivilcem çıkıyordu. ama son iki senedir sivilcelerle başım dertte. 27 yaşındayım ve sivilcelerim beni çok rahatsız ediyor.cildiyenin verdiği kremleri bir ay kullandım ama çok zahmetli bir iş oldugu için hap yazmasını istedim.zeratoninin ilk ayında sivilcelerim baya bi arttı. yuzumdeki kızarıklık yuzunden herkesten olumsuz cümleler duydum muhakkak guneş koruyucu kullanın çunku florasan ışıgı bile kızarıklık yapıyor. :KK43: şimdi ikinci ayımın son gunlerindeyim ve sivilcelerim hala geçmedi. intte okudugum her sayfada 3. ayda muzice olucagını söylüyor. aslında inanmak istiyorum ama hiç inandırıcı gelmiyor. doktorumda 4 ayda geçer demişti. beklemekten başka çare yok sanırım.
benim gibi ilacı kullanıp sivilceleri artan varsa lütfen ne zaman düzeldiği konusunda bilgi verebilir mi ???
dudak kurulugu için blistex dudak kremi kullanın.çok çeşidi var en etkilisi blistex lip relief cream eczanede bulabilirsiniz. bana dua edeceğinize eminim. ilk kullanımda bile etkisini görüyorsunuz :)

canım bende 2.ci ayımın son günlerindeyim mesela adet göreceğim için diye düşünüyorum yanağımda kocaman bi akne çıktı.sağ yanağımdan özendi sol yanağımdada bi tane çıkıverdi bende onlara som demleriniz sizinle savaşmayı bırakmıyorum diyorum kaydirigubbakcemile3 doktoruma geçen ay tahlilim için gittiğimde söyledim özellikle çenemde beyaz noktalar çoğaldı doktorumda dur bakalım daha 1.ci ayın bitti 2.ci ayda sivilcelerde artış bile olacak ama sabırlı olucaz 3.ayda değişimi daha da farkedeceksin dedi.6 gün sonra 3.cü ayıma gircem bakalım görücez inşallah çektiğimiz zahmete değer diye düşünüyorum.ama arkadaşım kullandı onunda 3. cü ayının ortalarına doğru bayağı bir azalma oldu ve 6 ay kullandı 6 ay sonunda bebek gibi bi cildi vardı.hala da öyle 2 yıl oldu kullanalı onun.maşallah arada 1-2 tane sivilcesi çıkıyor oda adet döneminde darısı başımıza kızlarrr zemuszemus

canım benimde saçım bir ara öyle oldu.ben şöyle yaptım.
önce bir kovaya 2 litre ılık su koydum.içine yarım çay bardağı üzüm sirkesini karıştırdım.saçımı bununla yıkadım.sirkenin ağır bir kokusu var ama asla saçında bu koku kalmıyor merak etme.kepek sorunu geçene kadar her duş aldığında duştan çıkmadan böyle yaparsan azalıcaktır.

kesinlikle katılıyorum canım sana! sebamed dudak koruyucu kullandım hiçbir işe yaramıyor.niveanınkiler bile kozmetik olmasına karşın daha etkili aklinialirimsmile
ama blistex aldım anında etkiledi.acayip farkı var.bende blistex daily lip conditionel yani günlük bakım kremi aldım. mentollü birşey ama asla yakmıyor :lepi:

Magnolia83 ve Sel90 çok teşekkürler kızlar. hemen yarın deneyeceğim önerilerinizi. inşallah sorunum ortadan kalkacak. tekrar çok sağolun =)

Kızlar bu ilac yüzü çok kurutuyormuş ya,siz ne kullandınız yüzünüzü nemlendirmeniz için? Pek çok ürün var,ve pahalılar da.. Ne kullanacağımı şaşırdım gerçekten. 3. günümdeyim ama yakında ihtiyaç duyucam sanırım.

