Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

evt çıkabilir sivilce hiçbişe kesin çözüm deil ben bunu anladım bu 3.kullanışım bundan sonrada çıkarsa artık hiç umudum kalmayacak bide izler var zaten ne ararsan var yüzümde aynalara küstüm

Hadi ya cnm ne bilim kesin olmasada ben bu kadar kisa sürede beklemiodm çikişlarini :/// artiş olmasnda buna raziyim sen 3. kez mi kullandnn :SS peki bi zarari olmuo mu yha benm gittigm yerlerde sasiriolardi bana ne bilim ben ondan korktm biraktm ..
Bu arada ne zaman umudun kesilirse zaten birşeylerden o an herşey istedigin gibi olur biraz moralin bozluosa işe yaricaktir bu sefer bence pek fazlada moralini bozma derm :)

Son düzenleme:

Tatlm terleme daha ne ki çoğalir bile belki ben o kadar terliodm ki hala terliorm tabi geçmedi ama geçen yazki gibi deil çocuun biri bana şeytan görmüş demişti yolda giderkn o kadar terlemiştmki hatta kilon warsa biraz zayiflatabilirde ben 5-6 kilodan fazla werdm ilaci kullanirken bana yaradi D: sana nasil olur bilmyrm ama .. adet düzensizligide ewet yapiomş bi zarari yokmş bnm sewgili doktorm öyle demiştii banaaa

Son düzenleme:
canm sıkma ya bak snra izler kalıyo.o kadar yan etkiye rağmen kullanıyorz bu ilacı bari sonunda hiç iz falan da kalmasın :)

tmm canm sıkmıcam bugünden sonra en iyisi hiç aynaya bakmamak.canm bisürü iz var zaten yüzümde sivilcelerden kalan çukur izler bide önceden sıktıklarımdan kalan tırnak izleri.aslında bukadar çok oynamasaydım yüzümle belki bu hale gelmezdi.ta liseden beri sıkar dururum çok pişmanım keşke hiç dokunmasaydım ama iş işten geçti. roaaccutane izleri geçirmiyoki canm önceki kullanmalarımda büyük olan izler hiç geçmedi.ama yüzeysel olanlar geçebiliyo oda cildin soyulursa.doktorda dedi zaten izleri geçirmez diye ama bari şu tırnak izlerim geçse razıyım

inş canm inş işe yarar.bilmiyorumki zararı oluyomu.kaç tane doktora gittim hepside bikaçkez kullanabilrsin zararı olmaz dedi zaten tahlile göre veriyolarya.hatta eğer öncekileri kullanmasan daha çok çıkabilrdi sivilce dediler. yokcanm eskisi gibi olmuyo merak etme artış olmaz.bikaçtaneye takılma hiç dert etme bile onlarda geçer zamanla.benm bıraktıktan 6 7 ay hiçbişe çıkmamıştı.ah bide tekrarlamasa bu ilaç sivilcede mucize olurdu valla

Ahh ahh aynennnn :109: söyle prüzsüzzz berrak beyaz bi tennnnnn :95:

Canm bu ilaç izlere pek bişy yapmıyo ama doktoruna sor sen bi belki bi ilaç verir izler için.ben sorucm açıkçası kendm için.O kadr büyük sivilceler çıkmaya başladı ki bnde anlatamam ya.dümdz olmuştu hepsi kurumuştu iki gn önce yanağmda kocaman.şu an ucunda iki tane beyaz nokta var patladı patlayacak çok kötü kaşınıyooo kendimi zor tutuyorm sırf iz kalmasn diye cnm.yani sıkmaya gerek yok yanlşlıkla elmi çarpsm bile patlayacak :S az önce bide sırtmda çıkmaya başşladı ta sivilce değil şu an şişiyo sadece.bide öyl bişy ki ssivilce sürekli değişiyo.mesela sabah kenarlerı şişti akşamüstü kenarları indi ucu çıktı :O çok değişk.tişörtm sırtıma deynce bile sanki iğne batırıyolarmş gibi cnm acıyo aşı oluyorm sanki ( ma sabredicem ne olursa olsn:)

canm benm ya sabret sakın dokunma.emin ol siviceler tamamen geçiyo 4 5 ay sonra.sende izler varmıki?? bendede sivilceler çıkıyo başlardayızya ama senin dediğin kadar büyük deiller.böle sert sert çıkıyo bende lazerden sonra böle değişik sivilceler çıkmaya başladı.siyah noktalarım çok arttı sıktığım için gözeneklerim büyümüş of of

benm çok büyük çıkıyo cnm bildiğin yüzüm kusuyo yani bnde izler az var cnm.sen doktora sor mutlaka gözeneklern için falan birşey verir mutlaka. :)

Yardım edin yanağmdaki sivilce daha çok büyüdü öyle büyüdü ki gözümü aşağı doğru indrmeden görebiliyorum o derece.ve çok pis gözükyo.dün gece kenardaki şişlikleri indi sadece ortası bembeyaz,sarımtırak ve yeşilimsi bi renge kavuştu.içindeki yağ belli oluyo artk.ama sıkmıcm inat ettm.eczaneye gidip sorsam diyorum dışarı nasıl çıkarm bu yüzle :S bant mı takp gtsem he bide altnda bi tane daha çıktı.oof ya.

Canımmm hiç bozma moralini ve oynamada bence. İlaçda kullanma. Zaten kullandığımız ilaç kurutma özelliğinede sahip normal şartlarda o sivilceler 3-5 günde geçer ama sende farkındasın ki 2 günde kuruyo bile. Sakınha sakın dokunma !!!

Hiç birşey sürmüyorum zaten cnm krem bile.dokunmıyım cnm o zaman.peki hani küçük yuvarlak bantlar var ya hafifi bişy.dışrı çıkarken onu kapatsam olur mu.görenlerin miğdesi bulancak yaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…