arkadaşlar herkese merhaba.ben 5 yıl önce akne tedavisi gördüm monodoks,aksil akniloks gibi ilaçlar kullandım dr.kontrolünde.fakat hiçbir faydasını göremedim.2 ay önce çene kısmımdaki aşırı sivilcelerden dolayı dr. a gittim günde 30 mg.olmak üzere zoretanin kullanmamı önerdi.ve bana yan etkilerinden uzuuun uzun bahsetti dudaklarında kuruma olacak,sivilcelerinde artış olacak,kişiye göre değişir ama bel ve baş ağrısıyla karşışaşabilirsin dedi.gerekli tahlilleri yaptıktan sonra bana bir kağıt imzalattı.şu an ilacı kullanalı 2 ay oldu fakat bende cok aşırı dudak çatlaması olmadı hatta 1 gun boyunca hiç nemlendirici sürmediğim oldu:teytey: burun kısmımda kuruluk oldu sadece.sivilcelerimde ewet gözle görlür bir artıs meydana geldi.kontrole gittiğimde dr. a sordum acaba ilaç etki göstermiyormu diye.hayır sende cok fazla yan etkisi olmamıs ama bu ilacın işe yaramadığı anlamına gelmiyor.hatta yerinde olmak isteyen çok kişi olabilir dedi bana moral verdi saolsun.tedavime devam ediyorum vee hiç moralimi bozmuyorum cildim düzelecek inşallah ben inanıyorum.sizde moralinizi bozmayın arkadaşlar.hersey çoooookkk güzel olacak.herkese şifalar diliyorum