Kızlar bu ilac yüzü çok kurutuyormuş ya,siz ne kullandınız yüzünüzü nemlendirmeniz için? Pek çok ürün var,ve pahalılar da.. Ne kullanacağımı şaşırdım gerçekten. 3. günümdeyim ama yakında ihtiyaç duyucam sanırım.

canım ben roc un 24 saat etkili nemlendiricisini kullanıyorum çok ta memnunum istersen dene yerimseniben

Teşekkür ederim cavabınız için,la roc'u önermişti bir arkadaş daha.
Etkili demek ki, Dikkat alıcam.

Kardeşim rahat 7 aydır kullanıyor oldukça memun:lepi:

Ancak benim sorunum başkaydı,saçlarımın diplerinde sivilce çıkmaya başladı(Sanırım bir kuaförde huylanmam sonucu)benneyaptımki

Ve ne yaparsam yapayım bi türlü geçiremedim,saçlarımın ekstra ekstra dökülmesi de cabası:a015:

Üniversite hastanesine gittim daha kapsamlı bi araştırma için,alerjim var mı bakıldı
Saçlarımdaki sivilcelerden örnek alındı
Kanıma bakıldı
Hormonlarıma bakıldı
Sonuç;zoretanin oldu :1rolleyes:

Şu an mantar panoma bakıyorum,09.08.2010 da başlamışım-09.09.2010'da ilaç bitmiş
Araya bayram girince filan hastaneye gidememiştim 21.09.2010'da kaldığım yerden devam ettim
Yani hemen hemen iki ay olacak diyelim biz ona
Ancak şu an pürüzsüze yakın bi cildim var diyebilirm
Beni en çok sevindirense artık siyah noktadan arınmış tertemiz bir buruna sahip olmam
Sadece yüzüm bürazcık kızarıyor onu da spf'li kapatıcılarla kapatıyorum
Yanlız benim dudaklarımda,burnumda,alnımda ve yanaklarımda kuruma var
Bu bölgeler içinde (burun hariçnaniknanik) nemlendirici kullanıyorum

Oriflame müşteri temsilcisi olduğum için ürünleri hakkında epey bilgim var ve oriflamein kırmızı bi seti var onu kullanıyorum(gece+gündüz kremi)
Çok işe yarıyor bende de kardeşimde dekaydirigubbakcemile5
Dudaklarım için de yine oriflame'in lip balmı var
Çoğu kişi bilir
Oriflamein en çok satan ürünlerinden biridir:hulya:
Küçük bi yumurta büyüklüğünde
Çok güzell yumuşatıyor dudakları
Makul de bi fiyatı var6.90 indirimde
Tanıdık bulursanız 5 liracıkkk :)sırnaşık şey

Yüzümü gören arkadaşlarım da aşka gelip kullanmak için doktor arıyorlar
:dance:

Sağğlıklı günler dilerim a.s.
Ayrıntılı bilgi isteyenler(oriflame+zoretanin) özel mesaj atabilirlerrrr:hooray:

Son düzenleme:
Meraba..
Şiddetli deil ama yaklaşık 3 4 senedir akne problemim var..Bu zamana kadar zaman zaman şiddetlense de çok kötü değildi.Ancak eskiden sadece yanaklrımın kenarlarında olan sivilceler artık çene vs yayılmaya başladı suratıma.kıpkırmızılar ve içleri dolu dolu.Sönseler bile kırmızılıkları leke olarak kalıyor.Kesinlikle oynamıyorum ama makyaj vs tabiki yapıyorum.mineral pudra kulllanıyrdm altına sivilcelere kapatıcı surerek ancak artık yeterlı olmuyor malesef.Su ana kadar tam düzenli olmasa da adlarını hatırlayamdıgım pek cok krem vs kullandım. en son benzamıyncın kullandım ancaK nafile..Hormonlarım normal ckıyor.doktorum normal cıkmasına ragmen dıane 35 e baslayalım bı bakalım dedi.Daha emın olabılmek ıcın devlette bır uzman doktora göründüm.Anlattım.şiddetli olmasa da akne problemim var oldgunu ve bu sivilce dönemimi kısaltmak ıcın tek çözümümün roaccutane veya zerotanin oldgunu söyledi.Düşük doz baslamamı önerdi.Ancak annem hıc sıcak bakmıyor.Yanı sıra ben de cidde anlamda endişe duyuyorum.Çünkü cok uzun bır süre ve sabır gerektıren bişey..Beni en çok endişelendiren hepinizinde olduğu gibi tüm svlcelern dökülmeye başladığı dönem.bu dönemde oluşan ciddi kızarklıklar vs.açıkçası kullanan tanıdıklrım var ama hiç bu evresini bire bir göremedim malesef.şimdi güvenemiyorm.Çok kararsızım.Doktorum eger ki istemiyorsan monodox hap artı isotrexin jel e başlayalım dedi.isotrexin in de etkili olduğunu söyledi.ama bilemiyorum gerçekten..Artık çok fazla umut bağlayamıyorum bu tür dısardan tedavilere..En düşük doz da başlasam da etkileri aynı şiddtte görülecekmidir bi bilginiz varmı

