bende zeratonin kullanıyorum. ergenliğimde tektük sivilcem çıkıyordu. ama son iki senedir sivilcelerle başım dertte. 27 yaşındayım ve sivilcelerim beni çok rahatsız ediyor.cildiyenin verdiği kremleri bir ay kullandım ama çok zahmetli bir iş oldugu için hap yazmasını istedim.zeratoninin ilk ayında sivilcelerim baya bi arttı. yuzumdeki kızarıklık yuzunden herkesten olumsuz cümleler duydum muhakkak guneş koruyucu kullanın çunku florasan ışıgı bile kızarıklık yapıyor.
şimdi ikinci ayımın son gunlerindeyim ve sivilcelerim hala geçmedi. intte okudugum her sayfada 3. ayda muzice olucagını söylüyor. aslında inanmak istiyorum ama hiç inandırıcı gelmiyor. doktorumda 4 ayda geçer demişti. beklemekten başka çare yok sanırım.
benim gibi ilacı kullanıp sivilceleri artan varsa lütfen ne zaman düzeldiği konusunda bilgi verebilir mi ???
dudak kurulugu için blistex dudak kremi kullanın.çok çeşidi var en etkilisi blistex lip relief cream eczanede bulabilirsiniz. bana dua edeceğinize eminim. ilk kullanımda bile etkisini görüyorsunuz :)