- 21 Haziran 2011
- 313
- 0
Canım ben daha önce veya şuanda contractubex kullanmadımm...
Hadi ya ben kullanmıştn die hatrlamışm cnm pardon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben daha önce veya şuanda contractubex kullanmadımm...
Hadi ya ben kullanmıştn die hatrlamışm cnm pardon.
Hiç birşey sürmüyorum zaten cnm krem bile.dokunmıyım cnm o zaman.peki hani küçük yuvarlak bantlar var ya hafifi bişy.dışrı çıkarken onu kapatsam olur mu.görenlerin miğdesi bulancak yaa :44:
O bantı kaldırırken ne olucak :))) pırtlıcak hemen oradan sivilce sonra yayılacak sonrada suratının her yer
n
bantk akapatman gerekecek Ben fondotenle kapatıodum ama yine çıkıyodu. Ama şöyle bi şey yapıyordum bulunduğum ortamlarda konuyu bu ilaca ve etkilerine getitirp kısa bi konferans veriyordum :)) Böylece de insanlar tiksinç tiksinç bakmıyoo. O yüzden kasma kendini alış makyajsız ve sivilceli kırmızı surat halinee :) Nasıl olsa geçecek o zaman görsen iltifatlarııı :)
Yardım edin yanağmdaki sivilce daha çok büyüdü öyle büyüdü ki gözümü aşağı doğru indrmeden görebiliyorum o derece.ve çok pis gözükyo.dün gece kenardaki şişlikleri indi sadece ortası bembeyaz,sarımtırak ve yeşilimsi bi renge kavuştu.içindeki yağ belli oluyo artk.ama sıkmıcm inat ettm.eczaneye gidip sorsam diyorum dışarı nasıl çıkarm bu yüzle :S bant mı takp gtsem he bide altnda bi tane daha çıktı.oof ya.
tatlım bencede hiç dokunma üstüne fondoten falan sür çok rahatsız ederse
benimde çenemde bigün çıkıyo biri kururken bi daha çıkıyo diğer gün diğeri kururken bi daha yani bi gün dayanabiliyo sivilceler
dokunmuyorum artık mecburen
bugün dışardaydım yüzüm pancar gibiydi resmen dudaklar kuru ve çatlamış. uzun süredir bu kadar çirkin olmamıştım
bu iş gerekten sabır işi inşallah başarırız
Yardım edin yanağmdaki sivilce daha çok büyüdü öyle büyüdü ki gözümü aşağı doğru indrmeden görebiliyorum o derece.ve çok pis gözükyo.dün gece kenardaki şişlikleri indi sadece ortası bembeyaz,sarımtırak ve yeşilimsi bi renge kavuştu.içindeki yağ belli oluyo artk.ama sıkmıcm inat ettm.eczaneye gidip sorsam diyorum dışarı nasıl çıkarm bu yüzle :S bant mı takp gtsem he bide altnda bi tane daha çıktı.oof ya.
Zaten makyaj türü hiçbirşey kullanmıyorum :) takmamaya çalşcm cnm teşekkr ederm bide aşırı kepeklerm var artk kocaman kocaman
tatlım bencede hiç dokunma üstüne fondoten falan sür çok rahatsız ederse
benimde çenemde bigün çıkıyo biri kururken bi daha çıkıyo diğer gün diğeri kururken bi daha yani bi gün dayanabiliyo sivilceler
dokunmuyorum artık mecburen
bugün dışardaydım yüzüm pancar gibiydi resmen dudaklar kuru ve çatlamış. uzun süredir bu kadar çirkin olmamıştım
bu iş gerekten sabır işi inşallah başarırız
inş canm 5 6ay sonra oh be sonunda geçti diye yazmak istiyorum
sizinde kızarıyomu yüzünüz benmki lazerden oldu sanmıştım çünkü önceki kullanmalarımda hiçbukadar kızarmadı
sizinde kızarıyomu yüzünüz benmki lazerden oldu sanmıştım çünkü önceki kullanmalarımda hiçbukadar kızarmadı
canm ne yap biliyomsun elma sirkesini suyla karıştır ve pamukla sadece o sivilcenin üstüne sür umarım işe yarar dene bi.benmde boynumdan çok fazla sivilce çıkıyo akşam yatmadan sivilce kremi sürdüm bide suyun içine elma sirkesiyle bal karışıtıp içtim sabaha biraz daha geçmiş gibiydi
bugünde elma sirkesini sürüp denicem ama mutlaka suyla karıştır ve sadece sivilceye sür
canm saçlarınada badem yağı ve sarımsak yağ al aktardan şampuanın içine dök. ilk onla yıka saçında beklet biraz sonra normal şampuanla yıka.dışarı çıkamıosan birilerine söle canm alsınlar sana bende anneme aldırdm
kızlar benmde siyah noktalarım dışarı fışkırıyo resmen.ilacın etkisi biliyorumda bu siyah noktalar kendilğindenmi kaybolacak sanki sıkmasam orda kalacaklarmış gibime geliyo.bide öncekileri sıkıtğım halde tekrar dolmuşlar nsl üretiyo yüzüm bukadar şeyi anlamıyorumki
ah bide şu yağlar çıksa ama 1buçuk 2 ayın sonunda anca geçiyomuş komedonlar neyse sabredicem bakalım
Sıcaktan kızaryiorsndr bende kullanirken durdugm yerde pancar gibi oluodm arkadaşimin arkadaşida kullanmişti o da ayni şekilde sicaktan oluo
benim kızarıyo özellikle güneşte kalırsam fena oluyo tatlım
belki senin ilkinde bu kadar etki etmedi şimdi cildin daha hassaslaşmış olabilir :44:
tamam canm denicem bunu.ya çok değişik biliyo musun şu an bldiğin yüzümde yeşl renkte et beni varmş gibi gözküyo eczaneye sordm sakn dokunma kurumaya başlamş dedi.dokunmıcm hiiç :) dediğini de uygulucm :) çok teşekkr ederm :)
sende siyah noktalar bnde yağlar fışkırıyo be canım mesela benm yüzüm de çok delikler vardı hepsi doldu anlatamam.uçları bile belli oluyo dolan yerlern.ben 22.ci günümdeym yağlarm çıkmaya başladı şiddetli derecede cnm :)