Meraba..
Şiddetli deil ama yaklaşık 3 4 senedir akne problemim var..Bu zamana kadar zaman zaman şiddetlense de çok kötü değildi.Ancak eskiden sadece yanaklrımın kenarlarında olan sivilceler artık çene vs yayılmaya başladı suratıma.kıpkırmızılar ve içleri dolu dolu.Sönseler bile kırmızılıkları leke olarak kalıyor.Kesinlikle oynamıyorum ama makyaj vs tabiki yapıyorum.mineral pudra kulllanıyrdm altına sivilcelere kapatıcı surerek ancak artık yeterlı olmuyor malesef.Su ana kadar tam düzenli olmasa da adlarını hatırlayamdıgım pek cok krem vs kullandım. en son benzamıyncın kullandım ancaK nafile..Hormonlarım normal ckıyor.doktorum normal cıkmasına ragmen dıane 35 e baslayalım bı bakalım dedi.Daha emın olabılmek ıcın devlette bır uzman doktora göründüm.Anlattım.şiddetli olmasa da akne problemim var oldgunu ve bu sivilce dönemimi kısaltmak ıcın tek çözümümün roaccutane veya zerotanin oldgunu söyledi.Düşük doz baslamamı önerdi.Ancak annem hıc sıcak bakmıyor.Yanı sıra ben de cidde anlamda endişe duyuyorum.Çünkü cok uzun bır süre ve sabır gerektıren bişey..Beni en çok endişelendiren hepinizinde olduğu gibi tüm svlcelern dökülmeye başladığı dönem.bu dönemde oluşan ciddi kızarklıklar vs.açıkçası kullanan tanıdıklrım var ama hiç bu evresini bire bir göremedim malesef.şimdi güvenemiyorm.Çok kararsızım.Doktorum eger ki istemiyorsan monodox hap artı isotrexin jel e başlayalım dedi.isotrexin in de etkili olduğunu söyledi.ama bilemiyorum gerçekten..Artık çok fazla umut bağlayamıyorum bu tür dısardan tedavilere..En düşük doz da başlasam da etkileri aynı şiddtte görülecekmidir bi bilginiz varmı

merhaba kmilee ben ayın 27 sinde 2.ci tahlilim için gittim ve sadece kolstrolüm yine yüksek çıktı oda ilacı kesecek kadar değil normalde sınır 200 benimki 230 çıktı .isotrexsin kullandım hemde kaç yıl doktorum etkili olacağını söyledi fakat krem bitti yine aynı eğer temelden kurtulmak istiyorsan bence zoretanin kullan.sadece dudaklarda kuruluk yapıyor başka hiç bişey yapmadı bende ki bünyem çok zayıf.doktorum bünyem zayıf olduğu için tereddüt bile etti ben ısrar ettim.o yüzden kimseyi dinleme bence.neticede hayat senin hayatın ve o sivilcelerle sen yaşıyorsun senden iyi onun psikolojisini kimse bilemez canım.bence başla.ben iyiki başlamışım diyorum 3.cü ayıma girdim ve siyah ve beyaz noktalarımın hepsi gitti sivilcelerimde çok aza indi hatta tek tük kaldı desem daha doğru olur.ben sabah 10 mg akşam 20 mg olarak başladım.sana söylenen yan etkiler seninde gözünü korkutuş ama inan dudak kuruluğundan başka hiç bişey olmuyor ki zaten ilk ayın sonunda tahlilde eğer bir sorun çıkarsa kesiyor doktor.bütün gücünü topla ve başla iyiki başlamışım diceksin emin ol :KK34: :KK34:

:) öyle mi dersin magnolia..
peki sivilce problemin fazlamıydı senn ?Açıkçası ben cok rahtszlık duyyorum cildimden dolayı sürekli makyaj dolasmaktan sıkıldım.:KK31:Önceden pudra yetrli olurdu ama 2 aydır artık fondeten kullanıyorum biraz olsun kapatabılmk ıcın.O kadar cok olumsuz yorum var ki geri adım atmamak elde deil.Gerçi herkesin bünyesi farklı evet ama beni şu sivilcelerin azdıgı dönem cok korkutuyo..Senin kacıncı ayında veye haftanda çoğaldı?Yani bi de benim ilacı kullandıgım süre ıcınde kapatmadan dısarı cıkma gibi bı olayım da yok.Ama cok zaraar vermıyomus dıye duydum tahriş ettirmicek şekilde ve düzgün temizlenmesi halinde..O kadar abartılı şeyler okuyorum ki ..şu kıpkırmızı dolaşma olayı fln:/ Yani belli bi dönem dökülüyo svlceler ve yüz kızarıyo fln 1 ay süre bu hali alıyo snra ilacın etkisinn sürekli olabilmesi içinmi birkaç ay kullanılıyor yoksa kullanılan tüm 6 ay boyunca fln mesela bu şekildemi oluyo cilt kıpkırmızı ?Kapatılma şansı yokmu özel bi günde vs..bi de leke olayın nasıl?zerotanin ve roaccutane arsındaki farklılkla ilgili herhangi bişi söledimi doktorun?annem hiçbişey yok uğraşma diye tutturuyoooo..çirkin ördek yavrusu annesine kaz görünürmüş misali:))

merhaba kmilee ben ayın 27 sinde 2.ci tahlilim için gittim ve sadece kolstrolüm yine yüksek çıktı oda ilacı kesecek kadar değil normalde sınır 200 benimki 230 çıktı .isotrexsin kullandım hemde kaç yıl doktorum etkili olacağını söyledi fakat krem bitti yine aynı eğer temelden kurtulmak istiyorsan bence zoretanin kullan.sadece dudaklarda kuruluk yapıyor başka hiç bişey yapmadı bende ki bünyem çok zayıf.doktorum bünyem zayıf olduğu için tereddüt bile etti ben ısrar ettim.o yüzden kimseyi dinleme bence.neticede hayat senin hayatın ve o sivilcelerle sen yaşıyorsun senden iyi onun psikolojisini kimse bilemez canım.bence başla.ben iyiki başlamışım diyorum 3.cü ayıma girdim ve siyah ve beyaz noktalarımın hepsi gitti sivilcelerimde çok aza indi hatta tek tük kaldı desem daha doğru olur.ben sabah 10 mg akşam 20 mg olarak başladım.sana söylenen yan etkiler seninde gözünü korkutuş ama inan dudak kuruluğundan başka hiç bişey olmuyor ki zaten ilk ayın sonunda tahlilde eğer bir sorun çıkarsa kesiyor doktor.bütün gücünü topla ve başla iyiki başlamışım diceksin emin ol :KK34: :KK34:

Magnoliaa:)yardımcı olurmusun bana ..

Bu ilacla roaccutane arasindaki fark nedir bilen varmi ? acaba ayni ilac ama sadece üreten firmalarmi farkli ?

Son düzenleme:
X